- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Ben iki kutu kullandım, ikisinde de adetin 5. Günü başladım. Öncesinde detaylı kan tahlili ve ultrason ile bakıyor. Kist varsa büyütüyomuş çünkü
Sağolun kizlarCanım ben 3.gün kullanmaya başladım günlük iki tane beş gün kullanılır. Günde bir tane bile kullansan beş günden fazla kullanılmıyor
İnşallah canım
Sağolun kizlar
Randevuyu o güne bulabildim, uygulamaya göre adetin 4 yada 5. Gününe denk gelecek.
İnşallah hamile kalırım da, gerek kalmaz gitmeye.
Evet benim öyle olmuştu, çok geçmiş olsunKızlar ben 14 gün önce kürtaj oldum kürtajdan sonra çok çok az 3 gün lekelenmem oldu ve sonra kesilmişti. Şu 2 gündür tekrardan lekelenmem oluyor ve çok afedersiniz özellikle tuvalete gittiğimde akıntı gibi çamurumsu bişey ilk kürtaj olduğumda çok daha az lekelenmiştim bu durum normalmi aranızda daha önce kürtaj olup böyle olan varmı? Kontrole gittiğimde bir sorun yoktu tekrardanmı gideyim acaba
Ben üçüncü günü kullandım 5 günü kullandıran da varKızlar klomem adetin kaçıncı gün kullanılmaya başlanıyor ? Bu ay olmazsa Randevu aldım doktordan, adetin 4. Yada 5. Gününe denk geliyor.
Yarın doktora git bacım bekleme bence hem için rahat ederPeki şimdi benim durum ne? Adetim gelmedi iki gün iki kere lekelenme bügün veya yarın günüm yarım saatlik bile olmayan idrarda negatif yarın doktora mı gideyim yardım edin lütfen
Deme deme
Heee birbirimizden çok uzaktayızİnegöl
Sen gizemli kalmak iatıyorsun dımıHeee birbirimizden çok uzaktayız
Esrarengiz olmayı severimSen gizemli kalmak iatıyorsun dımı
Tüh ya olmadı şimdi bacım bendekileri yollayam mıSenı yalancı çıkarmak ıstemezdım ama yapmadım
Bol bol tüm imkanlarımı kullanarak hemde
Sabaha olmaz mıElımızde cıs kalmadı malesefff
Ben aslında bir gölge görüyorum ama kendi testime bakmadan kör oldum o yüzden kesin konuşamıyorum
Testim var hala bolcaTüh ya olmadı şimdi bacım bendekileri yollayam mı
Sana güveniyorumBol bol tüm imkanlarımı kullanarak hemde
Sabaha kesınSabaha olmaz mı
9. Aya kadar yapcan dimiTestim var hala bolca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?