Kasım ayı asılama yaptıracak olanlar

kız dün yazdım ya 1 kasımda oldum. 13. Günü yaptım. 45 çıktı. 15. Gün 149 çıktı, belirti hiç yaşamadım 13. Güne kadar.. bi haftadır da iştahım çok açıldı bu belirti mi bilmiyorum :) 2 3 saatte bir acıkmaya başlıyordum. Devlette yaptırdım Aşılamayı. Amin inşallah

Kuzum ılk aşılamam
3 kasım da pldjm
Belirtile kaşık agrısı, meme dolgunlasma sarı sumuksu akımtı , metalik tat hersey bardı
Maşallah ilk asilama günüde yazistik çok heyecanliydin diye hatırladım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberler almak motive ediyor cidden

hayırlı olsun canım maşallh bende ayın 4ü gece iğne 5 öglen aşılama yaıtdım ne zaman test yapsamki bide önce testmi dersin kan testi mi
12. Günü oluyor dimi. Elinde varsa eğer yapabilirsin aslında.. Yoksa 1 gün daha sabredebilirsen kan ver yarın :) daha iyi çıkar.

Kızlar selam öncelikle gebelik haberi alanlara hayırlı olsun çok sevindim bizlerde dua edin bende 9 Kasım çatlatma iğnesi 11 Kasımda aşılamamı oldum bugün 6. Günüm progestan fitil kullanıyorum sabah akşam 1 tane herhangi bir belirtim yok benimde hayırlısıyla tutunur bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…