- 19 Ağustos 2024
- 476
- 186
- 23
- 26
- Konu Sahibi enderinkalp
-
Aminnnn aminnnn benim 3. Gün embriyosu doktor 12 gün verdi. Allah hepimizin içini ferahlatsın güzel haberler almamızı nasip etsinAmin canım kocaman aminbenim de 22 Kasım ama bana 2 Aralık kan ver dedi doktorum inşallah hayırlısı ile güzel haberler vereceğiz birbirimize
Ben de 22 Kasım'da transfer oldumHerkese merhaba ben dün transfer oldum benim gibi yeni transfer olanlar süreci birlşkte bekleyelim birbirimize destek olalım diye konu açmak istedim
Ne güzel kuzum kaçıncı gün seninkisi benim de 5. Gün embriyosu ve çiftBen de 22 Kasım'da transfer oldum
5. Gün tek embriyoNe güzel kuzum kaçıncı gün seninkisi benim de 5. Gün embriyosu ve çift
İlaçlardandır :)5. Gün tek embriyo
Ağrı sızı falan var mı
Benim ilk günden beridir kasık ağrısı var şiddetli değil
İnşallah öyledir teşekkürlerİlaçlardandır :)
Sizin ilk transfer miydi :)İnşallah öyledir teşekkürler
Evet ilk son olur inşallahSizin ilk transfer miydi :)
Hadi hayırlısı rabbim gönlüne göre versin :)Evet ilk son olur inşallah
Amiiin hepimizin insallahhHadi hayırlısı rabbim gönlüne göre versin :)
Benim de çok nadir ara ara bir kasık var kuzum umarım ilaçlardandır zaten bu süreçte regl olunmuyor o sebeple ona bağlayamıyorum kendimi avutuyorum doktorum bana öyle demişti ilaçları kestikten sonra olunabilir demişti5. Gün tek embriyo
Ağrı sızı falan var mı
Benim ilk günden beridir kasık ağrısı var şiddetli değil
Transferden önce de bu ağrı vardı ama şimdi anlam yüklemeye çalışıyorum sanırımBenim de çok nadir ara ara bir kasık var kuzum umarım ilaçlardandır zaten bu süreçte regl olunmuyor o sebeple ona bağlayamıyorum kendimi avutuyorum doktorum bana öyle demişti ilaçları kestikten sonra olunabilir demiştibir de benim ilk değil üçüncü bu biraz tecrübeli sayılırım sanırım
Sürekli yatırıyorsan ondan ağrımıştır canım benimde öyleTransferden önce de bu ağrı vardı ama şimdi anlam yüklemeye çalışıyorum sanırımdediğin gibi yüksek ihtimalle ilaçların etkisi
Bu arada bel ağrısı yoktu o da bugün başladı farklı bi ağrı baya rahatsız edici
Hayra alamettir inşallah
Yok yok saatte bir kalkiyorum sürekli yatmiyorum bi faydası yok biliyorum. Ağrı son iki saattir başladı baya da bi ağrıyorSürekli yatırıyorsan ondan ağrımıştır canım benimde öyle
Arada evin içinde yürüyorum ben hep yatmıyorum yaSürekli yatırıyorsan ondan ağrımıştır canım benimde öyle
Canım acaba ulaşabilirsen bir doktoruna hemşiresine mi danışsan hani normalden şiddetli hiç hissetmediğin bir ağrı ise ne derler ne yapabilirler bilmiyorum amaYok yok saatte bir kalkiyorum sürekli yatmiyorum bi faydası yok biliyorum. Ağrı son iki saattir başladı baya da bi ağrıyor
Yarına kadar geçmezse söyleyeceğim sıkıntı yoktur inşallahCanım acaba ulaşabilirsen bir doktoruna hemşiresine mi danışsan hani normalden şiddetli hiç hissetmediğin bir ağrı ise ne derler ne yapabilirler bilmiyorum ama
Sıkılıyor valla izinliyim bi de bu süreçte işe de gitmiyorum evde yatıyorum öyle nasıl geçecek bu zamanArada evin içinde yürüyorum ben hep yatmıyorum yasizinde çok canınız sıkılıyor mu kızlar nasıl geçecek diye kendimi yiyorum ben tekim biraz da ondan sanırım
Ben de izinliyim canım çok buruk bir öğretmenler günü yaşıyorum ilk kez okulumda değilimSıkılıyor valla izinliyim bi de bu süreçte işe de gitmiyorum evde yatıyorum öyle nasıl geçecek bu zaman
Ya bir şey soracağım garip olacak ama kızlar duş aldınız mı ben almak istiyorum almadım tedirgin de oluyorum kabinim çok yüksek diyeSıkılıyor valla izinliyim bi de bu süreçte işe de gitmiyorum evde yatıyorum öyle nasıl geçecek bu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?