Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaçıncı denemen canım. Bu ay be de ilj kez deniyorum bende de eşşmde de problem yok tüplerim de açık süt hormonum 2 deger fazla ama doktorum etki wtmez dedi eşşmin morfoloji 5 o biraz aınırda ama doktor ona da çok iyi bir deger dedi. Pff
Canım 2. Denemem hsg cektirdim tüplerim açık yalnızca sağ tüpümde geciş biraz yavas ama açık dedi. Bu ay ilk defa soldan yumurtladım ve kaliteli bir yumurta demişti biraz ondan ümitliyim dua edin pozitif olsun
Canım 2. Denemem hsg cektirdim tüplerim açık yalnızca sağ tüpümde geciş biraz yavas ama açık dedi. Bu ay ilk defa soldan yumurtladım ve kaliteli bir yumurta demişti biraz ondan ümitliyim dua edin pozitif olsun
Benimde 2 buçuk senedir olmuyor ilk defa çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay allahtan umut kesilmez rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dediğim gibi canım sen test yapma artık kafan karışır piskolojikmende etkileniyor insan adet gününü bekle
Benimde 2 buçuk senedir olmuyor ilk defa çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay allahtan umut kesilmez rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dediğim gibi canım sen test yapma artık kafan karışır piskolojikmende etkileniyor insan adet gününü bekle