- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.141
Aynen sıkma canını bişi olmaz normalde zaten 7. haftada çağırıyorlar inşallah hayırlı haberler verirsin. Ama için rahat etsin istiyorsan özel e git gidebiliyorsan en azından detaylı bakarlarçokta birşey demedi devlat malum daha çok küçük dedi yeni gelişiyor gibi birşey dedi
aynen özel daha iyi görür devlet makinaları eski canım belki ondanAynen sıkma canını bişi olmaz normalde zaten 7. haftada çağırıyorlar inşallah hayırlı haberler verirsin. Ama için rahat etsin istiyorsan özel e git gidebiliyorsan en azından detaylı bakarlar
Yaa inşallah ikimizinde hepimizinde pozitif sonuçları olur. Bende hiç belirti yoktu sende varmıCanım ya çok şükür ne güzel artmış hayırlı olsunbizim transfer aynı gündü seni görünce benimde kan baktırasım geldi ne güzel Ümit oldun çok sevindim çok güzel artmış maşallah msşallah
2 transfer edilmişti ya belki tutar dedim de 1 i de tutsa binlerce şükürBelli olmaz canım benimde 12.gün 800lerde filan dı kan vermedim ama 2 katı artışla öyle oluyordu tek ama
Bugun 21.gunum transfer sonrasiAyyy hadi inşallah sağlıkla görürsün yavrunuinşallah her şey yolunda gider güzel haberler ver bizlere de
Kese transferden kaç gün sonra görünüyor acaba
Maşallah canım çok güzel artmış çoğul da olabilir tabi kiKızlarmerhaba bugun 8. Gün 2 gün önce 44 çıkmıştı sonucumm
5. Gün 2 tane benim ben 4. Gün idrar testi yaptım 6. Gün kan verdimMaşallah canım çok güzel artmış çoğul da olabilir tabi kibenimde 8. Günüm ama henüz hiç cesaretim yok test için senin 5. Gün mü 3. Gün müydü embriyoların
Canım gittin mi doktora naptinBugun 21.gunum transfer sonrasi
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah çok sevindim senin adına5. Gün 2 tane benim ben 4. Gün idrar testi yaptım 6. Gün kan verdim
İnşallah çıkar canım yaparsanAnladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah çok sevindim senin adınabenimkiler de 3. Gün embriyosu cuma kan versem çıkar heralde
Acayip heyecanlıym haber bekliyorum sendenEderim canim inslalah belki kalp icin erken olabilir ama bakalim insallah saglikli ilerlesinde
Aynne öyle canım2 transfer edilmişti ya belki tutar dedim de 1 i de tutsa binlerce şükür
Gittim de beklyorum gec kaldim doktorda toplantidaymis bekliyorum bakalimCanım gittin mi doktora naptin
Bende ama az daha beklicem doktor toplantidaymis bakalim cikmasini bekliyorumAcayip heyecanlıym haber bekliyorum senden
Canım ne zamn kullandın çatlatma iğnesini 10gun sonra etkisi gidiyorKızlar selam. Bugün transferimin 7.günü.dondurulmuş embriyo ama çatlatma iğnesi verdikleri için idrar testi pozitif.3. Gün embriyosu 2 tane eğer tutunmuşsa 9. Gün kanda görürüm demi?
Ayyy hadi yaaGittim de beklyorum gec kaldim doktorda toplantidaymis bekliyorum bakalim
Bende ama az daha beklicem doktor toplantidaymis bakalim cikmasini bekliyorumhadi bakalm bekliyoruz
Hadi bakalm bekliyorumBende ama az daha beklicem doktor toplantidaymis bakalim cikmasini bekliyorum
Gözünüz aydın en azından kalp ritmi görülmüş hayırlısı ile sorun yoktur inskızlar bugün vajinal muayene oldum doktor 6+2 olduğumu söyledi ama bebek çok küçük dedi kalp ritmi görünüyor dedi ama 10 gün sonra çağırdı bunu yaşayan var mı bu sorun mu
Merhaba benim transfer sonrası onbirinci günüm haala bel ve kasık ağrım var tutunduguna işaret olduğu söyleniyor hayırlısı ile tutunmustur ins bebisinizKizlar bugun 3 günüm iş yapmiyorum wma ayakta dururken belime ve kasıklarıma inanılmaz bir ağrı girdi kendimi yatağa attim. Sidettli ağrı yasayann oldu mu aranızda :-( yatınca geçti şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?