- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
bende bendeee ama ama amaa ıste bebısko D:Ya ben görüyorum cıplak gözle
evet kuzum muhtemelnBen bu ay iki gün geç yumurtladım iki gün geçmi gelir adetim eğer öyleyse benim bat tarihim 9-10 kasım olabilir
Bir şey soracam tabloda kırmızı ile işaretlediğim yeşil kutucuk neyi ifade ediyor Kızlar bilen var mı
Bir şey soracam tabloda kırmızı ile işaretlediğim yeşil kutucuk neyi ifade ediyor Kızlar bilen var mı
kız begenıyon begenıyon kırk saattır gozum pcde ne zaman yazacak acaba dıyorum , bende cıplak gozle goruyorum canısı ama heyecanlanmak ıcın erken oldugunu dusunuyorum sonra gercekten cok uzuluyoruz , üzülmeyiz desek bile oyuzden cok havalarda değilim suan kucuk bı umut oldu yarın ıcın sadece bana teşşekür ederşm inşallah yarın daha belirgin bicizgi görürüm :):):)
off hıc bılemedım özlemmm sende de gozuktuydu bu testlerde sankı barız cızgısı cıkan bıle kırmızı kart yıyebılıyorBebeğim tüm msjları okuyayım da arada kaynayan test yapan baskası da olmasın diyesabırsız deli Aman da gözü yollarda mı kalmış Ayşemiiiinnn
Evet işte o yüzden dedim heyecanlanma diye :)off hıc bılemedım özlemmm sende de gozuktuydu bu testlerde sankı barız cızgısı cıkan bıle kırmızı kart yıyebılıyor
Canım bat kac senin ? Ateş düşmemesi iyi ama bat da önemliKızlar benim dün lekelenme oldu çok az, ama bu sabah ateş hala 36.8 düşmedi. Bat yarın.. Umudumu kaybettim de yine de acaba diyorum ateş düşmeyince
Evet işte o yüzden dedim heyecanlanma diye :)
Canım bat kac senin ? Ateş düşmemesi iyi ama bat da önemli
Teşekkür ederim canım.. Gideceğim inş. Hala bir ümit var bakalım tam kırmızı kwrt yemedik ama
Kanka sen superwomensınEvet öyleymiş kuzu sordum da
Hadi inşallah çıkar aminnnn
Valla sen de 6 da kalk, kocayi doyur, kocanın öğlen işte yiyeceklerini hazırla paket yap işe gönder, sonra iki çocuğa beslenme hazırla,karınlarını doyur,en bilemedin süt hazırla, vitaminlerini pekmezlerini ver sularını çantalarını kontrol et kıyafeti çorabı kontrol et, köpeği çişe indir, kendine kahvaltılık hazırla, evi kontrol et işe git uyku nedir bilmiyorsunservise binince noluyo lan moduna giriyorum aşırı sakın geliyor servis bir uyum sorunu yasiyorum 10 dk alisamiyorum o sakinliğe arada işyerinde gözlerim kapanıyor ama on dk on dk kestirdigim oluyor ya da öğle arası üff ne tatlı uyunuyor ama
Aaa çok iyi, yarınsa bugun az da olsa düşmesi gerekirdi. Güzel sakincde bekliyoruz panik heyecan yok, olmasın :) Düşmezse yap bebiş :)Bat 5 kasım yani yarın.. Bakalım yarın düşecek mi ateş.. Düşmezse test yapsam mı:)
Kız çok da şeyetmemek gerek ortalık benim gibi kadın kaynıyorKanka sen superwomensın
Ben yaptim ewde malsef tek cizgi kanda gectikten sonra vermeyi dusunuyorum bilemedim yaniKızlar nerelerdesiniz meraktan uyuyamadım hani test patlatanlar sanki ben yapçak gıbı erkenden uyandım
Hicbirsey goremedim bnmkilerde boyleydi tek cizgi silik cizgi bile yoktuKızlar filtresiz bırakıyorum bı bakın hele
Ben erken gebelikte de kasette de görüyorum bariz hem deErken yaptım onda cıkmadı kız aynı ıdrarla hem erken hem de kaset yaptım
Ben de sana yakın bir performans sergiliyorum ama yine de bir sen olamamAaa çok iyi, yarınsa bugun az da olsa düşmesi gerekirdi. Güzel sakincde bekliyoruz panik heyecan yok, olmasın :) Düşmezse yap bebiş :)
Kız çok da şeyetmemek gerek ortalık benim gibi kadın kaynıyor
fotoğrafa yanısyanı bılemem ama cıplak gozle barız kasette var ama boyle varmı yokmularla olcak ıs değilHicbirsey goremedim bnmkilerde boyleydi tek cizgi silik cizgi bile yoktu
Kanka hamile misinBen erken gebelikte de kasette de görüyorum bariz hem debence baya baya var yaaa
Allah mı söyletti kızKanka hamile misin
Ben de sana yakın bir performans sergiliyorum ama yine de bir sen olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?