- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
Mecbur beklicem başka yerde yaptiramam ki.Senin tarihin geç kuzum benimde 6 kasımda oldu doktor 15 inde yaptır ama dayanamazsan en kötü ihtimalle salı günü yaptır kan testini dedi haftaya yaptıracam bekleme o kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mecbur beklicem başka yerde yaptiramam ki.Senin tarihin geç kuzum benimde 6 kasımda oldu doktor 15 inde yaptır ama dayanamazsan en kötü ihtimalle salı günü yaptır kan testini dedi haftaya yaptıracam bekleme o kadar
3.gün embriyosumuBenim de 2 ci günüm test tarihi 19 kasım bana çok geç tarih vermişler ben kesin çatlarım .![]()
Taşımadığın sürece bişey olmaz inşallahBide kızlar dün transferim oldu bugün oglumu servisten alırken üstüme atladı 7 yasında sayılır birşey olmamıştır değil mi
Ben kendi hastaneme gtmycem başka bi hastane var iş yerime yakın orda kan testi yaptırıcamMecbur beklicem başka yerde yaptiramam ki.
Hep birlikte gün sayıyoruz canim.Bugün transferim oldu benimle gün sayacak olan varmı kızlartest günüm 17 kasım tabi dayanabilirsem
Baskentte canim bizdende imza aldı ve istediğimi söylememe rağmen olmaz dediler.Normalde öyle ama imza alıp yapıyorlar bir çok hastanede kuzum hatta raporda bi bebek diye görünüyor ama ikisinide koyuyorlar Rahime ve imza alıyorlar bunu talep ettiğine dair kötü olmuş ya nerde tedavi görüyorsun
Yok canım 5 ci gün embriyosu 2 tane .Inşallah canım bi ayda beklerim yeterki tutunsun.3.gün embriyosumu
Rabbim nasip etsin inşallah da sayılı gün geçecek
Ben turkiyede değilim o yüzden sıkıntı heryerde kan testi yapılmıyor mecbur beklicem .Ben kendi hastaneme gtmycem başka bi hastane var iş yerime yakın orda kan testi yaptırıcam
KISMET kuzum bu işler ama yapmaları gerekiyor normalde her hastanenin süreci farklı demekBaskentte canim bizdende imza aldı ve istediğimi söylememe rağmen olmaz dediler.
Olsun kuzum sonu hayırlı olsundaBen turkiyede değilim o yüzden sıkıntı heryerde kan testi yapılmıyor mecbur beklicem .
Inşallah.Olsun kuzum sonu hayırlı olsunda
Psikolojik kuzum hep onu düşünüyoruz ya o yüzden bende salı günü test yaptırcam 8. Günüm inşallah tutunmuşlardır çok heycanlıyım korkuyorum herşeyi yapıyorum onlar için ama umut işteInşallah.
Korkuyorum valla arada adet ağrısı gibi agrım oluyor .Inşallah tutunmustur.
Aynen elimizden geleni yapıyoruz dua edip beklemekten başka bise gelmez elden şuanda. Sen yapınca yaz hemen güzel haber duyunca umutlanıyor insan .Psikolojik kuzum hep onu düşünüyoruz ya o yüzden bende salı günü test yaptırcam 8. Günüm inşallah tutunmuşlardır çok heycanlıyım korkuyorum herşeyi yapıyorum onlar için ama umut işte
İnşallah güzel haberler alırsam hemen yazacağımAynen elimizden geleni yapıyoruz dua edip beklemekten başka bise gelmez elden şuanda. Sen yapınca yaz hemen güzel haber duyunca umutlanıyor insan .
Yatıyorum ilaçları içiyorum ananas nar suyu ceviz pekmez kaysı herşeyi yiyiyorum ona yarasın diye korku içerisindeyimAynen elimizden geleni yapıyoruz dua edip beklemekten başka bise gelmez elden şuanda. Sen yapınca yaz hemen güzel haber duyunca umutlanıyor insan .
Ben hep yatmıyorum yemeğimi yapıyorum bulaşıkları makinaya koyuyorum .bende yediklerime hep dikkat ediyorum .Inşallah rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bizimkinide. En zor kısmı beklemek .Yatıyorum ilaçları içiyorum ananas nar suyu ceviz pekmez kaysı herşeyi yiyiyorum ona yarasın diye korku içerisindeyim
Evet bende kalkıp yürüyorum evde annem bende kalıyor hiç bsey yaptırmıyor bana sonucu düşündükçe korkuyorum işte bakalım bütün duyguları bir arada yaşadığım ikinci durumBen hep yatmıyorum yemeğimi yapıyorum bulaşıkları makinaya koyuyorum .bende yediklerime hep dikkat ediyorum .Inşallah rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bizimkinide. En zor kısmı beklemek .
Aynen valla Bende çok korkuyorum sabah uyandığımda karnım ağrıyordu oturup agladim korkudan .Evet bende kalkıp yürüyorum evde annem bende kalıyor hiç bsey yaptırmıyor bana sonucu düşündükçe korkuyorum işte bakalım bütün duyguları bir arada yaşadığım ikinci durum
Canım benim keşke yakın olsak insan varya o kadar ihtiyaç duyuyor ki bi kap yemek bi gülüş bu konuları anne olan insanlarla konuşunca anlamıyorlar kolay sahip oldukları için gel bence de insanın annesi gibi yok burda nerde oturuyorlarAynen valla Bende çok korkuyorum sabah uyandığımda karnım ağrıyordu oturup agladim korkudan .
Bu defa olmazsa ki inşallah olur bende bi dahakine turkiyede yapicam annem bakar orda bana .biri olmazsa yanında zor oluyor evim şuanda leş gibi ama yapmıyorum bisey .
Aynen valla kimse anlamıyor dediğin gibi kolay elde ettikleri için. Biz ne eziyetler çekiyoruz bi bebeğimiz olsun diye .Canım benim keşke yakın olsak insan varya o kadar ihtiyaç duyuyor ki bi kap yemek bi gülüş bu konuları anne olan insanlarla konuşunca anlamıyorlar kolay sahip oldukları için gel bence de insanın annesi gibi yok burda nerde oturuyorlar