- 8 Ekim 2025
- 25
- 0
- 1
- Konu Sahibi fatmanurtnn
Kızlar selam bugün aşılama oldum şu an çok az ağrım ve batmalarım var durum normali mi sizlerde tecrübelerinizi paylaşır mısınız beslenme ve günlük rutininiz nasıldı önerisi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrılarınız ne durumda acaba hangi belirtiler tuttuğunu gösterir çok merak ediyorumBen de dün aşılama oldum cevapları merak ediyorum inşallah güzel sonuçlanır![]()
Neredesiniz hangi şehir acabaCumartesi günü bende olacağım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
BaşkentNeredesiniz hangi şehir acaba
Ağrım özellikle ayakta çok kalırsam fazla oluyor onun dışında gaz sancısı gibi bir ağrım var yumurtalarımın 2si soldaydı ağrım hep solda oluyor sizin nasılAğrılarınız ne durumda acaba hangi belirtiler tuttuğunu gösterir çok merak ediyorum
Ağrım özellikle ayakta çok kalırsam fazla oluyor onun dışında gaz sancısı gibi bir ağrım var yumurtalarımın 2si soldaydı ağrım hep solda oluyor sizin nasıl
İlk gün çok kötüydüm şuan hafif gaz sancısı var ama dediğiniz gibi ayaktayken sol tarafımda çok batmalarım oluyo ve hatta uzanırken de oluyor ara ara benimde yumurtam soldaydı acaba tutmuş mudur ya çok merak ediyorumAğrım özellikle ayakta çok kalırsam fazla oluyor onun dışında gaz sancısı gibi bir ağrım var yumurtalarımın 2si soldaydı ağrım hep solda oluyor sizin nasıl
Çarşamba oldum o gün ile birlikte bugün 3. Gün 15. Gün kan sonucu için çağırdılarİnşallah inşallahsiz hangi gün oldunuz
Ay hadi inşallah şu an kullandığın bir ilaç var mı ve yatıyor musun yoksa normal devam ediyor musun günlük rutinineAynı gün olmuşuz inşallah güzel haberler alırız
Progestan fitil kullanıyorum bu sabah başladım canım ama ev işi yaptım biraz önce ve sol kasığım çok ağrıdı tedirgin oldum doktor kendini koruyarak günlük hayatına devam et demişti sen nasıl yapıyorsunAy hadi inşallah şu an kullandığın bir ilaç var mı ve yatıyor musun yoksa normal devam ediyor musun günlük rutinine
Ben tuvalet dışında pek kalkmıyorum ara ara beş on dakikalık yürüyorum evin içerisinde bende progestan fitil başladım ama bana aşılama günü başlatıldı fitil ve çok akıntı varProgestan fitil kullanıyorum bu sabah başladım canım ama ev işi yaptım biraz önce ve sol kasığım çok ağrıdı tedirgin oldum doktor kendini koruyarak günlük hayatına devam et demişti sen nasıl yapıyorsun
Canım bu arada sizin probleminiz neydi olmamasının sebebi ve kaç milyon sperm oldu aşılamada değerlerimizi karşılaştıralımProgestan fitil kullanıyorum bu sabah başladım canım ama ev işi yaptım biraz önce ve sol kasığım çok ağrıdı tedirgin oldum doktor kendini koruyarak günlük hayatına devam et demişti sen nasıl yapıyorsun
Anladım canım benim eşimin değerleri düşüktü düzeldi ve aşılama kararı verildi benim amh sınırda bi düşüklüğü vardı 0.8 ama ultrasonda yumurta sayım iyi olduğu için aşılama önerdi doktorum yaşım 25Bende pcos var eşimde sıkıntı yok bizde aşılama zamanı sperm değerleriyle ilgili hiçbir yorum yapmadı doktor hatta bende aşılamadan sonra burdan okudum canım değer söylediklerini
15. Gün gel dedi kan testi için sen ne zaman yapacaksın sabredemeyip evde yapmazsam tabiayy hadi bakalım zaman nasıl geçecek canım çok heyecanlı bir bekleyiş umarım sonu güzel olur sana doktor hangi gün test yap dedi