Dualarımız sizinle inşAllah hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınızDoktor sene sonuna kadar tutarsa iyi, tutmazsa tüp bebek gibi alternatiflere yonelcez dedi , o kadar parada mumkunati yok zaten, çok istiyorum inşallah benimle olur , Amin çok teşekkür ederim
İnsallah canım çok sağolDualarımız sizinle inşAllah hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız
4 gün kaldı0.1 derece çok kayda değer bir düşüş yükseliş değil bence korkma... Valla maşallah yum öncesi de istikrarlı sonrası dabat ne zaman kuzu
4 gün kaldıbakalım nolcak
Hadi bakalım8 gün de benim kaldı :)
11 - 12 ovulasyon ben görünüyor bence de ölçmeye devam et çizgiyi çeker disccard et dememin sebebi çizgiyi cekecek mi diye düşündüğümden@Deepblues femometer da Fertility de 12. gün yumurtlama olmuş gösteriyor
Nazar boncuğu koy orayapozitifbiri @Deepblues kızlar benim ateş çok garip ilerliyo normal mi yav bu zig zag çiziyorum her gün
Normaldir hocam, önemli olan artışın olması zaten gebelik varsa sabitlenirdestinesiaa bak benim mesela bayadır bu ateş yum günü böyle 0.5 derece fırlamıyor. olsa olsa 0.2 0.2 yükseliyor ben müsadenle bunu da @Deepblues a sormak isterim , hocam , normal midir
11 - 12 ovulasyon ben görünüyor bence de ölçmeye devam et çizgiyi çeker disccard et dememin sebebi çizgiyi cekecek mi diye düşündüğümden
Vardır önemli olan yumurtanın kaliteli olması, progesteron eksikse 3 aylık olana kadar progestan kullanırız napalımçekmedi hocambir yüksek ateş daha bekliyor benden hissediyorum femometer den baktım da benzer gebe eğrilerine. Evet 0.1 0.1 yükselen gebe olan bilem varmış
Yaaa inşallah canım benimNazar boncuğu koy orayamaşallah istikrarlı gidiyor bat günü de böyle devam ederse gebelikten yüksek ihtimal suphelenebiliriz tahminimce progesteron degerin de güzel
Hadi inşallaaah beklemedeyim yaa
Canım doktorunla iletişime geçtin mi? Moralini bozmak asla istemem ama dış gebelik ihtimali olabilir o yüzden bir an önce danış derimCumu günü akşam vermiştim canım 524.6 çıktı bide dün verdim 734 çıktı artış çok düşük geldi bana
Sonuç cıktımı canımBende kan tahlili verdim, sizin saatle 5de cikacsk heyecandan bekleyemiyorumdaa olmazsa husrsn olucak kac sefer aldaniyorum test filan derken
Bnde öyle düşünüyorum canım sağlık ocağı aradı , kanamaniz yoksa bikacgun sonra kadın doğuma gidin kese olusmusmu olusmamismi bakılsın tekrar kan alınsın dedi, ben karaları bağladım bu bı mucizeydi , umudum yok , 4 günde bu kadar artış az mı normalmi kişiden kişiye değişiklik gösterir mi kimse birşey demiyorCanım doktorunla iletişime geçtin mi? Moralini bozmak asla istemem ama dış gebelik ihtimali olabilir o yüzden bir an önce danış derim
Canım normal değil ama çok istisnai durumlarda da olsa artış azken de kese görünebiliyormuş burada okumuştumBnde öyle düşünüyorum canım sağlık ocağı aradı , kanamaniz yoksa bikacgun sonra kadın doğuma gidin kese olusmusmu olusmamismi bakılsın tekrar kan alınsın dedi, ben karaları bağladım bu bı mucizeydi , umudum yok , 4 günde bu kadar artış az mı normalmi kişiden kişiye değişiklik gösterir mi kimse birşey demiyor
Gerçi kese görülse bile sağlıksız gebeliktir diye okudum bikacyerde...Canım normal değil ama çok istisnai durumlarda da olsa artış azken de kese görünebiliyormuş burada okumuştum
Hiç öyle düşünme, hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bizi de haberdar et amaGerçi kese görülse bile sağlıksız gebeliktir diye okudum bikacyerde...
Rabbim en iyisini bilir ama... Bilmiyorum ya bidaha çocuk sahibi olmak nasip olmucak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?