reglinin ilk günü muayeneye gidiyorsun ve yumurta geliştirici ilaçlara başlıyorsun. doktorun belirli aralıklarla muayeneye çağırıyor.ben de 11.gün akşamı çatlatma iğnesi oldum. 13.gün anestezi altında yumurta toplandı. o arada eşinde örnek veriyor. aynı gün döllenme işlemini yapıyorlar. uyandığında sersem oluyorsun ve azcık ağrın olabilir, ben de olmuştu. ertesi günü kaçtanesinin döllendiğini söylüyorlar. dondurmazlarsa 3.gün veya 5.gün transfer ediyorlar. (toplamda 16-18 gün sürüyor) kaçıncı gün embriyosu olacağına onlar karar veriyor. transferde anestezi yok ama benim biraz acıdı. transfer sonrası 1 saat yatıyorsun hastanede. bu arada farklı ilaçlar da veriyorlar. 12.gün de kan testi yaptırıyorsun. en sıkıntılı geçen dönemde test gününe yaklaştığın zaman. benim cuma günü ama herhalde perşembe gidicem, raporumu yenileyeceğim, yazılacak ilaçlarım var. bol bol dinlen, en az iki hafta. ikinci denemem de gebe kaldım, 11.gün işe başladım, stres yorgunluk, bebeğim gelişemedi. 9.hafta düşük yaptım.