- Emoji Skoru
- 169
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi enderinkalp
-
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin babacığın tez vakitte sağlığına kavuşsun ben geçtiniz mayıs ayı akciğer son evre kanser ile babamı kaybettim üstelik öğrenmem süreci takip etmem pet çekim derken üç ay içinde oysa yaşamaz dedikleri yengem aynı hastalıkla üç sene yaşadı farklı bir sebeple vefat etti Rabbim ne yazıyorsa o oldu her kanser kötü ve ölümcül değil çok yattım ben hastanede neredeyse her çeşidini gördüm yüreğini ferah tut bol bol dua et bir an evvel sağlığına kavuşsun Allahım yardımcın olsun zor ama kendini ve moralini iyi tutmaya çalış
Çok geçmiş olsun babanıza açık şifalar diliyorum umarım sonucu iyi olur erken teşhis olmuştur umarım dualarımız babanizla stres sizde çok fazla yapmayın diycem ama imkansız kaliyor haklisinizBen de transfer sonrası beta baktırdım sonrasında da 2-2 buçuk hafta sonraya muayene önerdiler ama ben merakımdan transferin 12. Günü muayeneye gittiğimde tek kese görüldü diğeri sonradan oluşabilir 1 hafta sonra kontrol dediler ama gidemedim. Bu süreçte babamın pankreas kanseri olduğunu öğrendik şu an onunla ilgileniyoruz ben de sürekli muayene randevumu erteleyip duruyorum. Rabbim nasip ederse benimlelerdir ha erken görmüşüm ha geç inanın bu süreçte gebeliğimin sevincini yaşayamadım..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Hamile olmasam çok daha farklı geçerdi bu süreç hamileliğim bana güç veriyor. Çok teşekkür ederim dualarınız için çok kıymetliler gerçektenÇok geçmiş olsun babanıza açık şifalar diliyorum umarım sonucu iyi olur erken teşhis olmuştur umarım dualarımız babanizla stres sizde çok fazla yapmayın diycem ama imkansız kaliyor haklisiniz
Canım ,benim de aklımda ve dualarımdasın bu süreçten geçen biri olarak içimin acısı seninle inşallah Rabbimin izni ile her şey yolundadır güzel ilerliyordur tez vakitte sağlığına kavuşacak zor oldu ama bu da geçti diyeceksin üstelik bebeğim ileÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. Hamile olmasam çok daha farklı geçerdi bu süreç hamileliğim bana güç veriyor. Çok teşekkür ederim dualarınız için çok kıymetliler gerçekten
Oyyy canım benim Allah bin kere razı olsunCanım ,benim de aklımda ve dualarımdasın bu süreçten geçen biri olarak içimin acısı seninle inşallah Rabbimin izni ile her şey yolundadır güzel ilerliyordur tez vakitte sağlığına kavuşacak zor oldu ama bu da geçti diyeceksin üstelik bebeğim iledualarımız seninle babanla
Amin canım benim cümlemizin her şey çok güzel olacak Rabbimin izni ileOyyy canım benim Allah bin kere razı olsunne muradınız varsa versin, tez zamanda beklediğiniz her şeye hayırlısıyla kavuşun inşallah
Başladınız mı acaba , biz Bülent hocayla başladık bu ayın sonunda gel demişti banaMerhaba bir şey sormak istiyorum Bülent Kars’la bizde aralıkta tüp bebeğe başlıcaz süreciniz nasıl geçti
