• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar az önce test yaptim pozitif cikti 🥰 cook mutluyum ya elhamdulillah cok bekletmedi Rabbim bizi 🌸
20201115_070748.webp

Teşekkür ediyorum ancak hemşirenin keseyi görmen lazım değerin yüksek demesi üzerine dış gebelik olabilir mi tereddüt etmekten hiç sevinemedim :KK43: 1016 değer adetimden 5 gün geçti
İçini ferah tut canım bence öyle birşey olsa sen hissederdin zaten. Sağ veya sol tarafında batma tarzı ağrı var mı baş dönmesi falan. O tedbir amaçlı söylemiştir korkma.

Teşekkür ediyorum ancak hemşirenin keseyi görmen lazım değerin yüksek demesi üzerine dış gebelik olabilir mi tereddüt etmekten hiç sevinemedim :KK43: 1016 değer adetimden 5 gün geçti
Değer yüksek değil bence normal canım çünkü benim 10 gün geçmişti 15000 çıkmıştı keseyi gittiğimde gördü fakat kalp atışı için 2 hafta sonra çağırmıştı değerin çokta yüksek değil keseyi goremeyebilirsin

İnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu akşam vereceğim
Ben de pazartesi direk kan vermeye gideyim diyorum testle falan uğraşamıycam var mı yok mu diye
Ama hamileysem kan testi sonucuna göre idrar testi alırım gelirken bir tane eczaneden o iki çizgi görülecek hahaha:))

newmoon10 newmoon10 canisi ben 16 yazdirdim garanti olsun diye benim bat 15 aslinda bazen degisiyor diye oyle yazdim fakat adet olmazsam gebelik sebebiyle inseALLAH Aminn kendime Rabbime soz verdim 10gun tam gecikmeden kan vermiycem test yapmiycam boyle maceralara gerek yok vallahi yoruluyorum dusunmekten esime soylemiycem haberin olsun eger haber edemezsem bu arada bilki giremedim topige listeden silme lutfen
Insallah vardir en guzelini yaparsin ben adete 2 gun kala ogrendim duramadim test yapdim simdi kalp atimini duymak icin 10gun beklicem erken ogrenmekde sitres biyandan gec ogren daha iyi bekle canim 😘

Allah razi olsun canlarim 🌸 Rabbim en kisa zamanda sizin de gönlünüze göre versin insallah 🥰
Ben şükür hamıleyım ama böyle hamıle haberlerini görmek için giriyorum arada topik e . Çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler aldıkça.

Back
X