Kasım 22 transfer olanlar gelin toplaşalım 👼

Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun Daha kaç tane olduklarını bile bilmediğim bebeğim ya da bebeklerim için güçlü kalmaya çalışıyorum her ağladığımda özür diliyorum onlardan Rabbim herkesin sürecini en güzel şekilde geçirmeyi nasip etsin hepinize inşallah

Çok geçmiş olsun babanıza açık şifalar diliyorum umarım sonucu iyi olur erken teşhis olmuştur umarım dualarımız babanizla stres sizde çok fazla yapmayın diycem ama imkansız kaliyor haklisiniz

Çok geçmiş olsun babanıza açık şifalar diliyorum umarım sonucu iyi olur erken teşhis olmuştur umarım dualarımız babanizla stres sizde çok fazla yapmayın diycem ama imkansız kaliyor haklisiniz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Hamile olmasam çok daha farklı geçerdi bu süreç hamileliğim bana güç veriyor. Çok teşekkür ederim dualarınız için çok kıymetliler gerçekten

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Hamile olmasam çok daha farklı geçerdi bu süreç hamileliğim bana güç veriyor. Çok teşekkür ederim dualarınız için çok kıymetliler gerçekten
Canım ,benim de aklımda ve dualarımdasın bu süreçten geçen biri olarak içimin acısı seninle inşallah Rabbimin izni ile her şey yolundadır güzel ilerliyordur tez vakitte sağlığına kavuşacak zor oldu ama bu da geçti diyeceksin üstelik bebeğim ile dualarımız seninle babanla

Oyyy canım benim Allah bin kere razı olsun ne muradınız varsa versin, tez zamanda beklediğiniz her şeye hayırlısıyla kavuşun inşallah

Merhaba bir şey sormak istiyorum Bülent Kars’la bizde aralıkta tüp bebeğe başlıcaz süreciniz nasıl geçti
Başladınız mı acaba , biz Bülent hocayla başladık bu ayın sonunda gel demişti bana

Aaaa öyle mii, evet Bülent hoca gercekten çok güven veriyor, biz aslında tanımıyoruz bilmiyoruz ama Kartal'da oturuyoruz ve yakın olduğu için oraya çıktık gittik ve bı sürece başladık, Bülent hoca ile aşılama yaptık ama olmadı, bu geçtiğimiz Pazar vitaminlerine devam et dedi ay sonu tekrar gel dedi sanırım tüp bebek için iğneleri vs . Yazmak için. Sanırım aynı sürelerde hemen hemen sürecimiz aynı doktorda devam ediyor inşallah iyi sonuç alırsınız

Senin allahtan yakınmış ben çekmeköyden gidiyorum çok zorlandım tüp bebek sürecinde yol beni çok yoruyor inşallah çok güzel sonuçlar alırsın inşallah mutlaka haber ver

Senin allahtan yakınmış ben çekmeköyden gidiyorum çok zorlandım tüp bebek sürecinde yol beni çok yoruyor inşallah çok güzel sonuçlar alırsın inşallah mutlaka haber ver
Aaaaa taa cekmekoyden zor olur gerçekten .. benim 5 dk lik yol, tavsiye üzerine mi gekmistiniz acaba Bülent hocaya

Elimde 225 gonalaf ve hiç açılmamış oxotidet var ihtiyacı olana verebilirim yenidoğanda oturuyorum

Siz başladınız mı
Şimdi şöyle aşılamaya başlamıştık ..bu ayın 7 sinde test yaptırdım negatif ..adetinin ikinci günü gel demişti doktor ..2. günü bu ayın 9 uydu, gittim muayne etti, tekrar aşılama dedi, ama biz tüp bebek yapalım dedik. 27 Aralık'ta tekrar gel dedi ne için gitcez bilmiyorum sanırım gereken ilaçlari falan mı vercek bilmiyorum

Elimde 225 gonalaf ve hiç açılmamış oxotidet var ihtiyacı olana verebilirim yenidoğanda oturuyorum
Bu ayın 27 sinde gidicem doktor bu söylediğiniz ilaçları mi vercek bilmiyorum çok isterdim ama henüz sürecimiz belli olmadığı icin

Anladım bana verdi fazla geldi ücretleri zaten çok pahalı açıldığı için bi tanesinin raf ömrü 28 gün çöpe gidecek birine lazımsa vermek istedim bende doğru diyorsunuz başlamadıysa belli değil henüz ama belli olurda gonal f ve oxotide yazarsa bi adet var tozuna göre değişiyor gonal ona göre yazarsanız veririz size

Aaaaa taa cekmekoyden zor olur gerçekten .. benim 5 dk lik yol, tavsiye üzerine mi gekmistiniz acaba Bülent hocaya
Evet hocayı tanıyan bi akraba sayesinde gittik bakalım hayırlısı hepimiz için doktor ilaç hepsi bahane Allah nasip etsin hayırlısı ile hepimize

`