KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

diyelim ki gebelik tuttu gebisler size sorum benim gebeligim uzerinden 11 sene gecti hormon degisikligi nediyeli insan basi agrirmi bide sol kasigimda durmadan bir seyirme var bu normalmi

diyelim ki gebelik tuttu gebisler size sorum benim gebeligim uzerinden 11 sene gecti hormon degisikligi nediyeli insan basi agrirmi bide sol kasigimda durmadan bir seyirme var bu normalmi
Valla onlar bendede oldu canım 8 sene geçti dogum yapalı hormonlar evrim geçiriyor galiba çok ara vermişiz şimdide çocukdq çocuk diye derdine düşüyoruz hormonlar müsade ederse

Valla onlar bendede oldu canım 8 sene geçti dogum yapalı hormonlar evrim geçiriyor galiba çok ara vermişiz şimdide çocukdq çocuk diye derdine düşüyoruz hormonlar müsade ederse
kuzum senin masallah 2 tane kuzucugun varmis 3cu istiyorsun insallah ikimizede nasip eder biran once..bense 2yi istiom amh hormonlarim ii doktora baktirmistim haziran gibi heryerim yumurta kayniyormus bebege niyetlendim.ay adetimi 2 gun once goruyorum bu sefer kafama takamiyorum cunku oglumun 2 hafta boyunca sinavlari var okulda

Ayy sorma ben de öyleyim 4 aydır.. ya gebelik varsa diye. Bir yandan diyet yapmam lazım bir yandan sağlıklı beslen diyorum:) Spor salonuna gidiyorum spora onda da ya bebek varsa diye hafif tempolu yürüyorum sadcee her aynaynı muhabbet :) hiç bir konuda ilerleme yok. Kilo alımmı hariç o ilerliyor sağolsun:)

Hani telde konuştuğun bir şeyin reklamı anında ekrana düşüyor ya şuan aynısı oldu. Kızım bi kendine gel bebe bebe diyorsun jomini gırtlak yiyorsun, diyet yap az dikkat et diye aklımdan geçirdim... Yatmadan kızlara bir bakayım dedim ve yazdımlarınız NewMamaa maman
O zaman ne yapıyoruz daha dikkatli ve sağlıklı besleniyoruzz canlar

Yapmak istiyorsan bence yarın yap canım ama şunu unutma kırmızı kart yiyene kadar hep umut var yani çıkmazsa moral bozmak yok çünkü daha 4 gün var. Hoş adet bile olsak çok şükür adet oldum bu ay yine şansım var diyip önümüze bakalım hepimiz, içimizi ferah tutalım Allah var gam yok

Kuzucumm üzülme yine okadar olmuş, ben tam bilmiyorum kaç tane yumurta toplanması gerekiyor ki?

Öyle tabi ama öyle mental bir çöküş içindeyim ki artık şükür adet oldumda diyemiyorum

Ah o yumurtlar bende de kalsaydı biraz benim amh 0.6 hamile kaldım oda düşük yaptım canım

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-01-06-50-28-170_com.tamtris.fertilityfriend.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 49
Günaydın canooo senin canın sağ olsun biz taktikca böyle oluyor işte şu ateş bugün çıksa nolurdu yanii nolurduuu

Günaydın kuzus bugün yarın gelirler demek ,benımde inanılmaz bi adet agrım var adet zamanı gıbı karnım fln ama bilmiyorum atesı yenı olctum daha yataktan bıle çıkmadım sana yazıyorum

Eklentiler

• C349D532-E632-43B8-AEF7-2CD079F7CB08.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…