Aaaa öyle mii, evet Bülent hoca gercekten çok güven veriyor, biz aslında tanımıyoruz bilmiyoruz ama Kartal'da oturuyoruz ve yakın olduğu için oraya çıktık gittik ve bı sürece başladık, Bülent hoca ile aşılama yaptık ama olmadı, bu geçtiğimiz Pazar vitaminlerine devam et dedi ay sonu tekrar gel dedi sanırım tüp bebek için iğneleri vs . Yazmak için. Sanırım aynı sürelerde hemen hemen sürecimiz aynı doktorda devam ediyor inşallah iyi sonuç alırsınızO kadar çok bekliyoruz ki hocayı benim de bazen öyle sorasım geliyor inşallah sizinde tez zamanda olur Bülent hoca 2 kez ameliyat etti gittiğim doktorlar yapmadı Bülent hoca bu konuda çok güven verdi bana morel açısından çok iyi bir ay sonra ikinci transferim olacak inşallah güzel olur bu sefer
Evet başladık hayırlısıyla sonuçlarımız güzel olur inşallahBaşladınız mı acaba , biz Bülent hocayla başladık bu ayın sonunda gel demişti bana
Senin allahtan yakınmış ben çekmeköyden gidiyorum çok zorlandım tüp bebek sürecinde yol beni çok yoruyor inşallah çok güzel sonuçlar alırsın inşallah mutlaka haber verAaaa öyle mii, evet Bülent hoca gercekten çok güven veriyor, biz aslında tanımıyoruz bilmiyoruz ama Kartal'da oturuyoruz ve yakın olduğu için oraya çıktık gittik ve bı sürece başladık, Bülent hoca ile aşılama yaptık ama olmadı, bu geçtiğimiz Pazar vitaminlerine devam et dedi ay sonu tekrar gel dedi sanırım tüp bebek için iğneleri vs . Yazmak için. Sanırım aynı sürelerde hemen hemen sürecimiz aynı doktorda devam ediyor inşallah iyi sonuç alırsınız
Aaaaa taa cekmekoyden zor olur gerçekten .. benim 5 dk lik yol, tavsiye üzerine mi gekmistiniz acaba Bülent hocayaSenin allahtan yakınmış ben çekmeköyden gidiyorum çok zorlandım tüp bebek sürecinde yol beni çok yoruyor inşallah çok güzel sonuçlar alırsın inşallah mutlaka haber ver
Aaa çok sevindim , hadi hayırlısı tıp bebeğe başladınız demi aşılama ddegil ?Evet başladık hayırlısıyla sonuçlarımız güzel olur inşallah
Aşılama yapmıştık tutmadı zaten, tüp bebeğe başladıkAaa çok sevindim , hadi hayırlısı tıp bebeğe başladınız demi aşılama ddegil ?
Siz başladınız mıAaa çok sevindim , hadi hayırlısı tıp bebeğe başladınız demi aşılama ddegil ?
Elimde 225 gonalaf ve hiç açılmamış oxotidet var ihtiyacı olana verebilirim yenidoğanda oturuyorumSenin allahtan yakınmış ben çekmeköyden gidiyorum çok zorlandım tüp bebek sürecinde yol beni çok yoruyor inşallah çok güzel sonuçlar alırsın inşallah mutlaka haber ver
Şimdi şöyle aşılamaya başlamıştık ..bu ayın 7 sinde test yaptırdım negatif ..adetinin ikinci günü gel demişti doktor ..2. günü bu ayın 9 uydu, gittim muayne etti, tekrar aşılama dedi, ama biz tüp bebek yapalım dedik. 27 Aralık'ta tekrar gel dedi ne için gitcez bilmiyorum sanırım gereken ilaçlari falan mı vercek bilmiyorumSiz başladınız mı
Bu ayın 27 sinde gidicem doktor bu söylediğiniz ilaçları mi vercek bilmiyorum çok isterdim ama henüz sürecimiz belli olmadığı icinElimde 225 gonalaf ve hiç açılmamış oxotidet var ihtiyacı olana verebilirim yenidoğanda oturuyorum
Evet hocayı tanıyan bi akraba sayesinde gittik bakalım hayırlısı hepimiz için doktor ilaç hepsi bahane Allah nasip etsin hayırlısı ile hepimizeAaaaa taa cekmekoyden zor olur gerçekten .. benim 5 dk lik yol, tavsiye üzerine mi gekmistiniz acaba Bülent hocaya
Merhabalar Gonal f hala elinizde duruyor muElimde 225 gonalaf ve hiç açılmamış oxotidet var ihtiyacı olana verebilirim yenidoğanda oturuyorum