Kasım 22 transfer olanlar gelin toplaşalım 👼

Amin canım kocaman amin benim de 22 Kasım ama bana 2 Aralık kan ver dedi doktorum inşallah hayırlısı ile güzel haberler vereceğiz birbirimize
Aminnnn aminnnn benim 3. Gün embriyosu doktor 12 gün verdi. Allah hepimizin içini ferahlatsın güzel haberler almamızı nasip etsin

5. Gün tek embriyo
Ağrı sızı falan var mı
Benim ilk günden beridir kasık ağrısı var şiddetli değil
Benim de çok nadir ara ara bir kasık var kuzum umarım ilaçlardandır zaten bu süreçte regl olunmuyor o sebeple ona bağlayamıyorum kendimi avutuyorum doktorum bana öyle demişti ilaçları kestikten sonra olunabilir demişti bir de benim ilk değil üçüncü bu biraz tecrübeli sayılırım sanırım

Transferden önce de bu ağrı vardı ama şimdi anlam yüklemeye çalışıyorum sanırım dediğin gibi yüksek ihtimalle ilaçların etkisi
Bu arada bel ağrısı yoktu o da bugün başladı farklı bi ağrı baya rahatsız edici
Hayra alamettir inşallah

Sürekli yatırıyorsan ondan ağrımıştır canım benimde öyle

Yok yok saatte bir kalkiyorum sürekli yatmiyorum bi faydası yok biliyorum. Ağrı son iki saattir başladı baya da bi ağrıyor
Canım acaba ulaşabilirsen bir doktoruna hemşiresine mi danışsan hani normalden şiddetli hiç hissetmediğin bir ağrı ise ne derler ne yapabilirler bilmiyorum ama

Arada evin içinde yürüyorum ben hep yatmıyorum ya sizinde çok canınız sıkılıyor mu kızlar nasıl geçecek diye kendimi yiyorum ben tekim biraz da ondan sanırım
Sıkılıyor valla izinliyim bi de bu süreçte işe de gitmiyorum evde yatıyorum öyle nasıl geçecek bu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…