• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Arkadaslar merhaba . 6.gun embriyosu bnmki 6 kasimda transfer yapildi.17 kasim test günüm Bugun 7.gun sabah peceteye pembe sulu kanamam geldi.sonra acik kahverengiye döndü. Sizce nedir? Dr. coraspini kes dedi. Bide düşük ignesi verdi proluton depot.. Onu bugun vurdur dedi. Ben anlayamadim . adet olcakmis gibi agrim ve bel agrim var. Agla agla bi hal oldum. Yerlesme mi yoksa tutmadimi? Lutfen cvp. Tesekkurler.
inşallah tutunmuştur sana benimde aralıkta 6. gün embriyosu transfer edilecek hiç test yapmadınmı idrar testi belki çıkar sonuç

Selam kasım tüp bebek sonuç bekleyenler. Benim transferim 9 kasım. Blastokist transferi 2 tane kondu. Transfer gününü saymazsak 4.günündeyim. Bugün idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı ve çok şaşırdım. Yorumlarınızı bekliyorum.
5. gündemi 6.gündemi blast aşamasına geldi

5. Günde geldi blastokist aşamasına. Benim ikisi de genetik test yapılmış iyi çıkmış embriyolar. Bakalım zaman ne gösterecek. İnşallah allahım hepimizin yüzüne güler, hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz.

5. Günde geldi blastokist aşamasına. Benim ikisi de genetik test yapılmış iyi çıkmış embriyolar. Bakalım zaman ne gösterecek. İnşallah allahım hepimizin yüzüne güler, hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz.
Hakkımızda hayırlısı benimkilerde genetikten sağlıklı geldiler ama 6. günde blast olduğu için tutunurmu endişesi taşıyorum

inşallah tutunmuştur sana benimde aralıkta 6. gün embriyosu transfer edilecek hiç test yapmadınmı idrar testi belki çıkar sonuç
Cnm oncelikle hayirli olsun senin icin. Ben test yapmadim . korkuyorum acikcasi. Ama seytan diyor git yap . belki yarin yaparim. Hic bilmiyorum . ya negatif cikarsa diye.. :((((

Hakkımızda hayırlısı benimkilerde genetikten sağlıklı geldiler ama 6. günde blast olduğu için tutunurmu endişesi taşıyorum
İçinizi ferah tutun. Bu işler belli olmuyor. Olacak dediğin olmuyor, olmayacak dediğin oluyor denebilecek bir sürü örnek gördüm. Eminim hepimizin bu yolda türlü türlü atlattığı badireler var. Bundan dolayı bebekleri kucağıma alana kadar hep temkinliyim ama umutluyum. Sen de rahat ol canım.

Cnm oncelikle hayirli olsun senin icin. Ben test yapmadim . korkuyorum acikcasi. Ama seytan diyor git yap . belki yarin yaparim. Hic bilmiyorum . ya negatif cikarsa diye.. :KK43:(((
Yani anlıyorum endişenizi haklısınız cesaretinizi topladığınızda yapın eninde sonunda yapacaksınız test bundan kaçış yok olumlu düşünün belkide şuan hamilesiniz

İçinizi ferah tutun. Bu işler belli olmuyor. Olacak dediğin olmuyor, olmayacak dediğin oluyor denebilecek bir sürü örnek gördüm. Eminim hepimizin bu yolda türlü türlü atlattığı badireler var. Bundan dolayı bebekleri kucağıma alana kadar hep temkinliyim ama umutluyum. Sen de rahat ol canım.
Biz çocuğu kucağımızı alana kadar endişelerimiz bitmiyor bitmeyecek

Back
X