Canım keşke adet olacak gibi olsa öper başıma korum oturduğum zaman yerimden kalkana kadar neredeyse ağlicam kas sertleşmesi dedi doktor hamileliklerim bitince gitmiştim sadece kas gevşetici veriyor iki hamileliğimde de topalladım yatarken bile kımıldayamıyodum hamileysem maalesef ilaçta alamicam mecbur doğuma kadar ağrıyı çekicem gebelik bitince ağrıda gitmişti
Süreçten korksamda istiyorum bebiş zaman geçmiyo resmen totem yaptım 5 gün adet gecikince test yapıcam ve iki tane koyu çizgi görücemAnladım canım demek ki hamileliğin zor geçiyor ama yapacak birşey yok mecbur dayanıcaz sonu güzel bitecek inşallah
Süreçten korksamda istiyorum bebiş zaman geçmiyo resmen totem yaptım 5 gün adet gecikince test yapıcam ve iki tane koyu çizgi görücem
Tamam canım bana öyle Bi uyku bastırıyorki asıl bu uykudan şüpheleniyorum diyorum kociş in gelmesini beklim yok ama gözlerim kapanıyor gece yarılarına kadar adamı uyutmuyodum sohbet edelim benim canım sıkılıyor uykum yok diye şimdi neredeyse olduğum yerde uyuyacağımHaber ver mutlaka etiketle beni
Evet işte 18. Gün yumurtlama oldu bugün 24. Gündü 6 gün falan geçti yumurtlama üzerinden düşüş oldu o yüzden yarınki ateşi çok merak ediyorum yükselirse umutlanıcamYerleşme 6 7 gün cıvarı oluyor kuzum yarın yukselırse yasa ertesı gün yukselırse kuzum
Evet işte 18. Gün yumurtlama oldu bugün 24. Gündü 6 gün falan geçti yumurtlama üzerinden düşüş oldu o yüzden yarınki ateşi çok merak ediyorum yükselirse umutlanıcam
Canım iç çamasırımı ıslatan türde mi akıntın oldu? Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu resmen iç çamasırım ıslanmıştı çiş yapmış gibi ve birkaç defa olmuştu. O saman anlamıştım bir şeyler olduğunu. Ama bunda Şuan bir belirti yokGenelde 6. Gün yerleşme oluyor heralde benimde 6. Gün su gıbı akıntım oldu
Peki ne zaman başlıyorsunuz ölçmeye. Yumrtlama çatlama ve gebelik belirtisi nasıl oluyor kaç derece oluyorHersabah yataktan kalkmadan dil altı ölçülüyor fertılıty frıend uygulama :)
Herkesin vücut tablosu derecesi kendıne özel benım adet atesım 36.3 ıle. Sızın daha dusuk yada yüksek olabılır , bır aylık döngüyü takıp etmek ıcın en guzelı adetle bırlıkte baslamakPeki ne zaman başlıyorsunuz ölçmeye. Yumrtlama çatlama ve gebelik belirtisi nasıl oluyor kaç derece oluyor
Bende öyle oldu hatta burayada yazdım spordanmı dıye dıger gebeliklerimde öyle birşey olmadı renksiz ve su gıbı camasırım ıslaktı inşallah olmuştur bu ayCanım iç çamasırımı ıslatan türde mi akıntın oldu? Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu resmen iç çamasırım ıslanmıştı çiş yapmış gibi ve birkaç defa olmuştu. O saman anlamıştım bir şeyler olduğunu. Ama bunda Şuan bir belirti yok
Kuzum benım ıkı gün dusuk SeyrettiCanım iç çamasırımı ıslatan türde mi akıntın oldu? Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu resmen iç çamasırım ıslanmıştı çiş yapmış gibi ve birkaç defa olmuştu. O saman anlamıştım bir şeyler olduğunu. Ama bunda Şuan bir belirti yok
Hayırlısı olsun canım napalım başa sardık yine ben 30 ekimde oldum adet hala bitmiyor düşükten sonra ilk adetimRosebelle Canım ben adet oldum bugün benim takvim değişti bir sonraki adetim 3 aralık.
melegim can sende merak ediyordun ya canım beni bende elendim sıradaki maçlara artık
Uyuşmazlık ignesini siz mi eşiniz mi negatif olunca yapıyorlar acabaEğer bebişim varsa benim için süreç yeni başlıyor aspirin progestan iğneler uyuşmazlık iğnesi kan sulandırıcılarımı falan eşim vuruyordu valla o zamanlar geldi gözümün önüne hele kanamalarım her dakika bebişin hareketini takip endişlerim varsa daha büyük stres bekliyor beni ilk bebişimin kaybından sonra oğlumda baya stresli geçmişti senin ilk bebişmiydi
Ben 30 ekimde kırmızı kart yedim canım yeni adet 25 kasım
Ben pozitif eşim negatif iki dogum yaptım bana hiç igne yapmadılarUyuşmazlık ignesini siz mi eşiniz mi negatif olunca yapıyorlar acaba
İyi akşamlar,uyuşmazlık ignesini kadın da kan grubu negatif ,eşin de pozitifse vurulurUyuşmazlık ignesini siz mi eşiniz mi negatif olunca yapıyorlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?