Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Mucizemsn

Hedef 55 😌
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
2.467
8.729
158
33
Herkese merhaba. 02.11.2018 transferim gerçekleşti. 1 embriyo 9 hücreli 2. Kalite olarak. Şimdi sırada 12 kasıma kadar gün saymakta. Varsa benim gibi arkadaşlar beraber yapalım bu yolculuğu :-) dualarla iyi dileklerle güzel tavsiyelerle inşallah.
02.11.2018 kalan 10 gün
03.11.2018 kalan 9 gün
04.11.2018 kalan 8 gün
05.11.2018 kalan 7 gün(çatlatma ignesi)
06.11.2018 kalan 6 gün
07.11.2018 kalan 5 gün
08.11.2018 kalan 4 gün(çatlatma ignesi)
09.11.2018 kalan 3 gün
10.11.2018 kalan 2 gün
11.11.2018 test yaptım kızlar malesef sonuç negatif

D dilekdilek4141 test günü 12 kasım- hamile:anneadayı:
S srczb test günü 12 kasım
M Muntezir test günü 15 kasim
@krdlnmrvsuatygz test günü 13 kasım
Selmaal25 Selmaal25 test günü 19 kasım
ONEA ONEA test günü 17 kasim - Hamile:anneadayı:
pinarlim pinarlim test günü 16 kasım
toprakk_kokusuu toprakk_kokusuu test günü 19 kasim
G Gurbetkusu79 test günü 14 kasim
Leylak0688 Leylak0688 test günü 12 kasim - Hamile:anneadayı:
N n_e_s test günü 22 kasim
S Seyhan38 test günü 20 kasım
U uykulukuala test günü 19 kasım
mervesm mervesm test günü 23 kasım
@umutsuz_vakayim test günü 17 kasım
@Esopare41 test günü 24 kasım
T Teletabiii test günü 24 kasım
Doga Delisi Doga Delisi test günü 24 kasım

Son düzenleme:
Kızlar benim 26 Kasım Allah'ın izniyle ins. Transferim olacak.sizleri takipteyim ins pozitif olur inşallah

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım. Benim de ilk denenem

benimde yarın transfer günüm belli olacak muhtemelen önümüzdeki hafta içi benimde transferim yapılacak
benimde ilk denemem olacak

Transferi olanlar güzel haberler alırlar, tedavisi sürenler de rahat bir süreçle transfere ulaşırlar umarım.. ben de bu ay tedaviye başlayacağım ay ortası gibi başlar sanırım. İlaçları aldım regl olmayı bekliyorum.

Transferi olanlar güzel haberler alırlar, tedavisi sürenler de rahat bir süreçle transfere ulaşırlar umarım.. ben de bu ay tedaviye başlayacağım ay ortası gibi başlar sanırım. İlaçları aldım regl olmayı bekliyorum.

Hayırlı olsun inşallah tedavin güzel haberle sonuçlanır

Benim transferim bu sabah gerçekleşti. Doktor sürekli yatma iyi değil dedi hatta transferden sonra da yatırmadılar. Sadece ağır iş yapma normal hayatına devam et kalkıp evini falan toplayabilirsin dedi. Progestan kullanıyordum bir de vitamin onlara devam edeceğim

Benim transferim bu sabah gerçekleşti. Doktor sürekli yatma iyi değil dedi hatta transferden sonra da yatırmadılar. Sadece ağır iş yapma normal hayatına devam et kalkıp evini falan toplayabilirsin dedi. Progestan kullanıyordum bir de vitamin onlara devam edeceğim
Bana da aynı şeyleri söyledi doktorum canım. Jel kullanıyorum bende estrofem ve folik asit. Normal hayata devam. Dikkatli olmakta fayda var tabi ama yatmak iyi değil haklılar.

Bana da aynı şeyleri söyledi doktorum canım. Jel kullanıyorum bende estrofem ve folik asit. Normal hayata devam. Dikkatli olmakta fayda var tabi ama yatmak iyi değil haklılar.

Jeli ne için kullanıyorsun. Estrofemi klomen kullandığım zaman vermişti doktor ama tüp bebek tedavisinde kullandırmadı hiç. Bir de prolaktinim biraz yüksek çıkınca dostinex verdi haftada iki defa içiyorum
Bir de sonuç için hangi tarihi verdi sana?

Jeli ne için kullanıyorsun. Estrofemi klomen kullandığım zaman vermişti doktor ama tüp bebek tedavisinde kullandırmadı hiç. Bir de prolaktinim biraz yüksek çıkınca dostinex verdi haftada iki defa içiyorum
Bir de sonuç için hangi tarihi verdi sana?
12 Kasım'da test yap dedi canım. Jeli tutunmayı arttırır diyerek verdi sabah akşam uyguluyorum progesteron içeriyor sanırım. Sana hangi tarihi dedi ?

Back
X