• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde şuan aynı bata bir gün var hee bide bende extra korona var 😂 acaba bende hamile miyim yaaa çok heyecanlandım belirtini duyunca çünkü ilk defa göğüs ucu aciyor
Yumurtlaman döngüne göre geç mi oldu?
Bilmiyorum ama takip ettiğim takvim vardı orda zamanın da oldu diye tahmin ediyorum ama bir iki gündür çok akıntım geliyor

Benimde şuan aynı bata bir gün var hee bide bende extra korona var 😂 acaba bende hamile miyim yaaa çok heyecanlandım belirtini duyunca çünkü ilk defa göğüs ucu aciyor
Benimde normalde acımazdı hiç hadi inşallah 😍çok geçmiş olsun koronayı hemen atlatırsın inşallah.

Dünde beni uzun zamandır konuşmadığımız bir akrabam aradı biliyor musun namazdan sonra uyumuş rüyasında beni erkek bebeğe hamile görmüş merak etmiş bişey mi var diye duramamış aramış. Hiç bişey demedim ama ürperdim biraz bilmiyor kimse çocuk düşündüğümüzü. 🤭
Canım benim de bir arkadaşım var her gün beni rüyasında hamile görüyormuş 🤪 yani yoklamak için arayıp duruyor. O kadar gülüyoruz ki 😁 tabi lafım sana veya akrabana değil, sen bunu yazınca aklıma direkt o arkadaşım geldi 😅 inşallah Allah en kısa zamanda bizleri sevindirir 🥰

Ayy canim benim masallah insallah her sey gonlunce olur. Goguslerde dolgunluk oldu benimde ve ruya kismida ayni sayilir gectigimiz gunlerde gormustum ruyami test yaptim ve cift cizgiyi gormustum. Her sey nasip kismet senin de buymus nasibin 🤗
Amin canim insallah geliyodur senin de bebisin 😊 hepinize dua edicem 🌸

Benimde normalde acımazdı hiç hadi inşallah 😍çok geçmiş olsun koronayı hemen atlatırsın inşallah.
Hadi İnşaAllah valla hamileliğe öyle kitlendimki😅 bu ay bilenler bilir korona pek üzmüyor beni atlatirim İnsaAllah hafifim çünkü sağol canım dualarin için
İnsaAllah sende hayirlisiyla kucağınına alırsın 🤲

Sagol canim benim 😊 bizim 4. Denememizdi bu ay. Acikcasi ben hep uzun sürcek diye düsünüyordum burada aylardir ugrasan arkadaslari görünce. Ama Rabbim nasib etti cok sükür fazla bekletmeden 🌸 Size de insallah her namazimdan sonra dua edicem hepinizin gönlüne göre versin rabbim. ❤️
Insallah canim tekrar hayırlı uğurlu olsun bizde 1 buçuk yıldır istiyoruz doktora da gittik bi sorun yok dediler bakalim insallah olur 😔

Kizlar aranizda gebe kalmak için soğan kürünü deneyen oldumu ya da duydunuz mu hiç?bilgisi olan cevaplayabilirmi merak ediyorum 🤔

Lutfeen duani eksik et me saglikla sihhatle inseALLAH vardir napayim gecen ay erkende ogrenmedim 2 gun geciyordu fakat kinyasal oldu
Rabbim isteyen herkese tattirsin bu guzel duyguyu sanada tez zamnda ikizin olsun ins hemde bi kiz bi erkek terliknen kovalayasin yaramaz olsunlar ama cok tatli mi tatli iki beek olsunlar amin aha duami ettim 🤲😘🤩

Kizlar ben cok erken sevinmedim dimi? Kimyasal falan gecirme ihtimalim var midir sizce daha 3 gün var bata.

Back
X