- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağınaÇatlamayı gördükten tam 10 gün sonraydı canım yumurtlamadan da 12 gün
Off cok tatli oluyorlar evet ama bakmakta bir okadar zordur çoğul bebekli anneleri tebrik etmek lazım gerçekten benim bi oğlum var ikinciyi baya baya korka korka düşündük sonra olmayınca kendime kızdım biraz cokmu buyuk konuştum diye ama en azından soyle düşünüyorum hemen olsaydi bu kadar istemeyecektim belki zor olan her zaman güzel oluyorHep çoğul gebelik diliyorum o kadar çok isterdim ki. Hayallerim böyleikiz üçüz dördüz ve dahası... ay çok isterim
Tabi ki o kadar zordur ki her biriyle ayrı özenle ilgilenmek tahmin edebiliyorum ama tüm zorluklarına razıyımOff cok tatli oluyorlar evet ama bakmakta bir okadar zordur çoğul bebekli anneleri tebrik etmek lazım gerçekten benim bi oğlum var ikinciyi baya baya korka korka düşündük sonra olmayınca kendime kızdım biraz cokmu buyuk konuştum diye ama en azından soyle düşünüyorum hemen olsaydi bu kadar istemeyecektim belki zor olan her zaman güzel oluyor
Merhaba canım biz de Ağustos ayında korunmayı bıraktık tüm değerlerimiz normal sağlık sorunumuz olmamasına rağmen 2 ay bebiş olmadı bu üçüncü denememizdi ve bugün pozitif gördüm testteMerhabalar temmuzdan beri korunmuyor deniyoruz.Genel muayenede eşim ve bende sağlık sorunu görülmedi ama henüz bebekte yok.19kasım
2 ci kez anne olanlar ikiside aynı heyecan diyor bu duyguyu yasamadim ama ilkler o kadar güzel o kadar heyecanli oluyorki insanın kalbinde kelebek uçuyormuş gibi hep heleki onunla ilgilenmek o güzel kokusu çok farklı duygular rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıcaklaTabi ki o kadar zordur ki her biriyle ayrı özenle ilgilenmek tahmin edebiliyorum ama tüm zorluklarına razıyımbebek kararı vermek çok zor ama güzellikleri çok fazla değil mi Yaa benim ilk olacak bu yüzden tecrübesizim
Yaaaaa2 ci kez anne olanlar ikiside aynı heyecan diyor bu duyguyu yasamadim ama ilkler o kadar güzel o kadar heyecanli oluyorki insanın kalbinde kelebek uçuyormuş gibi hep heleki onunla ilgilenmek o güzel kokusu çok farklı duygular rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla
Biz de Ağustos tan beri korunmuyoruz bizde de henüz tık yokMerhabalar temmuzdan beri korunmuyor deniyoruz.Genel muayenede eşim ve bende sağlık sorunu görülmedi ama henüz bebekte yok.19kasım
Benım atesımde dusuk seyredıyor kuzum umudum yok çok bakalım yinede daha 8 ekıme var dıyıp karartmıyorum enseyi , sıkıntı yok bu yolda beraberizGünaydın kızlarateş tablom düştü bugün benim hanfendi gelir artık... Yine de test de yaptım negatif , hayırlısı Allah'tan Rosebelle Papatyamaviss ve tüm fıstık anneler öbür aya beraberiz zaten Kasım topiginden devamkeeee
12ci gunundeyimİnşallah olur canım en kısa zamanda. Bende de daha bugün akıntım başladı diğer ay hiç olmamıştı kaçıncı günündesin şuan
Kızlar benim akşam az bişey beyaz jel gibi yapışkan akıntım oldu bat a 5 gün kaldı neden olabilir acaba yumurtlama falan değildir Heralde değilmi çünkü yumurtlama zamanı falanda akıntılarım falan olmuştu tarih olarak takip etmedim ama yüzümdede sivilce yağ bezesi falan çıktı bel ağrımda çok acaba bunlar belirti midir
Günaydın bende artık hergun test yaparım sanırım duramam bugün yumurtadan sonra 8.gün diyor bakalım
Sımdılık bembeyazHadi bakalım hayırlı haberlere inşallah
Seni Kasım ayına mental olarak geçiremedikBenım atesımde dusuk seyredıyor kuzum umudum yok çok bakalım yinede daha 8 ekıme var dıyıp karartmıyorum enseyi , sıkıntı yok bu yolda beraberiz
Kesinlikle hak veriyorum bu konuda. Ben dediğim gibi göğüsler anormal büyüyünce bu normal değil diyip de bi daha test yaptım.Valla canım bende bu kadar belirti olduktan sonra , artık hiçbir şeye belirti demem testi ilk 5 dk da pozitif görmedikçetestlerim bile yalancı silik çıkardı baksana sivilce saç yüz yağlanması minicik kanama bile oldu.bu ay kasık ağrılarım daha farklıydı. ben hep şunu düşünüyorum ki, gerçekten insan diyecek ki, bende atıyorum bu bulantı hiç normal değil hani öyle birşey olacak ki kabak gibi anca öyle anlaşılır. Bende mesela kahvenin tadı içimi kaldırmıştı hep de onu bekledim zaten olmadı.aslinda tahmin etmiştim bu sefer olmadığını
Canım hepsi belirti olabilir de hiçbiri belirti de olmayabilir. Çok çok anormal gelen bir durum var mı daha önce hiç böyle olmadı dediğin??Kızlar benim akşam az bişey beyaz jel gibi yapışkan akıntım oldu bat a 5 gün kaldı neden olabilir acaba yumurtlama falan değildir Heralde değilmi çünkü yumurtlama zamanı falanda akıntılarım falan olmuştu tarih olarak takip etmedim ama yüzümdede sivilce yağ bezesi falan çıktı bel ağrımda çok acaba bunlar belirti midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?