KASIM 2023 AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Bugün gittim akşam iğneye başlıyorum tekrar .geçen ay prolaktinim yüksekti diyorum bu ay prolaktin testi bile yapmaya gerek duymadilar. Yani bu özensiz durumlar canımı iyice sıkmaya başladı gerçekten. Cuma tekrar gel dedi . Laf olsun diye gidip geliyoruz bakalım

Kızlar bugün aşılamanın 12. Günü bebe time diye bir erken test yaptım negatif çıktı. Sizce ne düşünmeliyim?

Aşılama yap bence
Canım sen ne düşünüyorsun bu ay için ben regl oldum sonunda 16.günde ( bir daha hayatta belirtilere kulak vermeyeceğim bel kasık bacak ağrısı yok anlık kramplar yok gerginlik hissi göğüs hassasiyeti hepsi ilaçların etkisi. Tek bir belirti görmedim şimdiye kadar adete yakın yumurtlama akıntısı gibi diyorlar ya bir tek onu görürsem şüphelencem artık şimdi tekrarlasam mı ara mı versem kararsızım ilk aşılamamdı
Tüp bebeğe ancak yazın geçebilirim maddi imkanlardan ötürü

Aynıyım sizinle bugün gerçi 17.günüm henüz olmadım ama beta düzelmez muhtemelen gelir bir iki güne benimde ilk asilamamdi

e d Bir keredaha yapmaya basladik biz prosedürü tamamlayalim hiç degilse tüp bebeğe gecmiceksen sen de tekrar yaptir bence hatta başka biyere yaptir bide

Aynıyım sizinle bugün gerçi 17.günüm henüz olmadım ama beta düzelmez muhtemelen gelir bir iki güne benimde ilk asilamamdi
8 kasım da olmuştum aşılamayı 29. günde anca geldi yani.. dün akşam bi kahverengi akıntı oluştu sadece korktum ilk klomen denememde kahverengi akıntıyla karışık 2 günlük adet olmuştum o zaman kist oluşmuştu ve o adetle düşmedi de yine öyle olacak diye korkmuştum ama şimdi bayağı yoğun kanamam var inşallah kist yoktur ptesi kontrole gideceğim devam edip etmeyeceğime karar vereceğiz. Bakalım hayırlısı şimdilik bu kadar geliyor elimizden ( test yaptın de mi sende negatifse eğer bugün yarın gelir

e d
Bir keredaha yapmaya basladik biz prosedürü tamamlayalim hiç degilse tüp bebeğe gecmiceksen sen de tekrar yaptir bence hatta başka biyere yaptir bide
Valla bilmiyorum canım ya hastaneyi oek değil ama doktoru çok sevdim ptesi kontrolde bidaha konuşuruz artık mesaj attım bidaha deneyelim dedi , yumurtalara güzel tepki veriyor demişti ama sonuç yok işte . Bir kere klomen ve femara iğneyle birlikte kullanmıştım o zaman da yumurtalarım hemen büyüyor 3 tane falan güzel tepki veriyor ilaca denmişti ama tutmuyor işte ne bileyim bakalım artık

e d
Bir keredaha yapmaya basladik biz prosedürü tamamlayalim hiç degilse tüp bebeğe gecmiceksen sen de tekrar yaptir bence hatta başka biyere yaptir bide
Sen gonal f mi femara mı kullanıyordun canım başladın yani tekrar içmeye o zaman de mi ? Hadi inşallah bu defa herşey yolunda gider

Bende 9 kasımda aşılama oldum pazartesi adet günü normal günüm bekliyorum. Idrar negatif beta 1.28 evet gelir herhalde ben letu kullandım daha önce 1 ay sadece letu kullanmıştım 14.gün adet olmuştum bu ay öyle olmadı

Sen gonal f mi femara mı kullanıyordun canım başladın yani tekrar içmeye o zaman de mi ? Hadi inşallah bu defa herşey yolunda gider
Ya umarım ama gittiğim hastaneyi gerçekten sevmiyorum doktorumla da bir uyumum güvenim yok malesef o yüzden umutlu olamıyorum sadece 2 aşılama şartı olduğu için ve en uygun üniversitede yapıldığı için gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…