- 6 Eylül 2020
- 202
- 450
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günün ne zamandı
Kızlar ben bugün adet oldum yine olmadi hiç bi sorun yokken olmaması offf
![]()
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaHayırlı olsun Saglikla alin kucağınıza insallah 13.günden önce test yapmismiydiniz acaba yoksa direk yumurtlamadan sonra 13 gün yapip mi ogrendiniz
Teşekkürler inşallah hamilesinizdirHayırlı olsunBende de birkaç gündür sık idrara çıkma var bide kasıkta hafif batmalar. Bir bardak su içiyorum hemen wc gidiyorum sürekli böyle. Umutlandım şimdi okuyunca belirtileri. Daha sekiz gün var bat a hayırlısı olsun bakalım.
![]()
AminAminnn darısı sizlere olsun canım
Benim yumurtlama bu ay geç olducanım seninde geçmiş bat sende duurmlar ne?
Ben ankaradayim instadn takip ediyorum. Bı arkadaşım gitmişti. 8 yıldır bebek istiyorlardı ama çok sorun vardı. Kaç dr a gittiler sonuç alamadılar. En son Ramiz beye gittikten iki ay sonra hayırlı haber aldilar
Adetime 3 yada 2 gün vardı yapmıştım iki çizgide koyu kırmızı çıkmıştıKızlar ovülasyon testiyle hamileliği öğrenen var mıı
Adetime 3 yada 2 gün vardı yapmıştım iki çizgide koyu kırmızı çıkmıştı
Bizede nasip etsin inşallah. Benimde hiç ağrım biseyim yokPeki hep böyle mi olur yani hamile olup da ovülasyonda çıkmama ihtimali var mı acaba
Hiç belirti yaşamadan hamile olanlar var hem daha varmış vaktine umudunu yitirme canımBizede nasip etsin inşallah. Benimde hiç ağrım biseyim yok27 bat ama hiç bir belirti yook . Keski benimde hissettiğim biseyler olsa
![]()
İnşallah bakalım bende daha tam koyulaşma olmadı cok merak ettiğim icin normal gebelik yaptım ve cıkmadıCanmm benimde adete 3gun var ovu testim bugun boyle cikti sabah gebelik yaptm normal test negatif ovu takip edicem 3gun 16si sabahta gebelk testi yapicam inşallah ikimizinde hamilelikten koyulasiyordur![]()
Ben regli oldum gecikmeli
@fulyam2727
09.11.2020 @haticeclk22
09.11.2020 B bgmprns
09.11.2020 @Minikadamannesi
09.11.2020
Arkadaşlar BAT günü geldi durumlar nedir? :)