Kasim annelere dogumdan sonra göbisleri ne yapicaksiniz?

valla kıslar yine takmışsınız kilolara ya boşverin gitsin be verirsiniz kilolarıda tabi ben rahat konuşuyorum cünkü insan 3 kilo alınca böyle rahat oluyo işte:dance:göbek haricinde hiç bi yerim şişmedi benim daha o yüzden rahat rahat yiyorum hala
bu karnımızı sarma işi benimde kafama yattı yengem iki dogum yaptı biri normal digeri sezeryan ikisindede sardı karnını korse de taktı valla hatunda göbek denen hiç bişey yok ya bende saracagım ama sezeryan olursa nasıl olacak bilmem ben korkarım sarmaya

sezeryan olanlar saramıyor zaten en azından ilk ay sonrada sarsan ne kadar faydası olur bilinmez.biz ne olursa olsun dua edelim doğumlar normal olsun yoksa o göbekler zor eriyecek

ay evet ya inşalah normal doğum yaparım diye dua ediyorum zaten

dogumdan sonra ınsa allah annemın evıne cıkacagım ıcın
annem hastaneden gelır gelmez sararız hıcbır sey kalmaz dedı
kırkın cıkmadan evlenmeden oncekı halıne donersın dıyor
anneme guvenıyorum ınsa allah aldıgım bu fazla kılolar da gıdecek benden

kızlar bence de normal doğum yaparız inşallah o zaman bu kilolarımızdan çok daha kolay kurtulacağız anlaşılan. Ben de sadece göbeğe gidiyorum başka hiç bir yerimde kilo yok 4 kilo aldım zaten sadece. Eğer normal olursa işte korse ile falan geçecek sanırım yani inşallah :dance:

sardi beni göbek korkusu ne yalan söyleyim..
off takintiliyim ben o konuda ya:( en iyisi korse alayim ben
dogum yapar yapmaz ki insl. normal yaparim hemen takmak istiyorum.
bu arada kilolar benimde hep göbisimde iste beni esas korkutanda buya..
baska tarafta cok az hatta yok gibi ee göbekte hepsi yani gitmezse diye korkuyorum..

çilek senin göbek kaldı napcan benim popoda büyüyoooo ehuehuehu
kızda olarmış ya benim o da kalırsa napcam ben

su uzun olanlardan al sende..ben bugün biraz baktim burada korselere
fazla cesitleri var..uzun,kisa olanlari..yallnizca bel icin olanlari filan..
ben sadece belime istiyorum cünkü short gibi olanlar rahatsizlik verir belkide..
bu arada fiyatlari cok fazlaydi yada bana öyle geldi bilmiyorum..70 ile 85 tl.arasi degisiyor.

bu arada eylülün verdiği adreste ki korse giydirilen hatunlara bak
ne o öle koy şişko hatunları gerçekçi olsun dimi ama

hehe bende baktimda hatunlarin korse giyicek durumlari bile yokki:)

belki bize moral olsun diyedir asortim:)

merhaba kızlar

bende düşünüyorum fazla kilolar kalırsa ne yapacam diye ama bunu düşünmeye dalarsak bebişler kızacak bize. bence doğumdan sonra hepimiz bir sene içinde eski halimize döneriz. benim arkadaşlarım doğum yaptı hiçbirinde bir fazlalık kalmadı. korse , spor falan derken kalmaz inşallah bişey

ya çilekcim bana moral olmadı dedim ki acaba bu halime geri döner miyim:))

kızlar meraba merak etmeyin eski halinize dönersiniz ben sezeryanla yapcam galiba dogumu çünkü bebegimin boynunda kordon dolanması varmış sizce bu kordonun bebegime bir zararı olurmu bilginiz varmı aceba

insl ypc dönelim eski halimize..bildigim kadariyla bebegi sIkIstirmazsa dogum disinda bi sorun olmuyormus kordonda..ama yinede sen doktouna iyice sor..insl.saglikla alirsin bebisini canim..

kizlar bu arada bi tane korse buldum almadim ama daha,cok estetik bisiydi kenarlari silikonlu filan..

pekbi hosuma gitti.

kizlar bu arada bi tane korse buldum almadim ama daha,cok estetik bisiydi kenarlari silikonlu filan..

pekbi hosuma gitti.[/QUOTE]

Canım, merhaba. Ben 2 ay önce epidural sezeryan ile doğum yaptım ama göbeğim o kadar büyük kaldı ki hala 4-5 aylık hamile gibi gözüküyorum, ne yapacağımı şaşırdım. Mümkünse şu bahsettiğin korse ile ilgili yardımcı olurmusun? Nasıl birşey, nerede bulabilirim, sadece bel çevresi için mi?
Şimdiden teşekkürler

Back
X