KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Hep çoğul gebelik diliyorum o kadar çok isterdim ki. Hayallerim böyle ikiz üçüz dördüz ve dahası... ay çok isterim
Off cok tatli oluyorlar evet ama bakmakta bir okadar zordur çoğul bebekli anneleri tebrik etmek lazım gerçekten benim bi oğlum var ikinciyi baya baya korka korka düşündük sonra olmayınca kendime kızdım biraz cokmu buyuk konuştum diye ama en azından soyle düşünüyorum hemen olsaydi bu kadar istemeyecektim belki zor olan her zaman güzel oluyor

Tabi ki o kadar zordur ki her biriyle ayrı özenle ilgilenmek tahmin edebiliyorum ama tüm zorluklarına razıyım bebek kararı vermek çok zor ama güzellikleri çok fazla değil mi Yaa benim ilk olacak bu yüzden tecrübesizim

Merhabalar temmuzdan beri korunmuyor deniyoruz.Genel muayenede eşim ve bende sağlık sorunu görülmedi ama henüz bebekte yok.19kasım
Merhaba canım biz de Ağustos ayında korunmayı bıraktık tüm değerlerimiz normal sağlık sorunumuz olmamasına rağmen 2 ay bebiş olmadı bu üçüncü denememizdi ve bugün pozitif gördüm testte yani bazen her şey yolunda olsada sanırım vücudumuz kendini hazırlamak istiyor. Sen pes etme ama kafayida fazla takmamaya çalış stres çok önemli . İnşallah olur senin bat 19 Kasım sanırım, Ekliyorum

2 ci kez anne olanlar ikiside aynı heyecan diyor bu duyguyu yasamadim ama ilkler o kadar güzel o kadar heyecanli oluyorki insanın kalbinde kelebek uçuyormuş gibi hep heleki onunla ilgilenmek o güzel kokusu çok farklı duygular rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla

Yaaaaa amin canım inşallah dilerim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi

Merhabalar temmuzdan beri korunmuyor deniyoruz.Genel muayenede eşim ve bende sağlık sorunu görülmedi ama henüz bebekte yok.19kasım
Biz de Ağustos tan beri korunmuyoruz bizde de henüz tık yok yalnız değilsin yani canım gelirler elbet vardır bir vakti

Günaydın kızlar ateş tablom düştü bugün benim hanfendi gelir artık... Yine de test de yaptım negatif , hayırlısı Allah'tan Rosebelle Papatyamaviss ve tüm fıstık anneler öbür aya beraberiz zaten Kasım topiginden devamkeeee

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-31-06-41-15-491_com.tamtris.fertilityfriend.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 16671877333777321227908418731990.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 55
Benım atesımde dusuk seyredıyor kuzum umudum yok çok bakalım yinede daha 8 ekıme var dıyıp karartmıyorum enseyi , sıkıntı yok bu yolda beraberiz

Kızlar benim akşam az bişey beyaz jel gibi yapışkan akıntım oldu bat a 5 gün kaldı neden olabilir acaba yumurtlama falan değildir Heralde değilmi çünkü yumurtlama zamanı falanda akıntılarım falan olmuştu tarih olarak takip etmedim ama yüzümdede sivilce yağ bezesi falan çıktı bel ağrımda çok acaba bunlar belirti midir

Günaydın bende artık hergun test yaparım sanırım duramam bugün yumurtadan sonra 8.gün diyor bakalım

Eklentiler

• 4CB8AE2C-FCB3-4A67-962D-5F3CAF4D9819.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 59
  • CBD3C709-5D0F-46FE-AE35-FAFA94705F21.webp
    11 KB · Görüntüleme: 57
Valla canım bende bu kadar belirti olduktan sonra , artık hiçbir şeye belirti demem testi ilk 5 dk da pozitif görmedikçe testlerim bile yalancı silik çıkardı baksana sivilce saç yüz yağlanması minicik kanama bile oldu.bu ay kasık ağrılarım daha farklıydı. ben hep şunu düşünüyorum ki, gerçekten insan diyecek ki, bende atıyorum bu bulantı hiç normal değil hani öyle birşey olacak ki kabak gibi anca öyle anlaşılır. Bende mesela kahvenin tadı içimi kaldırmıştı hep de onu bekledim zaten olmadı.aslinda tahmin etmiştim bu sefer olmadığını

Kesinlikle hak veriyorum bu konuda. Ben dediğim gibi göğüsler anormal büyüyünce bu normal değil diyip de bi daha test yaptım.
Sen de üzülme canım seninki nasılsa kaçak güreşi bıraktı bu sefer daha planlı gidersiniz

Canım hepsi belirti olabilir de hiçbiri belirti de olmayabilir. Çok çok anormal gelen bir durum var mı daha önce hiç böyle olmadı dediğin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…