Valla onlar bendede oldu canım 8 sene geçti dogum yapalı hormonlar evrim geçiriyor galiba çok ara vermişiz şimdide çocukdq çocuk diye derdine düşüyoruz hormonlar müsade edersediyelim ki gebelik tuttu gebisler size sorum benim gebeligim uzerinden 11 sene gecti hormon degisikligi nediyeli insan basi agrirmi bide sol kasigimda durmadan bir seyirme var bu normalmi
kuzum senin masallah 2 tane kuzucugun varmis 3cu istiyorsun insallah ikimizede nasip eder biran once..bense 2yi istiomValla onlar bendede oldu canım 8 sene geçti dogum yapalı hormonlar evrim geçiriyor galiba çok ara vermişiz şimdide çocukdq çocuk diye derdine düşüyoruz hormonlar müsade ederse
Yumurtlama testlerinden sonra benimde dikkatimi çekti o günlerde yoğun gaz sıkışması ve şişkinlik oluyorGaz durumunuz nasıl?çok pis gaz yaparım pıt pıt hiç durmuyor
Ayy sorma ben de öyleyim 4 aydır.. ya gebelik varsa diye. Bir yandan diyet yapmam lazım bir yandan sağlıklı beslen diyorum:) Spor salonuna gidiyorum spora onda da ya bebek varsa diye hafif tempolu yürüyorum sadcee her aynaynı muhabbet :) hiç bir konuda ilerleme yok. Kilo alımmı hariç o ilerliyor sağolsun:)Dört aydır çocuk istiyoruz ve yoğun şekilde çalışmalarımızı da yapıyoruz her ay hamilelik moduna girip çok iyi hatta mükemmel besleniyorum hamileyim diye. Sonuç 8 kilo aldım hamilelikte alacağım kiloları peşinen aldımkimler benim gibi.
Bat ne zamankiNasıl olsa adet olurum deyip test yapmaya cesaret edemeyen ben
4kasimBat ne zamanki
Kuzucumm üzülme yine okadar olmuş, ben tam bilmiyorum kaç tane yumurta toplanması gerekiyor ki?Kızlar herkese selam, ultrason günümdü bugün ve 4-5 yumurta varmış sadece malesef biliyosunuz görünenlerin hepsi dolu da olmayabiliyor, çok üzüldüm inşallah artar duanıza ihtiyacım varbu arada doktorum taze transferin daha uygun olduğunu söyledi yani kasımda transferim olacak yumurta kısmını halledebilirsek… My_Moonlight06 @Ginnys Rosebelle
Listeye eklenmemişim canım unuttun mu beni bat 18 kasım sat 24 ekim
Öyle tabi ama öyle mental bir çöküş içindeyim ki artık şükür adet oldumda diyemiyorumYapmak istiyorsan bence yarın yap canım ama şunu unutma kırmızı kart yiyene kadar hep umut varyani çıkmazsa moral bozmak yok çünkü daha 4 gün var. Hoş adet bile olsak çok şükür adet oldum bu ay yine şansım var diyip önümüze bakalım hepimiz, içimizi ferah tutalım Allah var gam yok
Ah o yumurtlar bende de kalsaydı biraz benim amh 0.6 hamile kaldım oda düşük yaptım canımkuzum senin masallah 2 tane kuzucugun varmis 3cu istiyorsun insallah ikimizede nasip eder biran once..bense 2yi istiomamh hormonlarim ii doktora baktirmistim haziran gibi heryerim yumurta kayniyormus bebege niyetlendim.ay adetimi 2 gun once goruyorum bu sefer kafama takamiyorum cunku oglumun 2 hafta boyunca sinavlari var okulda
Bir yıl 6 ayNe kadardır istiyorsun canım, moral bozmak yok
Günaydın canooo senin canın sağ olsun biz taktikca böyle oluyor işte şu ateş bugün çıksa nolurdu yanii nolurduuuGünaydın fıstık annelergününüz müko geçsin ateş tablomu atıyorum , adet hanimlar inşallah bugün teşrif ederler ders çalışmam lazım odaklanmam lazım artık Papatyamaviss silencee07 LeucotheaThemis fnd_50 T TASUU beyons melegim can Bearhug ve tüm güzellikler, ben bunu etiket yapmam da merak ediyorsunuz diye hatırlayabildiklerimi yazdım kızlar
Günaydın kuzus bugün yarın gelirler demek ,benımde inanılmaz bi adet agrım var adet zamanı gıbı karnım fln ama bilmiyorum atesı yenı olctum daha yataktan bıle çıkmadım sana yazıyorumGünaydın fıstık annelergününüz müko geçsin ateş tablomu atıyorum , adet hanimlar inşallah bugün teşrif ederler ders çalışmam lazım odaklanmam lazım artık Papatyamaviss silencee07 LeucotheaThemis fnd_50 T TASUU beyons melegim can Bearhug ve tüm güzellikler, ben bunu etiket yapmam da merak ediyorsunuz diye hatırlayabildiklerimi yazdım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?