Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Bende 26 yaşındaym ama bana 35 yaş altına yapmıyoruz dedi. :-(
Normalde öyle ama imza alıp yapıyorlar bir çok hastanede kuzum hatta raporda bi bebek diye görünüyor ama ikisinide koyuyorlar Rahime ve imza alıyorlar bunu talep ettiğine dair kötü olmuş ya nerde tedavi görüyorsun

kızlar erken gebelik testi yaptım bugün transferin 7. günü silik çizgi hemen çıktı ama doğrumu görüyorum acaba sizde bir bakın çok heyecanlandım ya

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 108
kızlar erken gebelik testi yaptım bugün transferin 7. günü silik çizgi hemen çıktı ama doğrumu görüyorum acaba sizde bir bakın çok heyecanlandım ya
Keşke yapmasaydın insan iyice stres oluyor ben ilk.tedavimde yaptım pozitif çıktılar kanda çıkmadi ben artık bu testlere hiç güvenmiyorum .Inşallah vardır tekrar yaparsın. Hem çok erken varsa da hemen çıkmaz bence

Keşke yapmasaydın insan iyice stres oluyor ben ilk.tedavimde yaptım pozitif çıktılar kanda çıkmadi ben artık bu testlere hiç güvenmiyorum .Inşallah vardır tekrar yaparsın. Hem çok erken varsa da hemen çıkmaz bence
ne bileyim yaa yaptım işte meraktan ama bu testin yorumlarını okudum genellikle yanlış diyor insanın kan testi yaptırası da gelmiyor böyle olunca neyse ya hayırlısı :(

Herkese merhaba. 02.11.2018 transferim gerçekleşti. 1 embriyo 9 hücreli 2. Kalite olarak. Şimdi sırada 12 kasıma kadar gün saymakta. Varsa benim gibi arkadaşlar beraber yapalım bu yolculuğu :-) dualarla iyi dileklerle güzel tavsiyelerle inşallah.
02.11.2018 kalan 10 gün
03.11.2018 kalan 9 gün
04.11.2018 kalan 8 gün
05.11.2018 kalan 7 gün
06.11.2018 kalan 6 gün
07.11.2018 kalan 5 gün

S srczb test günü 12 kasım
M Muntezir test günü 15 kasim
Y ygtatskrdln test günü 13 kasım
Selmaal25 Selmaal25 test günü 19 kasım
Bende varım 16 test günum

Bide kızlar dün transferim oldu bugün oglumu servisten alırken üstüme atladı 7 yasında sayılır birşey olmamıştır değil mi

Back
X