- 27 Ekim 2025
- 19
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi enderinkalp
Herkese merhaba ben dün transfer oldum benim gibi yeni transfer olanlar süreci birlşkte bekleyelim birbirimize destek olalım diye konu açmak istedim 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayh hayırlı olsun inşallah bizimledirlerBen 19 unda oldum yeni sayılırsa![]()
Aminnn inşallahAyh hayırlı olsun inşallah bizimledirlerbenim kan testi 2 Aralık size ne zaman dedi doktor
Aminnn inşallahBenim de 30 kasımda öncesinde idrar testi yapmayacağım sanırım negatif görürsem çok üzülürüm direkt kan vermeyi düşünüyorum
ben de düşünmüyorum benim bir de ilk transferim değil geçen ayda kimyasal oldu bu kez yıkılmak istemiyorum sabırla günü bekleyeceğimAminnn inşallahBenim de 30 kasımda öncesinde idrar testi yapmayacağım sanırım negatif görürsem çok üzülürüm direkt kan vermeyi düşünüyorum
hayırlı haberlerini alırım inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı olanı bize de nasip etsin
![]()
Bu arada sen nerede yaptırdın kuzum sanırım ilk transferin ben Samsun’da Medicalde yaptırdımBen 19 unda oldum yeni sayılırsa![]()
Ben tokatta oturuyorum aslaa istanbulda yaptırmam diyordum İstanbulda yaptırdımBu arada sen nerede yaptırdın kuzum sanırım ilk transferin ben Samsun’da Medicalde yaptırdım
Bende Giresun’da oturuyorum burada merkez yok Samsun’a git gel yaptım her seferinde benimkisi daha yakın mesafe ama yine de insan git gel yoruluyor ve tedirgin oluyor transfer sonrası yola çıkmaya dün bekledim hemen çıkmadımBen tokatta oturuyorum aslaa istanbulda yaptırmam diyordum İstanbulda yaptırdımNiyazi Emre Turgut doktorum.Git gel biraz zor oldu canım ama vardır bir hayır dedim
![]()
Oyy inşallah veririz kuzumBende Giresun’da oturuyorum burada merkez yok Samsun’a git gel yaptım her seferinde benimkisi daha yakın mesafe ama yine de insan git gel yoruluyor ve tedirgin oluyor transfer sonrası yola çıkmaya dün bekledim hemen çıkmadımbenim iyi kaliteler verildi maalesef tutmadı bu çift transfer biri 3ab biri 2-3 nasıl oluyorsa öyle dedi 3 e yakın bir embriyo dendi sadece çift istedim umarım bu kez olur peş peşe güzel haberler verelim birimize canım
![]()
Amin çok dua ediyorum herkese bize Rabbim olumlu sonuçlar almayı sevinç göz yaşları nasip etsin bizeOyy inşallah veririz kuzumbizim de beklediğimiz kadar embriyo oluşmadı normalde 30 yaşında olduğum için tek transfer hakkım varmış ama doktorum embriyo durumundan ötürü çift koyabiliriz dedi. Kalietelerine 4aa ve 4ab dedi çok da anlamıyorum ama idare eder sanırım . Diğer kalan da 3bb. İnşallah ona gerek kalmaz da güzel haberler veririz bu kez birbirimize
![]()
Aminnn ben de herkese dua ediyorumAmin çok dua ediyorum herkese bize Rabbim olumlu sonuçlar almayı sevinç göz yaşları nasip etsin bizebol su iç ve çok dinlen kuzum
Ahahaha ben de ben de birde ben normalde inanılmaz kahve tüketen çok seven biriyim bakın taviz veriyorum hayat kalitemi indiriyorum falan diyorumAminnn ben de herkese dua ediyorumhayatımda hiç içmediğim suyu bu dönemde içiyorum herkes çok geçiriyor normalde 1 bardak dahi içmem günde ama şimdi en az 2 litre içiyorum meyve falan yiyorum. Bir de her bir şey yapmamda sanki varlar gibi konuşuyorum bakın ben sizin için bu kadar su içiyorum bu saatte portakal yiyorum sakın beni üzmeyin falan diyorum
![]()
Senin hiç ağrım sızın var mı kuzum ya da farklı bir bağırsak hareketin az çalışması çok çalışması benimkisi çok anormal ağrı da bilmiyorum ya sanki arada minik minik kasıklarımda var endişeleniyorum hemen bir de bu üç olduğu için az çok tecrübeliyim ne olur ağrımasın o zaman tutmuyor diyorum gerçi çok değişken ağrılı olup tutan da var hiç ağrısız olumlu alandaAminnn ben de herkese dua ediyorumhayatımda hiç içmediğim suyu bu dönemde içiyorum herkes çok geçiriyor normalde 1 bardak dahi içmem günde ama şimdi en az 2 litre içiyorum meyve falan yiyorum. Bir de her bir şey yapmamda sanki varlar gibi konuşuyorum bakın ben sizin için bu kadar su içiyorum bu saatte portakal yiyorum sakın beni üzmeyin falan diyorum
![]()
Valla inşallah çabamızı görür bıdıklarAhahaha ben de ben de birde ben normalde inanılmaz kahve tüketen çok seven biriyim bakın taviz veriyorum hayat kalitemi indiriyorum falan diyorumsize ihtiyacım var ihtiyacımız var bizi üzmeyin daha fazla bekletemeyin gelin diyorum
her gün bir porsiyon meyve bir kase köy yoğurdu ve bol su tüketiyorum ha birde ton balık yiyorum sevmediğim ne varsa yiyip içiyorum resmen
![]()
Hiç kendini şartlama her gebelik kendine özel. Benim de hafif hafif arada ağrı oluyor ama kısa süreli oluyor ben de bir kez kimyasal yaşamıştım doğal o zaman göğüslerim aşırı şişmişti şimdi de ha bire göğüslerimi yokluyorum ne zaman acıyacak diyeSenin hiç ağrım sızın var mı kuzum ya da farklı bir bağırsak hareketin az çalışması çok çalışması benimkisi çok anormal ağrı da bilmiyorum ya sanki arada minik minik kasıklarımda var endişeleniyorum hemen bir de bu üç olduğu için az çok tecrübeliyim ne olur ağrımasın o zaman tutmuyor diyorum gerçi çok değişken ağrılı olup tutan da var hiç ağrısız olumlu alanda![]()
Amin canım kocaman amin22 Kasım benimde 4 Aralık test günüm Allah hepimize nasip etsin![]()
Kefir bende aldım ama içemedim ya beni en çok kahve ve nikotinsizlik yordu ama bir bakıma iyi oldu zararlı şeyleri bırakmış oldum bu da mazereti olduHiç kendini şartlama her gebelik kendine özel. Benim de hafif hafif arada ağrı oluyor ama kısa süreli oluyor ben de bir kez kimyasal yaşamıştım doğal o zaman göğüslerim aşırı şişmişti şimdi de ha bire göğüslerimi yokluyorum ne zaman acıyacak diyenormalde çok kabız olan biriyim ama sanırım kefir beni rahatlatıyor hiç tuvalet sorunu yaşamadım sadece bazen çok fazla gazım oluyor
![]()
Şşş düşmek yok sakınnKefir bende aldım ama içemedim ya beni en çok kahve ve nikotinsizlik yordu ama bir bakıma iyi oldu zararlı şeyleri bırakmış oldum bu da mazereti olduactiva var ya probiyotikli onu tüketebiliyorum sadece ben bugün kaşık ağrım var bir düşürdü beni ama şartlamıyorum
![]()