E nabızdan baksana sonucun
Benim 5.günüm aşılamada umudum vardı ama sizde böyle yazınca sanırım ümitle beklememeli insanSonuç negatifaşılama gerçekten çok gereksiz ama insan yaptırmak zorunda kalıyo tabi maddi olarak genelde ben bu sefer tüp bebek deneyeceğim boşu boşuna 3 kez bu kadar eziyete girdim
Allahtan ümit kesilmez bende böyle oldu diye sizdede olmaz elbette ama zaten yüzde 10/15 ihtimal diyo doktorlar çok düşük bide benim tek tüpüm alındı dış gebelikten dolayı bide ordan düşüyor hamile kalma şansım güzel haberlerini bekliyorum mutlaka yazBenim 5.günüm aşılamada umudum vardı ama sizde böyle yazınca sanırım ümitle beklememeli insanadınıza çok üzüldüm inşallah kendiliğinden hamile olur bu süprizi yaşarsınız❤
Birlikte alırız o güzel haberleri umarım. Evet bana da düşük olduğunu söyledi ama ara tedavi işte direk tup bebek düşünemedim. Benim kuzenimin de tek yumurtası vardı kist yüzünden diğeri alındı onun şimdi kocaman 2 evladı var ona da zor hatta olmaz demişlerdi Allah nasip etsi sizde sıkmayın canınızı sizinki biraz daha farklı ama buda size bir motive olsun istedimAllahtan ümit kesilmez bende böyle oldu diye sizdede olmaz elbette ama zaten yüzde 10/15 ihtimal diyo doktorlar çok düşük bide benim tek tüpüm alındı dış gebelikten dolayı bide ordan düşüyor hamile kalma şansım güzel haberlerini bekliyorum mutlaka yaz
TeBirlikte alırız o güzel haberleri umarım. Evet bana da düşük olduğunu söyledi ama ara tedavi işte direk tup bebek düşünemedim. Benim kuzenimin de tek yumurtası vardı kist yüzünden diğeri alındı onun şimdi kocaman 2 evladı var ona da zor hatta olmaz demişlerdi Allah nasip etsi sizde sıkmayın canınızı sizinki biraz daha farklı ama buda size bir motive olsun istedim
Teşekkür ederim Allah razı olsun benim çok şükür rabbime 16 yaşında bi kızım var Rabbim olmayanlara nasip etsin denedim olmadı bi kerede tüp bebek tedavisi görürüm zaten o zamana kadarda yaşım 35 olur :) 40 a merdiven dayarım
Gecmis olsun Allahin bi bildiği vardırSonuç negatifaşılama gerçekten çok gereksiz ama insan yaptırmak zorunda kalıyo tabi maddi olarak genelde ben bu sefer tüp bebek deneyeceğim boşu boşuna 3 kez bu kadar eziyete girdim
Rüyamda hamileydim tersine çıkar derlerBenim 5.günüm aşılamada umudum vardı ama sizde böyle yazınca sanırım ümitle beklememeli insanadınıza çok üzüldüm inşallah kendiliğinden hamile olur bu süprizi yaşarsınız❤
Zorunda olduğum için değil eşim son bi kere daha deneyelim dedi ondan yaptık ben özelde yaptırdım hepsini neyse benim olmadı maalesef senin güzel haberlerini bekliyorum kaçıncı günün canım seninGecmis olsun Allahin bi bildiği vardırben de olumsuz hissediyorum direkt tüp bebek istiyorum ama onun da olacağı meçhul 3 kere aşılama yapmak zorunda degilsin rapor çıkarmak isyorsan 2 kere aşılama yetiyor
Lütfen üzülme maddi durumun iyiyse tüp bebeğe geç . Benim fırsatım olsa hiç beklemezdim ama eşim yanaşmıyo yapay geliyormuş tüp bebekZorunda olduğum için değil eşim son bi kere daha deneyelim dedi ondan yaptık ben özelde yaptırdım hepsini neyse benim olmadı maalesef senin güzel haberlerini bekliyorum kaçıncı günün canım senin
Bence önce genetik ve kan pıhtı testi yaptırın gebelikten önce. Çünkü üst üste kalp durması ya da düşük kan pihtilasmasi probleminden kaynaklanabilir. Burda amaç hamile kalmak değil bebeğini sağlıklı kucağına almakARKADAŞLAR Selamunaleyküm öncelikle.. bende 2 yıldır uğraşıyorum bebiş için. 2 gebeliğim oldu biri ikiz :) ama ikisini de kalp durması sonucu kaybettim. Şuan 5 aydır uğraşıyorum, bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım ama olumsuz..
çok yıprandım ne yapacağım bilmiyorum aşılama önerir misiniz? yoksa ovitrelle mı deneyeyim tekrar sizce ne yapayım?
Aleyküm selam çok üzüldüm çok zor bi süreç imkanın varsa tüp bebek dene derim aşılamanın şansı maalesef çok düşükARKADAŞLAR Selamunaleyküm öncelikle.. bende 2 yıldır uğraşıyorum bebiş için. 2 gebeliğim oldu biri ikiz :) ama ikisini de kalp durması sonucu kaybettim. Şuan 5 aydır uğraşıyorum, bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım ama olumsuz..
