• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Canım benim de 6.gün 1.tane embriyom var bu ay bir sorun olmazsa transferim olacak doktoruma bende sordum biraz geriden gelmiş ama bu hiç sorun degil dedi kadın yaşı ileri olması bizim için biraz sıkıntı oluyor dedi.Allah buyuk ol dedikten sonra 2.günlük embriyolar bile tutuyor yeterki bizim kaderimize yazılmış olsun.Rabbim büyük bizim gibi bu yolda çaba sarfeden acı çeken anne adaylarına merhamet etsin mucizesini bize nasip etsin
Amin canım benimde aralıkta transferim

Sen de benim gibi erkencisin. İlacın mi var yoksa çok erken saatte benim gibi :) prograf var saat 6:00 aç karnına. testlerin markalarına göre hassasiyet değerlerine bakmaya çalıştım ama internette bulamadım.bir tek predictör early nin 10 hcg hassasiyetinde olduğu bilgisini bulabildim. Genel olarak diğer testler de 20-50 hcg arası hassasiyetindeymiş sanırım.

seyhan bugün test yapmadın mı?

eveeet herkese hayırlı cumalar, hayırlı sabahlar. allah işinizi gücünüzü rast getirsin, kalplerinizdeki kuruntuları, aklınızdaki soruları, yüreğinizdeki kasveti söksün alsın inşallah. rabbim bize şer gibi gelse bile hakkımızda hayırlı olanı daima karşımıza çıkarsın :cool:

Ya sorma zaten o kadar moralim bozuk. Şimdi sağlık ocağında 3 günde bir yaptırdığım proluton iğneyi olmayı bekliyorum. Birazdan eczaneden idrar testi alıp yapıcam. Ama sabah idrarlarını bir türlü denk getiremiyorum. Kaç keredir uğraşıyorum. Olmuyor. Olmuyor. Olmuyor. Çok sıkıldım.

Ya sorma zaten o kadar moralim bozuk. Şimdi sağlık ocağında 3 günde bir yaptırdığım proluton iğneyi olmayı bekliyorum. Birazdan eczaneden idrar testi alıp yapıcam. Ama sabah idrarlarını bir türlü denk getiremiyorum. Kaç keredir uğraşıyorum. Olmuyor. Olmuyor. Olmuyor. Çok sıkıldım.

bana bu kez proluton vermediler he. bak şimdi hatırladım.

şimdi size altın bir bilgi veriyorum. burada başka bir forumda bir arkadaşımız bu bekleme süresince hergün esmaül hüsnadan YA VARİS zikrettiğini söyledi. bebek isteyenler ile ilgili bir fazileti varmış. ben de duyduğumdan beri hergün 707 kez mümkünse elimi karnıma koyarak bunu yapıyorum. bana bir dua, bir iletişim gibi geldi, güzel bir his verdi bu. sadece 707 değil, fazlasını da yapıyorum bazen. deneyin isterseniz, güzel bir hissi var.

gunaydın kızlar bısy sorcam heryerde 5 uzerıne tekrar tahlıl dıyor benım dr kestı attı negatıf dıe

eveeet herkese hayırlı cumalar, hayırlı sabahlar. allah işinizi gücünüzü rast getirsin, kalplerinizdeki kuruntuları, aklınızdaki soruları, yüreğinizdeki kasveti söksün alsın inşallah. rabbim bize şer gibi gelse bile hakkımızda hayırlı olanı daima karşımıza çıkarsın :cool:
Amin inşaallah canım Hayırlı Cumalar herkese

kız bu aayyssee34 aayyssee34 nerde? dün akşam benim de içimi karartıyordu az daha, 6ıncı gün embriyosunu sevmemiş falan. gel kız buraya, gece benim gözüm iyi görmez gündüz vakti bir göreyim seni :KK45:

Back
X