• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasım ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar

Kızlar adetim 5 gün gecikti bu ay doktora gittim ovitrelle kullanmama rağmen yumurtam çatlamamış ve kist olmuş. Duphaston verdi adetin 15. günü başlayacağım.
En korktuğum şey . İlk ignem de kist olmuştu bu ikinci ignem cok korkuyorum yine kist olursa

Hayır yapmadım canım bekliyorum korkuyorum test yapmaya😀 sen yaptın mı test
Yaaa ben yaptım gün gün koyulaşıyor ama geçen ay tutmadı çok heveslenmek istemiyorum. Geçen ay iğnein etkisi 8. Gün geçmişti bugn 10. Gün koyulaşmaya devam ediyor pembe ilk gün mor ikinci gün

Eklentiler

• 229F54AA-2D7A-4A2F-A9D5-F63C8B479275.webp
    229F54AA-2D7A-4A2F-A9D5-F63C8B479275.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 12
  • 2E6C6132-70FE-4DA3-B3E0-862815EC2C43.webp
    2E6C6132-70FE-4DA3-B3E0-862815EC2C43.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 12
Yaaa ben yaptım gün gün koyulaşıyor ama geçen ay tutmadı çok heveslenmek istemiyorum. Geçen ay iğnein etkisi 8. Gün geçmişti bugn 10. Gün koyulaşmaya devam ediyor pembe ilk gün mor ikinci gün
Maşallah sağlıklı bir gebelik olur inşallah 🌸 10. Gün derken dpo mu yoksa çatlatma iğnesi den sonra ki onuncu gün mü ?

Maşallah sağlıklı bir gebelik olur inşallah 🌸 10. Gün derken dpo mu yoksa çatlatma iğnesi den sonra ki onuncu gün mü ?
Dpo derken anlamadım yani toplam onuncu gün normalde çarşamba adet olmam gerekiyor dört gün var adete ama yinede emin değilim korkuyorum yalancı çizgi falan oluyor diyorlar testlerde birde ikinci denemem 🥲 korkuyorum

Sen hamilesin bence gün gün koyulaşıyorsa 1 kaç gün sonra kan ver canım

Dpo derken anlamadım yani toplam onuncu gün normalde çarşamba adet olmam gerekiyor dört gün var adete ama yinede emin değilim korkuyorum yalancı çizgi falan oluyor diyorlar testlerde birde ikinci denemem 🥲 korkuyorum
Dpoyu ben de burda ögrendim yani ovulasyondan sonra ki gunler demek, yumurta catladigi güne ovulasyon denir.😃

Dpoyu ben de burda ögrendim yani ovulasyondan sonra ki gunler demek, yumurta catladigi güne ovulasyon denir.😃
Tamam işte 10. Gün ama dediğim gibi asla asla emin olamıyorum sadece koyulaşması biraz ümit verdi umarım hayal kırıklığı olmaz ve aşırı bel ağrım var

Back
X