safişim aslında topiklerden bazıları devam gerktirmiyor..yeni gelenlere bilgi de vermiyor..örneğin.
5-10 mesajda kalan sadece kişnin kendisiyle ilgili olan konular silinebilir ..yer kaplamasın diye..
canımcım farklı grup derken tam olarak neyi kastediyorsun?Bilyorsunuzki tüm aylar Aylara Göre Paylaşım Yapanlar başlığı altında toplanıyor.Her bir ay bir ana başlığı oluşturuyor.Misal Kasım Anneleri.Buna göre nasıl bir gruplaşma yapılabilir sizce?Yani her yılın her ayı için ayrı bir ana başlık olsun mu demek istiyorsunuz?evet safişim ben söylemeden diloksum sölemiş bencede gereksiz olan topikler silnse çok iyi olur çok kalabalık oluyor zamanlar burası daha yakın zamanda 2010 kasım anneleri de gelecek daha da yoğun olacak her gelen merak ettiği konuda topik açıyor nasılsa
farklı renklendirme teklifin de güzel bence bir de gruplandırma yapılabilir mesela 2008 kasım annelerinin bütün topikleri bir grupta, 2009lar bir grupta olabilir her gurp farklı renklerle gösterilse süper olur olumunekankayizsmile
canım ben yeni gelenlerin var olan başlıkların aynısından açmasına izin vermeyeceğim.Eğer açan olursa da taşıyacağım.İnşallah tamamen bitirebilirsek temizliğimizi bir daha o kadar karışık bir hale gelmesine izin vermeyeceğim.İpin ucu kaçmış biraz burada.Çok fazla kişisel topik açılmış.Bence çoğunluğa hitap edebilen topikler açılmalı ki güncelliğini yitirmesin kaydirigubbakcemile5bencede 2008 kasım annelreri ayrı bir grup 2009 anneleri ayrı bir grup bölece birbirimizin mesalarına karışmaış oluruz isteyen yine girer bilgi alır geçmiş annelerden şimdi 2010larda gelicek yeni anneler merak edicek konu açıcak bizm yazışmalar arada kaynıyor aşağılara kayıyor
canımcım farklı grup derken tam olarak neyi kastediyorsun?Bilyorsunuzki tüm aylar Aylara Göre Paylaşım Yapanlar başlığı altında toplanıyor.Her bir ay bir ana başlığı oluşturuyor.Misal Kasım Anneleri.Buna göre nasıl bir gruplaşma yapılabilir sizce?Yani her yılın her ayı için ayrı bir ana başlık olsun mu demek istiyorsunuz?
Ayy nolu şu kilitli konular arka sayfalara taşıyın bari safişim yaaa.Valla daral geliyor sayfaya bakarken..
sevglı edıtorum saphısım
2008 kasım annelerı topıgının mısafıre kapatılmasını rıca edıyorum eger mumkunse
esımın aılesı sayılan dıs mıhraklar bu sıtede konustugumu ogrenmıs olabılırler ve ben bundan rahatsızlık duydum
her gun var olan bu mısafırlerın topıgımıze kayıtsız gırememesını rıca ederım
saygılar tesekkurler...
iyi fikir ama o insanlar kayit olup yinede okuyamaz mi yazdiklarini?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?