- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
Kuzum 6 gün varsa daha çıkarmayabilir benim artimed 4 gün kala çıkarmıştı. Ama ben filtrede bi gölge gördümArtımed kuzum ay ne bıleyım ya böyle boş cıkıncada üzülüyorum galıba kendıme edıyorum
Günaydın canım dün aksam eşime test al demiştim almadı adetini bekle sonra kötü oluyorsun diyor malesef testim yok
İnşallah canım yaaaBen baya cizgi görüyorum
Zaten ben her ay Dr gidiyorum ilaçlar veriyor ama folik asit vermiyor o yüzden kulanmadimGebelik düşünmeden üç ay öncesinden folik asit kullanılmalı bebeğin gelişimi için çok önemli
Kuzum 8 KASIM olarak gözüküyor yumurtlamaya göre 7 KASIM fln ben 8 KASIM baz alıp bırqzbekleyeyım. Ben çalışıyorum ıste küçük danamla uğraşıyorum ayılmak ıcın bır fıncan kahvemi fln yudumluyorum suan :)))Ayy feda olsun madem yavruma ne diyeyimo kadar kas kemik ağrısı oluyor ki corona mı oldum yoksa diye ödüm kopuyo ama ateşim de yok. Öksürük de öyle günde bi kaç kere tutuyo. Sen nasılsın, nasıl gidiyor??
çok yazışma kaçırmışım takip etmeye çalışıyorum
Esın mantıklı davranmış o zaman bekle bakalım benı etıketle mutlaka :)Günaydın canım dün aksam eşime test al demiştim almadı adetini bekle sonra kötü oluyorsun diyor malesef testim yok
Kasım ayı Kasımmmm çık Ekim’denartik yaaaaKuzum 8 ekim olarak gözüküyor yumurtlamaya göre 7 ekim fln ben 8 ekimi baz alıp bırqzbekleyeyım. Ben çalışıyorum ıste küçük danamla uğraşıyorum ayılmak ıcın bır fıncan kahvemi fln yudumluyorum suan :)))
Hersefrınde aklıma gelıp yazmıcaö dıyorum yıne yazıyorum yaKasım ayı Kasımmmm çık Ekim’denartik yaaaa
Tm cnm kesin sonucu mutlaka buraya atarım şunun şurasında 2gun kaldıEsın mantıklı davranmış o zaman bekle bakalım benı etıketle mutlaka :)
Grip oldum kız alırım bi geçmiş olsunnunuHersefrınde aklıma gelıp yazmıcaö dıyorum yıne yazıyorum ya
Ben bir gölge görüyorumEvet bebıs sabah yapmıcam dıye kalktım amaaa no
Aha nerelerde ya herkesı gören ben kendımı görmüyorumBen bir gölge görüyorum
Ben genel olarak yıyorumKızlar bu aralar iştahım çok açık çok yiyorum ya belki benim için belirti olabilir oğluma hamileyken böyle çok yiyordum ama psikolojik olarak kendimi hamileliğe hazırladığım içinde olabilir eşimede kaç gün oldu ne istesem ben hamileyim yapmicanmı ben hamileyim almicanmı diyorum oda daha nereden biliyon belkide yok diyo bakalım az kaldı adete sizler ne durumdasınız
Aha nerelerde ya herkesı gören ben kendımı görmüyorum
Ahahahaoooo hayırlı oldun kardesımmmKasım ayı Kasımmmm çık Ekim’denartik yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?