KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Anladım canım benim çok sağol sağlıkla büyüsün inşallah bebiş darısı da tüm isteyenlere inşallah

Bunu yazdığın iyi oldu canım biz normalde her günü değerlendiriyoruz günde bir defa okuyordu mutlaka arada sırada sadece olmuyordu ama yumurtlama haftası diye düşündüğümde daha dik oluyordu ilişki geçenlerde birinde duydum adete yakın da büyüme çatlama olabilir hatta kiminki adet günü döllenme olabiliyormuş yani adet kanaması olurken o sırada döllenme de olabilirmiş kişiden kişiye değişen şeyler elbette

Bir tanesini adetime 3 gün kala, digeride tam adet gün yaptım hepsi negatif çıktı canım kanda adet günumde cikti

Bir tanesini adetime 3 gün kala, digeride tam adet gün yaptım hepsi negatif çıktı canım kanda adet günumde cikti
Peki son ilişkin kaç gün önce olmuştu benim 14 gün oldu da olsaydı çıkardı gibime geliyor bide erken gebelik testiydi sizinki.? Diğer hamileliğimde bende de birgün önceydi sanırım yapmıştım çıkmamıştı normal kaset testiydi sonra ertesi gün kan verdim onda değerim 10 çıkmıştı ümitlenmek istiyorum bir yandan korkuyorum üzülürüm diye adetimde düzensiz bu aralar iki üç gün oynayabiliyor bir uygulama ayın 16sı diyor diğeri 17si diğeri 18i bende anlamadım hayırlısı artık ama son ilişkinin üstünden 14gün geçti için olsa çıkardı diyorum o nedenden dolayı bakalım hafta sonuna kadar belli olur zaten şuan hiç kasık ağrım hiç birşeyimde yok anlamadım adetim den önce başlardı normalde 4-5gün önce vardı gitti göğüs ağrım var tek oda hep olur zaten adetten bir hafta önce bilemiyorum

Bende de normalde sivilce çıkardı çıkmadı ordan şüphelendim,yoksa kasık ağrım falan çoktu adet olacak gibi, ilişkiye gelirsek Bizim her gün düzenli iliskimiz var onu tam bilmiyorum. Yalnız yumurtalama gününün üstünden 14 gün geçmişti benim canım

Anladım canım teşekkür ederim hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…