Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah darısı bizeKizlar az önce test yaptim pozitif cikticook mutluyum ya elhamdulillah cok bekletmedi Rabbim bizi
Eki Görüntüle 2721234
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın insallah.Kizlar az önce test yaptim pozitif cikticook mutluyum ya elhamdulillah cok bekletmedi Rabbim bizi
Eki Görüntüle 2721234
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah darısı bize![]()
Allah razi olsun canlarimHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın insallah.![]()
Allah hayırlı etsin gerçekten gebelik haberlerini duydukça kendi haberimcesinr seviniyor mutlu oluyorumKızlar dayanamadim test yaptım çifti görünce spor topar acile geldim 5 haftalık bebiş çıktı :)
Sağlıkla, hayırla kucağınıza alın inşallahKızlar dayanamadim test yaptım çifti görünce spor topar acile geldim 5 haftalık bebiş çıktı :)
Teşekkür ediyorum ancak hemşirenin keseyi görmen lazım değerin yüksek demesi üzerine dış gebelik olabilir mi tereddüt etmekten hiç sevinemedimSağlıkla, hayırla kucağınıza alın inşallah![]()
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirVar silikde olsa belli hadi insallah![]()
İçini ferah tut canım bence öyle birşey olsa sen hissederdin zaten. Sağ veya sol tarafında batma tarzı ağrı var mı baş dönmesi falan. O tedbir amaçlı söylemiştir korkma.Teşekkür ediyorum ancak hemşirenin keseyi görmen lazım değerin yüksek demesi üzerine dış gebelik olabilir mi tereddüt etmekten hiç sevinemedim1016 değer adetimden 5 gün geçti
Ben de gördüm ama geçenki testinle aynı koyulukta sanki kan testi mi versen canım en iyisi kurtulursun acabadan daBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
İnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu akşam vereceğimBen de gördüm ama geçenki testinle aynı koyulukta sanki kan testi mi versen canım en iyisi kurtulursun acabadan da
Değer yüksek değil bence normal canım çünkü benim 10 gün geçmişti 15000 çıkmıştı keseyi gittiğimde gördü fakat kalp atışı için 2 hafta sonra çağırmıştı değerin çokta yüksek değil keseyi goremeyebilirsinTeşekkür ediyorum ancak hemşirenin keseyi görmen lazım değerin yüksek demesi üzerine dış gebelik olabilir mi tereddüt etmekten hiç sevinemedim1016 değer adetimden 5 gün geçti
Ya kötü düşünme bebegonı bos yere uzme hersey guzel olacaktor ınsallahTeşekkür ediyorum ancak hemşirenin keseyi görmen lazım değerin yüksek demesi üzerine dış gebelik olabilir mi tereddüt etmekten hiç sevinemedim1016 değer adetimden 5 gün geçti
Ben de pazartesi direk kan vermeye gideyim diyorum testle falan uğraşamıycam var mı yok mu diyeİnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu akşam vereceğim
Allah söyletti sana inşallah vardır bu mutluluğu paylaşırımYa kötü düşünme bebegonı bos yere uzme hersey guzel olacaktor ınsallah![]()
Bence iyi düşün canım iyi olsun belkide ikizdir ne dersinTeşekkür ediyorum ancak hemşirenin keseyi görmen lazım değerin yüksek demesi üzerine dış gebelik olabilir mi tereddüt etmekten hiç sevinemedim1016 değer adetimden 5 gün geçti
Insallah vardir en guzelini yaparsin ben adete 2 gun kala ogrendim duramadim test yapdim simdi kalp atimini duymak icin 10gun beklicem erken ogrenmekde sitres biyandan gec ogren daha iyi bekle canimnewmoon10 canisi ben 16 yazdirdim garanti olsun diye benim bat 15 aslinda bazen degisiyor diye oyle yazdim fakat adet olmazsam gebelik sebebiyle inseALLAH Aminn kendime Rabbime soz verdim 10gun tam gecikmeden kan vermiycem test yapmiycam boyle maceralara gerek yok vallahi yoruluyorum dusunmekten esime soylemiycem haberin olsun eger haber edemezsem bu arada bilki giremedim topige listeden silme lutfen
Gözün aydın canım ne guzel bi haber Rabbim herkese versinKızlar dayanamadim test yaptım çifti görünce spor topar acile geldim 5 haftalık bebiş çıktı :)
Ay masallah masalah ne ugurlu bereketli topik oldu devami gelir insKizlar az önce test yaptim pozitif cikticook mutluyum ya elhamdulillah cok bekletmedi Rabbim bizi
Eki Görüntüle 2721234
Ben şükür hamıleyım ama böyle hamıle haberlerini görmek için giriyorum arada topik e . Çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler aldıkça.Allah razi olsun canlarimRabbim en kisa zamanda sizin de gönlünüze göre versin insallah
![]()