- 8 Ekim 2025
- 25
- 0
- 1
- Konu Sahibi fatmanurtnn
Evet bende o gün gideceğim çok heyecanlıııbana da 26sında kandan bakalım dedi bakalım nasıl bekleyeceksek
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende o gün gideceğim çok heyecanlıııbana da 26sında kandan bakalım dedi bakalım nasıl bekleyeceksek
![]()
Hadi hayırlısı olsun canım bende 7 kasımda oldum aşılama benimde agrılı geçti 2 gün falan agrım sürdü sonrasında kendimi yorunca bel ve kasık agrısı yapıyordu bu iki gündür hiç kalmadı agrı benim sol tüp tıkalı ve sol yumurta büyüdü o yüzden çok ümitli değilim ama inşallah sizinkiler tutarKızlar selam bugün aşılama oldum şu an çok az ağrım ve batmalarım var durum normali mi sizlerde tecrübelerinizi paylaşır mısınız beslenme ve günlük rutininiz nasıldı önerisi olan var mı
Canım kasık batmaların ve ağrıların ne durumda acaba benim baya azaldı acaba tutmadı mı hissinr kapılıyorum 4. Günümdü bugünİnşallahhhhh![]()
Bugün akşama kadar benim de gün boyu hiç ağrım olmadı canım ama biraz önce sağ tarafım ağrımaya başladı, bugüne kadar hep sol tarafta ağrı olmuştu ilginç valla ama kötü düşünme moralimizi yüksek tutalımCanım kasık batmaların ve ağrıların ne durumda acaba benim baya azaldı acaba tutmadı mı hissinr kapılıyorum 4. Günümdü bugün
Bize de 3 gün iliski verdi, ihtimali arttirmak icin öneriyorlar bunu hepKızlar size aşılama sonrası ilişki hakkında ne dedi doktorlarınız, bize 2 kez ilişki verdi birer gün arayla ama tedirginim
14. Gün buraya hepimiz olumlu şeyler yazarız umarım yaBize de 3 gün iliski verdi, ihtimali arttirmak icin öneriyorlar bunu hep
Ümitsizliğe kapılma canım nasip gerçekten hiç ummadığımız anda oluverir inşallahHadi hayırlısı olsun canım bende 7 kasımda oldum aşılama benimde agrılı geçti 2 gün falan agrım sürdü sonrasında kendimi yorunca bel ve kasık agrısı yapıyordu bu iki gündür hiç kalmadı agrı benim sol tüp tıkalı ve sol yumurta büyüdü o yüzden çok ümitli değilim ama inşallah sizinkiler tutar![]()
İnsallah insallah , guzel haberlerle doldururuz burayi ne guzel olur14. Gün buraya hepimiz olumlu şeyler yazarız umarım ya
Evet ilk aşılamam :)Sizin de ilk aşılama mıydı :)
2 yumurta olustu benim ikisi de sagdaydi, hep de sag kasigimda agri oldu. Bilmiyorum ondan midir ya, sizin nasildi?Ayyy hadi bakalım sizin kaç yumurta oluşmuştu![]()
Ay aynısı bende de oldu canım ya ama şu an solda da oluyo arada sağa giriyo benim de soldaydı yumurtam birde afedersiniz ama küçük lavaboya çıkınca aşırı ağrım oluyo sanki böyle üşütürsün de kasıkların ağrır ya aynı öyle enine bir çizgi şeklinde ağrım oluyoBugün akşama kadar benim de gün boyu hiç ağrım olmadı canım ama biraz önce sağ tarafım ağrımaya başladı, bugüne kadar hep sol tarafta ağrı olmuştu ilginç valla ama kötü düşünme moralimizi yüksek tutalım
Bana aşılama günü önermiyoruz dedi ama sonraki gün ilişki ve ondan sonra bir gün durup bir gün ilişki günaşırı şeklinde yani öneriyoruz dediKızlar size aşılama sonrası ilişki hakkında ne dedi doktorlarınız, bize 2 kez ilişki verdi birer gün arayla ama tedirginim