çok yıprandım ne yapacağım bilmiyorum aşılama önerir misiniz? yoksa ovitrelle mı deneyeyim tekrar sizce ne yapayım?
heme tüp bebeğede yönlenmek ıstemedım açıkcası canım. tamam karar verdim aşılama yaptırmayacağım tekrar klomen + ovitrelle deneyeymAleyküm selam çok üzüldüm çok zor bi süreç imkanın varsa tüp bebek dene derim aşılamanın şansı maalesef çok düşük
Şansın bol olsun inşallahheme tüp bebeğede yönlenmek ıstemedım açıkcası canım. tamam karar verdim aşılama yaptırmayacağım tekrar klomen + ovitrelle deneyeym
Merhaba ben de eskilerdenim sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan artık yazmaya bile hevesi olmayıp sessizce takip edenlerdenim:)) ben de 8 kasımda oldum canım.bugün aşılamadan sonraki 11.gün ama erken değil mi adet için ben daha öncede bir klomen bir femara kullandım döngüm kısa olmasına rağmen bunları kullandığımda adetim hep iğneden sonra 14 15. günler geldi. Yani demem o ki inşallah yerleşme kanaması falandır.daha önce de bariz regl olan ama gebelik çıkan gördüğüm için içten bir temenniyle uzun süren sessizliğimi seninle bozmak istedim.inşallah diyerekRegl oldum arkadaşlar23ünü beklememe bile gerek kalmadi
Canım aşırı regl belitilerim olduğu için 2 gün önce cuma günü test yapmıştım sonuç negatifti. Normalde o gün bile catlatma iğnesinin etkileri geçmemiş olması lazımdı ama gecmis. Benim kendi fikrim doktorun aşılamayi hafta sonuna girdiği için yanlış tarihte yaptığı. Çünkü ben catlatma iğnesini yapmadan önceki 2 gün boyunca yumurtlama akıntısı gördüm. Ve tam o tarihten itibaren sayarsak bugün 14. Gün oluyor gerçektenMerhaba ben de eskilerdenim sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan artık yazmaya bile hevesi olmayıp sessizce takip edenlerdenim:)) ben de 8 kasımda oldum canım.bugün aşılamadan sonraki 11.gün ama erken değil mi adet için ben daha öncede bir klomen bir femara kullandım döngüm kısa olmasına rağmen bunları kullandığımda adetim hep iğneden sonra 14 15. günler geldi. Yani demem o ki inşallah yerleşme kanaması falandır.daha önce de bariz regl olan ama gebelik çıkan gördüğüm için içten bir temenniyle uzun süren sessizliğimi seninle bozmak istedim.inşallah diyerekhiç umut yok mu acaba emin misin erken değil mi regl için
Benim de aşılamam 8. Gün oldu . Umarım sen istediğine kavuşursunMerhaba ben de eskilerdenim sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan artık yazmaya bile hevesi olmayıp sessizce takip edenlerdenim:)) ben de 8 kasımda oldum canım.bugün aşılamadan sonraki 11.gün ama erken değil mi adet için ben daha öncede bir klomen bir femara kullandım döngüm kısa olmasına rağmen bunları kullandığımda adetim hep iğneden sonra 14 15. günler geldi. Yani demem o ki inşallah yerleşme kanaması falandır.daha önce de bariz regl olan ama gebelik çıkan gördüğüm için içten bir temenniyle uzun süren sessizliğimi seninle bozmak istedim.inşallah diyerekhiç umut yok mu acaba emin misin erken değil mi regl için
Evet biraz sallanmışBenim de aşılamam 8. Gün oldu . Umarım sen istediğine kavuşursun
Sperm yıkama sabahtan alınıyor öğlen transfer yapıyorlar bizimkiler. Ama yıkama aslında ne kadar sürüyor bilmiyorum ama 38. Saatte filan sıra geldi bana. Aslında çok irdeliyoruz Allah ol dediğinde olucak hep müdahale etmeye çalışıyoruz sanırım bu yüzden sonuç alamıyoruz. Elimde değil 34 yaşındayım rezervim az ve zaman aleyhime işliyor etrafımdaki herkes hamile istisnasızEvet biraz sallanmışbende de bir garip oldu internette her yerde sperm yıkama bir saat sürer yazıyor bizimki 3 saat sürecek ona göre gel dedi gittik 5 saat sürdü çok saçma geldi bana da 38.saatte yapıldı aşılama, ve çok acılı oldu. banada ders oldu keşke öncesinde birdaha baktırsaydım hemen işleme girmeden yumurta çatlamışmı çatlamamış mı diye ultrasonda baktırsaydım diye.bir daha yaptırırsam bunu aklımda tutçam.bizim için hayati önem taşıyan şeyler bazı doktorların gün içindeki sıradan rutin işi olarak gördüğünden bizim kadar önem vermiyorlar tabi.benim de bariz diyeceğim bir belirtim yok ilaç kullanım etkileri sanırım.sırf kendimi tutayım diye testte almadım zaten adet gününde yapçam adet önce gelmezse tabi. Allah yardımcımız olsun
Bizde sabahtan herkesin spermini aldılar 12 den sonra da transfer yapmaya başladılar. Bana da 38 . Saate sıra geldi. Aslında boşuna irdeliyoruz Allah ol dediğinde olacak mutlaka ama napalim elimizde değilEvet biraz sallanmışbende de bir garip oldu internette her yerde sperm yıkama bir saat sürer yazıyor bizimki 3 saat sürecek ona göre gel dedi gittik 5 saat sürdü çok saçma geldi bana da 38.saatte yapıldı aşılama, ve çok acılı oldu. banada ders oldu keşke öncesinde birdaha baktırsaydım hemen işleme girmeden yumurta çatlamışmı çatlamamış mı diye ultrasonda baktırsaydım diye.bir daha yaptırırsam bunu aklımda tutçam.bizim için hayati önem taşıyan şeyler bazı doktorların gün içindeki sıradan rutin işi olarak gördüğünden bizim kadar önem vermiyorlar tabi.benim de bariz diyeceğim bir belirtim yok ilaç kullanım etkileri sanırım.sırf kendimi tutayım diye testte almadım zaten adet gününde yapçam adet önce gelmezse tabi. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?