KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bebeğim tüm msjları okuyayım da arada kaynayan test yapan baskası da olmasın diye sabırsız deli Aman da gözü yollarda mı kalmış Ayşemiiiinnn

Bebeğim tüm msjları okuyayım da arada kaynayan test yapan baskası da olmasın diye sabırsız deli Aman da gözü yollarda mı kalmış Ayşemiiiinnn
off hıc bılemedım özlemmm sende de gozuktuydu bu testlerde sankı barız cızgısı cıkan bıle kırmızı kart yıyebılıyor

off hıc bılemedım özlemmm sende de gozuktuydu bu testlerde sankı barız cızgısı cıkan bıle kırmızı kart yıyebılıyor
Evet işte o yüzden dedim heyecanlanma diye :)

Kızlar benim dün lekelenme oldu çok az, ama bu sabah ateş hala 36.8 düşmedi. Bat yarın.. Umudumu kaybettim de yine de acaba diyorum ateş düşmeyince
Canım bat kac senin ? Ateş düşmemesi iyi ama bat da önemli

Teşekkür ederim canım.. Gideceğim inş. Hala bir ümit var bakalım tam kırmızı kwrt yemedik ama

Kanka sen superwomensın

Bat 5 kasım yani yarın.. Bakalım yarın düşecek mi ateş.. Düşmezse test yapsam mı:)
Aaa çok iyi, yarınsa bugun az da olsa düşmesi gerekirdi. Güzel sakincde bekliyoruz panik heyecan yok, olmasın :) Düşmezse yap bebiş :)
Kanka sen superwomensın
Kız çok da şeyetmemek gerek ortalık benim gibi kadın kaynıyor

Aaa çok iyi, yarınsa bugun az da olsa düşmesi gerekirdi. Güzel sakincde bekliyoruz panik heyecan yok, olmasın :) Düşmezse yap bebiş :)

Kız çok da şeyetmemek gerek ortalık benim gibi kadın kaynıyor
Ben de sana yakın bir performans sergiliyorum ama yine de bir sen olamam

Olabilir kuşum ben hızlı yaşayınca keyif alanlardanım artık tecavüz kaçınılmazsa tadını çıkar misali Bir çocuk daha istiyorum beter olayım diye Allahıma bin şükür verdiği her nimete her sıkıntıya her güzelliğe hepsine... Sağlığımız yerinde olsun hepsi gelir geçer. Çocuklarımı severken bile hep ileriyi düşünüyorum yarın yanıma gelmezler istesem de diye :) Bol bol öpüp seviyorum anın tadını çıkarmak gerek.
Ben de sana yakın bir performans sergiliyorum ama yine de bir sen olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…