- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
Canım ne yaptın, merak ettim seni uzun süresir yazmamışsın da...Ben 1 tane oluyorum günde. Sana torpil yapmışlar. Mesajlarına bak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne yaptın, merak ettim seni uzun süresir yazmamışsın da...Ben 1 tane oluyorum günde. Sana torpil yapmışlar. Mesajlarına bak![]()
Ayy inşaallah neden olmasın Rabbim bebisi gönderecekse her türlü gönderir. Allah herşeye kadirdir. Inşaallah pozitif haberini verirsin bizeSelam kızlar
Ben de tüp bebek tedavisine başlamıştım. Adetin 7. Günü yapılan kontrolde önden giden yumurta olduğu küçüklerin ona yetişemeyeceğini düşünen doktorum tüp bebekten vazgeçip aşılamaya geçti. Bende sol kanal olmadığı için tedaviye başlarken aşılama denenmedi, direk tüp bebek tedavisi başlamıştı. Ama yumurta kanal olan tarafta gelişince, sperm kalitesinde sorun olmadığı için aşılamaya geçti. Bugün adetten sonra 9. Günüm, aşılama yapıldı, 7 aralık test günüm. Böyle bir şey yaşayan var mıdır bilmiyorum ama zaten her zaman pozitif olan doktorum bugün aşılama sırasında da o kadar moral verdi ki, kendimi harika hissediyorum. Pozitif olur ya da olmaz. Doktoruma çok güveniyorum. Bu bir tedavi sonuçta, hangi aşamasında bilmem ama sonunda bebeği eve getireceğimize inanmak çok güzel bir şey.
Umarım hepimiz en yakın zamanda sabırsızlıkla beklediğimiz güzel haberleri alırızAyy inşaallah neden olmasın Rabbim bebisi gönderecekse her türlü gönderir. Allah herşeye kadirdir. Inşaallah pozitif haberini verirsin bize
Aynen valla Yeterki sağlıkla kucagimiza alalım tek olsun yeterki .Valla degere cok takilmiyorum artik basta sevinmistim ama kiminin dusuk degeri oluyo ikinci keseyi goruyolar kiminin benim gibi yuksek oluyo tek kese oluyo. Rabbim saglikli sekilde gebelik gecirip dogurmak nasip etsin iki yada tek hic onemli degil. Yeterli saglikli olsun her animizzz
Canım ne yaptın, merak ettim seni uzun süresir yazmamışsın da...
Günaydınlar kızlar, azönce kan verdim sonuç bekliyorumm
Amin inşallah, çok zor geçiyor zaman..hayırlı haberler verirsin inşallah :)
Sonucun çıktımı inşallah pozitiftirGünaydınlar kızlar, azönce kan verdim sonuç bekliyorumm
Hayır hala sonuç yok sistem kitli, heyecandan patlıcamSonucun çıktımı inşallah pozitiftir
Hayırlısı olsun bakalım inşallah pozitiftir Allah yardimcin olsunHayır hala sonuç yok sistem kitli, heyecandan patlıcam
Ya hadi be bıktım bu negatiflerden Allah'ım ya hep hayırlısı dedik senin için Rabbim böyle uygun görmüş demekki. Üzüldüm gerçektenMalesef olmadı negatif kızlar
Malesef olmadı negatif kızlar
Malesef olmadı negatif kızlar
Hakkinda hayirlisi olsun canim her zaman. Rabbim tez zamanda mucizesini gostersin bebek sahibi yapsin hemde hic beklemedigin bi anda insallahhhhMalesef olmadı negatif kızlar
kızlar birşey soracagim bugün 25.günüm sol kasigimda bir ağrı fena benim durumumda olan var miÇok sevindim ne güzel bir haber ne güzel bir haber Rabbim bizlere de nasip etsin. Sağlıkla kucağına al inşallah
Sen gittin mi kese gormeye kalp atisi icin? Benim en basindan beri kasik batmalarim var hala gecmedi ama hafifledikızlar birşey soracagim bugün 25.günüm sol kasigimda bir ağrı fena benim durumumda olan var mi