- 25 Ekim 2020
- 478
- 549
- 33
Pazar’a bi tane daha yapayım of sırıtıyorum bakıyorlar neye guluyo diyeolmak zorunda değil
Görüyorum vallaKuzum kasette gözümle görüyorum oyuzden benim ilk oncelıhım cıplak gozle görmekti onu gorürsek fıltrelerı yapıştıracamBuda cıplak goruyonuzmı
ay evet duydum benımde ızmırde arkadaslrım var cok gecmıs olsun valla uykudan uyandırmıs cok kotu dıyolarKızlar İzmir'de yasiyorum gece bir deprem oldu tam bizim bulunduğumuz yerin merkezinde 4.9 ama siz diyin 6.9 o kadar kötü birde 8 katta oturuyoruz çok korktuk
Çok geçmiş olsun öyleymiş ya annem baya kötü dediKızlar İzmir'de yasiyorum gece bir deprem oldu tam bizim bulunduğumuz yerin merkezinde 4.9 ama siz diyin 6.9 o kadar kötü birde 8 katta oturuyoruz çok korktuk
canına gozlerına sağlık ınsallah bsıııler olurrrGörüyorum valla
Aşko herkeste belirti olacak diye bir şey yok ki beta şu an düşüktür iyice artacak ki o zaman göreceksin belirtiyiCiddi mi . Ama hiç biseyim yok hiccc
testınmı yok yoksa beklemek mı ıstyorsun herkesı kendım gıbı sanarken benPazar’a bi tane daha yapayım of sırıtıyorum bakıyorlar neye guluyo diye
asıl belırtı 5+haftalardan sonra başlıyor bende aynını derdim 5 haftayı bı gectık anowwwCiddi mi . Ama hiç biseyim yok hiccc
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun aminKızlar İzmir'de yasiyorum gece bir deprem oldu tam bizim bulunduğumuz yerin merkezinde 4.9 ama siz diyin 6.9 o kadar kötü birde 8 katta oturuyoruz çok korktuk
Test yok ve haftasını misafir vartestınmı yok yoksa beklemek mı ıstyorsun herkesı kendım gıbı sanarken ben
Kız senin de daha erken normal hesaba göre dört gün önceden yapmış oluyorsun bazılarının bat günü bile silik çıkıyor testleri beta bazen yavaş artıyor ilk başlardabenımde catlama 24 unde oldu muhtemelen 10 gün kesin geçmiş oluyor yanı
Beni olduruyosun yaaaasıl belırtı 5+haftalardan sonra başlıyor bende aynını derdim 5 haftayı bı gectık anowww
benim test tertemiz çıktı. bu ayda mı olmadı???testınmı yok yoksa beklemek mı ıstyorsun herkesı kendım gıbı sanarken ben
Beni olduruyosun yaaa
Çok geçmiş olsunKızlar İzmir'de yasiyorum gece bir deprem oldu tam bizim bulunduğumuz yerin merkezinde 4.9 ama siz diyin 6.9 o kadar kötü birde 8 katta oturuyoruz çok korktuk
bence gayet sağlıklıgunaydin kizlar allah isteyen herkeze nasip etsin bebek duygusu
kizlar 31 ekimde 227 di beta 2 kasimda 795 oldu beta sizce artis nasil
bata daha varsa umıtsızlık yokkkbenim test tertemiz çıktı. bu ayda mı olmadı???
ilk gebeligimde de beta hcg cok yuksek dediler ikiz cikiti acaba buda oylemi olcak diye dusunuyorumbence gayet sağlıklı
dusunku 3 gun once bıle test yaptımKız senin de daha erken normal hesaba göre dört gün önceden yapmış oluyorsun bazılarının bat günü bile silik çıkıyor testleri beta bazen yavaş artıyor ilk başlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?