• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar bat 28 kasım yazdırmıştım daha önce ovulasyon testleriyle takip ediyoruz Dünü değerlendirdik ama sanırım asıl pik bugün. Siz ne düşünüyorsunuz umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kısa sürede 🙏🏼

Eklentiler

• C5E1BB1F-E44B-4AD9-A42D-7FBFC2001D2A.webp
    C5E1BB1F-E44B-4AD9-A42D-7FBFC2001D2A.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 36
Hayırlı olsun Saglikla alin kucağınıza insallah 13.günden önce test yapmismiydiniz acaba yoksa direk yumurtlamadan sonra 13 gün yapip mi ogrendiniz
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına🙏Yaptım tabi😊 bundan 2 gün öncesinde erken gebelik testi ve normal test yaptım. Bir de yumurtlamadan 8 gün sonra yaptım normal test. 3 testim de negatifti. Bu ay olmadı diye düşünürken birden sık tuvalete gitmeye başlayınca tekrar test yaptım bu kez silik çizgi çıktı🙏😊
Hayırlı olsun 😊 Bende de birkaç gündür sık idrara çıkma var bide kasıkta hafif batmalar. Bir bardak su içiyorum hemen wc gidiyorum sürekli böyle. Umutlandım şimdi okuyunca belirtileri. Daha sekiz gün var bat a hayırlısı olsun bakalım. 🤗
Teşekkürler inşallah hamilesinizdir🙏

newmoon10 newmoon10 canisi ben 16 yazdirdim garanti olsun diye benim bat 15 aslinda bazen degisiyor diye oyle yazdim fakat adet olmazsam gebelik sebebiyle inseALLAH Aminn kendime Rabbime soz verdim 10gun tam gecikmeden kan vermiycem test yapmiycam boyle maceralara gerek yok vallahi yoruluyorum dusunmekten esime soylemiycem haberin olsun eger haber edemezsem bu arada bilki giremedim topige listeden silme lutfen

Canmm benimde adete 3gun var ovu testim bugun boyle cikti sabah gebelik yaptm normal test negatif ovu takip edicem 3gun 16si sabahta gebelk testi yapicam inşallah ikimizinde hamilelikten koyulasiyordur😍
İnşallah bakalım bende daha tam koyulaşma olmadı cok merak ettiğim icin normal gebelik yaptım ve cıkmadı😅 adetimi bekliyorum gelişmelerden haberdar et canım

Back
X