Tebrikler cnm@fnd_50 @Bebisee @pozitifbiri @LeucotheaThemis @1ebe @Papatyamaviss @beyons @mavilihayat00 @silencee07 ve ismini yazmadığım hepiniz valla çok heyecanlıyım kusura bakmayınelim ayağım titriyor net çekemedim
Tebrikler cnm cok sevindim vallh sizin adinizaKızlar ben de son testimi bugün yaptım. Bat günü ve bat 2 gün gecikmeli yani bugünkü hali. Kaset testlere göre artış güzel görünüyor, yarın da kan veririm artık. İyiki varsınız hepiniz
Yalnız temmuz anneleri grubuna çok yazamıyorum burayı benimsemişim herhalde oraya alışamadım. Ben hala buralarda yani sizin anlayacağınız
Ben yaptiracm cnmYarın test yapan yok mu kızlar bana eşlik eden
Hayirli olsun cnm saglikla ilerlesin inslh butun hamis annelerin allh tum isteyenlere hayirlisiyla versinKızlarrrrr test belırgınlesmısssss sımdı baktık şoktayız
Tama cano bakcam bi sekılde salı kan veririm dedim cunkuCanım sen kaset test al onu yarın sabahtan en iyisi kaset cidden
Hadi ya akıntı var bende de çokça bide aşılamadan beri yumurtamın geliştiği yer agrıdıHiç belirti yaşamadım ya dün gece adet sancısı oldu bi ara sadece hala da bişey yok aslında
Amşn ins canım benım ama benım de hala belli değil ben emın olamadım sence varmıdırHayirli olsun cnm saglikla ilerlesin inslh butun hamis annelerin allh tum isteyenlere hayirlisiyla versin
Bugun cok guzel haberler aliyorruz tebriklerss canmSanırım pozitif ama bu sonuç iyi mi oluyor :) biraz düşük gibi
Teste cikmadimi cnm insllh vardir belki allh soyletti vardirAmşn ins canım benım ama benım de hala belli değil ben emın olamadım sence varmıdır
Teste çıktı da kan vercem 2 güne öyle emin olcamTeste cikmadimi cnm insllh vardir belki allh soyletti vardir
Normal ama herkesin farklı oluyor genelde zatenHadi ya akıntı var bende de çokça bide aşılamadan beri yumurtamın geliştiği yer agrıdı
Ayne kuzumNormal ama herkesin farklı oluyor genelde zaten
Hepinize dua edicem, İnşallah sizede nasip olsunKızlaar hamişler bizede dua edin lütfen, dualarınız kabul olur ben de cok istiyorummmm
Görünür canım icini ferah tut en güzel zamanlarını evhamlarla gecirme bugünün tadına varr her sey güzel olacakkkHepinize dua edicem, İnşallah sizede nasip olsunben hala inanamıyorum kese görünene kadar da ikna olmcam heralde :)
Yaaa güzel haberlerle gel inşallah iyi düşün iyi olsun inşallahYarın tekrar yapıp kan vermeye gideceğim sabah 11.30a randevu aldım mm çok heyecanlıyım inşallah yikilmam
Kan mı vericen direk baktım seninkide baya olmuş geçmişBen yaptiracm cnm
Canım çok çok silik gözüküyor iki günde daha net çıkar varsa inşallah vardırBakın hele
Var canım adet gününe var mı daha ben adete 4 gün kala yaptırmıştım 48 çıkmışştıSanırım pozitif ama bu sonuç iyi mi oluyor :) biraz düşük gibi
Tebrik ederim gayet iyi canım senin bat tarihin daha gelmemişti sanırım değil mi benim bat günüm 30 çıkmıştı betam ilk hamileliğimde gayet iyiSanırım pozitif ama bu sonuç iyi mi oluyor :) biraz düşük gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?