• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bayanlar. Az önce bu mesajı farklı bir konuda paylaştım ama bu konuyu açarak daha fazla kişinin istifade edeceğini düşündüm. Yöntemi öğrenir öğrenmez benimle beraber bu sorunu yaşayan hanımlarla paylaşmak istedim.
Öncelikle umarım isteyen herkes tez zamanda yavrularına kavuşur.
Benim size bir önerim olacak, daha doğrusu kayınvalidemin önerisi. görümcem bu yöntemle hamile kalmış. tabi bana bunu kaç ay sonra söylediler.. neyse..
çok iddialı konuşan kayınvalidem, bunu dene, hemen o ay hamile kalırsın inşallah bak dedi. gelecek ay deniycem. zor bir yöntem değil, ama tıbbi bi açıklaması da yok. biliyorum, herkesin gebe kalamamasının farklı nedenleri vardır, ama belki bu yöntem bazılarına iyi gelecektir. öğrenince paylaşmak istedim sizlerle.. çünkü bende aynı durumdayım.

adetin 2. veya 3. günü başlıyorsunuz ve arka arkaya 3 gün yapmanız gerek.yatakta sırtüstü uzanıp dizlerinizi bükün. her iki elinizle sağ ve sol kasığınızdan başlayarak yukarı göbeğinize doğru bastırın. bunu 3 kez yapıyorsunuz. yaptıktan sonra sıcak su torbası karnınıza koyun ve bi müddet uzanın öyle. bilmem tarif edebildim mi :KK43:
size zararı olmayacaktır. lütfen deneyenler hamile kalınca da buraya yazsınlar olur mu? ne kadar başarılı bir yöntem olduğunu görmek adına iyi olacaktır.
KIZLAR BEN BUNU BURDA FORUMDA GEZERKEN GÖRMÜŞTÜM BİR ARKADAŞ 2013 YILINDA PAYLAŞMIŞ ZARARLI BİRŞEY GİBİ GELMEDİ 3 GÜN YAPTIM SICAK SU KOYDUM AMA ÇOK SICAK DEĞİLDİ BELKİ ZARARLI OLUR DİYE
KOCAKARI YÖNTEMİ AMA YAPMAK İSTERSENİZ PAYLAŞMAK İSTEDİM
Allah razı olsun canım inşaAllah bizede faydası olur 🤲🏻

Merhaba bayanlar. Az önce bu mesajı farklı bir konuda paylaştım ama bu konuyu açarak daha fazla kişinin istifade edeceğini düşündüm. Yöntemi öğrenir öğrenmez benimle beraber bu sorunu yaşayan hanımlarla paylaşmak istedim.
Öncelikle umarım isteyen herkes tez zamanda yavrularına kavuşur.
Benim size bir önerim olacak, daha doğrusu kayınvalidemin önerisi. görümcem bu yöntemle hamile kalmış. tabi bana bunu kaç ay sonra söylediler.. neyse..
çok iddialı konuşan kayınvalidem, bunu dene, hemen o ay hamile kalırsın inşallah bak dedi. gelecek ay deniycem. zor bir yöntem değil, ama tıbbi bi açıklaması da yok. biliyorum, herkesin gebe kalamamasının farklı nedenleri vardır, ama belki bu yöntem bazılarına iyi gelecektir. öğrenince paylaşmak istedim sizlerle.. çünkü bende aynı durumdayım.

adetin 2. veya 3. günü başlıyorsunuz ve arka arkaya 3 gün yapmanız gerek.yatakta sırtüstü uzanıp dizlerinizi bükün. her iki elinizle sağ ve sol kasığınızdan başlayarak yukarı göbeğinize doğru bastırın. bunu 3 kez yapıyorsunuz. yaptıktan sonra sıcak su torbası karnınıza koyun ve bi müddet uzanın öyle. bilmem tarif edebildim mi :KK43:
size zararı olmayacaktır. lütfen deneyenler hamile kalınca da buraya yazsınlar olur mu? ne kadar başarılı bir yöntem olduğunu görmek adına iyi olacaktır.
KIZLAR BEN BUNU BURDA FORUMDA GEZERKEN GÖRMÜŞTÜM BİR ARKADAŞ 2013 YILINDA PAYLAŞMIŞ ZARARLI BİRŞEY GİBİ GELMEDİ 3 GÜN YAPTIM SICAK SU KOYDUM AMA ÇOK SICAK DEĞİLDİ BELKİ ZARARLI OLUR DİYE
KOCAKARI YÖNTEMİ AMA YAPMAK İSTERSENİZ PAYLAŞMAK İSTEDİM
Teşekkürler canım bizimle de paylaştığın için 🤗

Ekledim Canım hoşgeldin sende aramıza inşallah sana da uğur getirir :)

ya arkadaşlar bu haberler neeee? Sadece 1 gün girmedim topiğe :D Nasıl mutlu oldum ya hepinizi tebrik ederim valla kendim hamileymişim gibi sevindim. İnşalllah haberlerimiz daha da artar. Sağlıklak kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi çok mutlu oldum her birinizin adına :)

ekledim canım senide sende hoşgeldin biraz bahseder misin hikayenden :)
Canım 2 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadım ama geçtiğimiz ocaktan beri istiyorum esasen bebiş, bende düşük düzey pko troit var, eşimde morfoloji bozukluğu hareketsizlik ve sperm sayı azlığı var, bu durumda kesin tüp bebek olmalı dedi doktor, ben 3 ay önce hsg çekildim bir umut bekliyorum henüz adet olmadım en son 12 ekim de adet oldum, 3 kere ovülasyon takibi yaptım hiç yumurtlama yakalayamadım düzgün 1 kere oldu onda da ilişki denk gelmedi, inofolic içtim ama sonra hep sonu hüsran olunca bu ay bıraktım ne takip ettim ne kontrol ettim eskiden kalan bir ovülasyon testim vardı 8 kasım pazar günü karnım feci ağrıdı akıntım vardı bende hemen o testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı ama sonra çatlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum 10 kasıma kadar karın ağrım devam etti o dozda o yüzden 2 gün sürdü sanki yumurtlama öyle hissediyorum, 8-kasım ve 10 kasımdan sayarak 2 ihtimalle adet tarihi hesapladım ya 22 kasım da olacağım, ya da 24 kasım da bu arara öğretmenim inşallah 24 kasım da bana en güzel hediye bebişim olur🤲🏻🥰

