Kasım 22 transfer olanlar gelin toplaşalım 👼

Selam kızlar inşallah güzel haberler alırız 🥰
benimde ilk transferim 22 kasımda Ataşehir Acıbadem’de transferim gerçekleşti Normalde doktorum Bülent Kars ama opuyu ve transferide orda yaptı duşumu dün aldım hafif hafif kasık ağrım var dünde biraz midem ağzıma geldi 2 gün yattım yemek yemeye ve tuvalete kalktım şimdi oturuyorum evde ufak ufak geziyorum eğil kalk taşı uzan vs yapmıyorum sürekli yatmakta iyi demiyorlar siz neler önerirsiniz
Merabalar benim doktorum da Bülent Kars 13 Kasım da transfer oldum ama negatif oldu dün görüştük doktorla bir ay sonra kalan embriyoyu transfer edelim dedi çok farklı bir iğne verdi kaçıncı denemeniz

Merabalar benim doktorum da Bülent Kars 13 Kasım da transfer oldum ama negatif oldu dün görüştük doktorla bir ay sonra kalan embriyoyu transfer edelim dedi çok farklı bir iğne verdi kaçıncı denemeniz
Merhaba ben bugün olumlu sonuç aldım değerim 485 çıktı 2 gün sonra yine vereceğim ondan sonra kontrole gel dedi Bülent hoca inşallah bir sonrakinde sizde sağlıklı güzel haber alırsınız
Benim 3 denemem 1. Devlette oldu hiç döllenme olmadı 2. Brüksel Tüp bebek te yaptırdım döllendi ama 5. Güne gitmedi 3. Bülent Kars da oldu bana tedavi öncesi birçok test yaptı ve farklı tedavi uyguladı ve 3. Gün transfer yaptı bugün güzel sonuç aldım inanamıyorum hala

Merhaba ben bugün olumlu sonuç aldım değerim 485 çıktı 2 gün sonra yine vereceğim ondan sonra kontrole gel dedi Bülent hoca inşallah bir sonrakinde sizde sağlıklı güzel haber alırsınız
Benim 3 denemem 1. Devlette oldu hiç döllenme olmadı 2. Brüksel Tüp bebek te yaptırdım döllendi ama 5. Güne gitmedi 3. Bülent Kars da oldu bana tedavi öncesi birçok test yaptı ve farklı tedavi uyguladı ve 3. Gün transfer yaptı bugün güzel sonuç aldım inanamıyorum hala
Çok çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bende 19 Kasım da oldum transferimi. Çok şükür tuttu kalp atışı için gün verdiler henüz duymadik
Canım bnm testim Pzt günü ama bel ağrın ve kasık ağrın olmusmuydu bu ağrı normal mi bilmiyorum bazen çok vuruyor bazen iyi belim daja çok :( bu arada sağlıkla gelsin inşallah

Bende 19 Kasım da oldum transferimi. Çok şükür tuttu kalp atışı için gün verdiler henüz duymadik
Ayy tebrik ederim şimdiden inşallah sorunsuz kalp atışını da duyarsınız 🤲🏻 benim de tek kese görülmüştü diğeri sonradan oluşabilir dendi kontrole çağırılmıştım ama daha gün gelmedi gidemedim

Maşallah Allah kucağınıza aldığınız günü de nasib etsin inşallah .. ben 21 Kasım'da aşılama oldum Bülent hocaya , ama malesef negatif sonuç aldım, acaba Bülent hocayla nasıl bı yol izlediniz, bana tekrar aşılama yapalım diyecek muhtemelen ama uzatmadan tüp bebek yapsam nasıl olur diye düşünüyorum, sizin nasıl geçti hangi hastanede yapıyor ve ücreti vs.. nedir acaba bilgi verir misiniz

Ay çok üzüldüm inşallah ikinci denemede tutar diye dua edelim bende Bülent hocaya gidiyorum ..fakat ben yeni başladım ,henüz aşılama yaptık ve negatif sonuç aldık, Bülent hocaya gidip beklerken diğer hastalara hep sorasim geliyor niçin geldikleri ve nasıl bı yol izlediği falan ama hep çekiniyorum...burda sizi bulmak iyi geldi

Ayy tebrik ederim şimdiden inşallah sorunsuz kalp atışını da duyarsınız 🤲🏻 benim de tek kese görülmüştü diğeri sonradan oluşabilir dendi kontrole çağırılmıştım ama daha gün gelmedi gidemedim
İkimizde aksilik olmazsa aynı zaman doğum.olcak

Ay çok üzüldüm inşallah ikinci denemede tutar diye dua edelim bende Bülent hocaya gidiyorum ..fakat ben yeni başladım ,henüz aşılama yaptık ve negatif sonuç aldık, Bülent hocaya gidip beklerken diğer hastalara hep sorasim geliyor niçin geldikleri ve nasıl bı yol izlediği falan ama hep çekiniyorum...burda sizi bulmak iyi geldi
O kadar çok bekliyoruz ki hocayı benim de bazen öyle sorasım geliyor inşallah sizinde tez zamanda olur Bülent hoca 2 kez ameliyat etti gittiğim doktorlar yapmadı Bülent hoca bu konuda çok güven verdi bana morel açısından çok iyi bir ay sonra ikinci transferim olacak inşallah güzel olur bu sefer ❤️

Kalp atışı duydunuzmu siz ne durumdasın bana pazartesi çağırdı hoca en son transfer sonrası beta bakıldı şimdi kalp atışı dinlenecek
Ben de transfer sonrası beta baktırdım sonrasında da 2-2 buçuk hafta sonraya muayene önerdiler ama ben merakımdan transferin 12. Günü muayeneye gittiğimde tek kese görüldü diğeri sonradan oluşabilir 1 hafta sonra kontrol dediler ama gidemedim. Bu süreçte babamın pankreas kanseri olduğunu öğrendik şu an onunla ilgileniyoruz ben de sürekli muayene randevumu erteleyip duruyorum. Rabbim nasip ederse benimlelerdir ha erken görmüşüm ha geç inanın bu süreçte gebeliğimin sevincini yaşayamadım..

Ben de transfer sonrası beta baktırdım sonrasında da 2-2 buçuk hafta sonraya muayene önerdiler ama ben merakımdan transferin 12. Günü muayeneye gittiğimde tek kese görüldü diğeri sonradan oluşabilir 1 hafta sonra kontrol dediler ama gidemedim. Bu süreçte babamın pankreas kanseri olduğunu öğrendik şu an onunla ilgileniyoruz ben de sürekli muayene randevumu erteleyip duruyorum. Rabbim nasip ederse benimlelerdir ha erken görmüşüm ha geç inanın bu süreçte gebeliğimin sevincini yaşayamadım..
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin babacığın tez vakitte sağlığına kavuşsun ben geçtiniz mayıs ayı akciğer son evre kanser ile babamı kaybettim üstelik öğrenmem süreci takip etmem pet çekim derken üç ay içinde oysa yaşamaz dedikleri yengem aynı hastalıkla üç sene yaşadı farklı bir sebeple vefat etti Rabbim ne yazıyorsa o oldu her kanser kötü ve ölümcül değil çok yattım ben hastanede neredeyse her çeşidini gördüm yüreğini ferah tut bol bol dua et bir an evvel sağlığına kavuşsun Allahım yardımcın olsun zor ama kendini ve moralini iyi tutmaya çalış 🤲🏻🤲🏻🥹🥰

Back
X