Beklenen ortalama adeti 5 gün geçti canım
Ama geçen ay 4 ünde olmuştum
Döngüm 26 27 gün normalde
Hayirli haberler diyelim insllhBeklenen ortalama adeti 5 gün geçti canım
Parol yutulabiliyo canım bişey olmuyoKozlar parol yutabiliriz değil mi hamilelik filan varsa zararı olmaz
Darısı bize yaaBeklenen ortalama adeti 5 gün geçti canım
Avokadolu bana çok acı geliyor yaBenim yumurtlama öncesindeki gün de ilişki olmuştu canım sonra 2 gün yumurtlama gördüm bir de çatlama derken 4 gün arka arkaya oldu.
Eşimle birlikte nutraxin’in takviyelerini aldık. Kadın ve erkek için olanını ayrı ayrı.
Ben regl bitince bi kaç gün incir yemiştim ama sonra bıraktım. Eşime her gün yedirdim, çiğ kabak çekirdeği ve havuç tükettik. Yumurtlamadan sonra da 1 hafta kadar hergün avokado yemeye çalıştım.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sonucların çıkınca yaz merak ettıkBeklenen ortalama adeti 5 gün geçti canım
Sen ne yaptın canim, geldi mi kırmızılar ?,
Canım testinin markası neKızlar hayalet çizgiyi gören varmı aranızda ben mi delirdim?
Yaa çok sevindiimm inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlarım 689 çıktı beta
Alttan baktı çok küçük 1.7 mm var dedi
Beta güzel dedi iki gün sonra tekrar kn vericem
Kızlarım 689 çıktı beta
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun canım benimKızlarım 689 çıktı beta
Hayirli olsun cnm saglikla kucagina almayi nasip etsin insllhKızlarım 689 çıktı beta
Canım iyice olgunlaşmış içine hafifçe parmağın girecek gibi olan avokado alırsan blenderda çekip içine azıcık bal biraz da eritilmiş bitter çikolata katarak puding gibi yapıp yiyebilirsin ben bu şekilde avokadoyu eşimin kardeşlerine bile puding diye verdim asla anlamadılar ve biraz daha yok mu bu çok güzel tatlıymış diye diye yedilerAvokadolu bana çok acı geliyor ya
Maşallah masallah canimKızlarım 689 çıktı beta
Ya bende demin yaptım benimde bat 5 Kasım canım. Artık hiç olamıcak gibi gelmeye başladıKızlar bn sabah dayanamadım test yaptım yine yok maalesefBat 5 kasım.
Benım 7 8 kasım gıbı yaptım ben bısey cıkmadı cumayı beklemeyi düşünüyorumRegli günü 9 kasim olanlar test yapmayi ne zaman düşünüyorsunuz yada beklemeyimi düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?