Eklentiler

• 04489747-8383-4880-8877-D95A07BA755E.webp
    04489747-8383-4880-8877-D95A07BA755E.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 38
Canım 2 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadım ama geçtiğimiz ocaktan beri istiyorum esasen bebiş, bende düşük düzey pko troit var, eşimde morfoloji bozukluğu hareketsizlik ve sperm sayı azlığı var, bu durumda kesin tüp bebek olmalı dedi doktor, ben 3 ay önce hsg çekildim bir umut bekliyorum henüz adet olmadım en son 12 ekim de adet oldum, 3 kere ovülasyon takibi yaptım hiç yumurtlama yakalayamadım düzgün 1 kere oldu onda da ilişki denk gelmedi, inofolic içtim ama sonra hep sonu hüsran olunca bu ay bıraktım ne takip ettim ne kontrol ettim eskiden kalan bir ovülasyon testim vardı 8 kasım pazar günü karnım feci ağrıdı akıntım vardı bende hemen o testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı ama sonra çatlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum 10 kasıma kadar karın ağrım devam etti o dozda o yüzden 2 gün sürdü sanki yumurtlama öyle hissediyorum, 8-kasım ve 10 kasımdan sayarak 2 ihtimalle adet tarihi hesapladım ya 22 kasım da olacağım, ya da 24 kasım da bu arara öğretmenim inşallah 24 kasım da bana en güzel hediye bebişim olur🤲🏻🥰
ne güzel ya benim testlerimn hiç biri bu kadar koyu olmuyor. üstelik sıvı alımına v.s. de dikkat ediyorum. :(

ne güzel ya benim testlerimn hiç biri bu kadar koyu olmuyor. üstelik sıvı alımına v.s. de dikkat ediyorum. :(
Bende ilk kez böyle gördüm canım ve akşam 8 de yaptım çok karnım ağrıyınca anladım, cumartesi pazar pazartesiyi değerlendirdim inşallah bebiş olmuştur çok umutlandım bu sabah namazında adet sancısıyla uyandım resmen gözümü bile açmadan aplayacaktım allahım diyorum neden adet oldum daha vardı hani hesaplamıştım bu testte mi yanlış diyorum lavaboya gittim hiç bir şey yok,hayırlısı olsun ben geç yumurtlama gördüm tee adetin 28. Günü, şimdi bir kaç adet belirtim var bu ay eşimde bende hiç çabalamadık kafamızdan attık , inşallah nasip olur

Eki Görüntüle 2721768 iğnenin etkisi ile olabilir mi 12. Günüm
Ekledim Canım hoşgeldin sende aramıza inşallah sana da uğur getirir :)

ya arkadaşlar bu haberler neeee? Sadece 1 gün girmedim topiğe :D Nasıl mutlu oldum ya hepinizi tebrik ederim valla kendim hamileymişim gibi sevindim. İnşalllah haberlerimiz daha da artar. Sağlıklak kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi çok mutlu oldum her birinizin adına :)

ekledim canım senide sende hoşgeldin biraz bahseder misin hikayenden :)
Teşekkür ederim canım
İnşallah seninde güzel haberlerini alırız

merhaba kızlar geçen ay 29 gün döngüm oldu.ondan önceki ay 30 gün ondan önceki ay 32 gün oldu ama ben bu ay 29 günden hesapladım ayın 6sını 7sine bağlayan gece ilişki oldu.ben normalde 9unda yumurtlama bekliyordum ama sanki 8inde oldu.çünkü daha önce hiç yaşamadığım bir yoğunlukta akıntım olmuştu.şarıl şarıl gibi.acaba yumurtladımda bir gün önceki ilişkimden bir döllenmemi oldu dedim.ama tabiki çok umutlanmıyorumda.tahmini yumurtlama günü üstünden 6 gün geçince erken gebelik testi yaptım.tabiki negatif.7 gün geçince pazar günü bir tane daha yaptım o da negatif.bu sabah yumurtlamayı 8 geçe ve adete 7 kala yaptım.saatler sonra bir silik çizgi var gibi böyle hayali sanki içime bir umut doğru.bu hafta sonuna kadar test yapmaya devam edicem.cuma gününe kadar varsa belli olur diye tahmin ediyorum.adete 4 kalıcak çünkü cuma günü elimde yeterli testimde var.heyecanla adım adım anlatıcam inşallah.daha önceki gebeliklerimde hep ilişkinin 11.günü pozitifi görmüştüm bu sefer 6. günden yapmaya başladım :Dbugün 8 gün yarın 9 adım adım 11. güne yaklaşıyoruz.perşembe büyük gün perşembe yoksa yok varsa var çıkar sanırım.

Kızlar merhaba.. bat 24 Kasım.. maalesef 2 kimyasal geçmişim var.. son 3 aydır da denemelere devam.. vücudum hep hamilesin sinyalleri veriyor fakat hepsi psikolojik😔 ovülasyon testine göre 8 kasımda piki gördüm.. şu anda da göğüslerde sızlama ve gaz/şişkinlik belirtilerim var.. Umarım herkesin Allah gönlüne göre verir🙏🏻

Back
X