- Konu Sahibi Plebisit82
-
Ben öğrendim perşembe günü canım.Küçük herifim geliyor inşallah.Doktor pat diye söyledi.Erkek erken gösteriyormuşş.
Bu ilk muayene mi? ilkinde doktor beni de oyle korkutmuştu(günlerce ağladım) ama onların hesabıyla bebek gelişimi birkaç gün farkedebiliyormuş sonradan ogrendik(doktorumuzu değiştirince 2 hafta beklemen şart değil ben dayanamayıp bir kaç gün sonra başka bir hastaneye gittim raporlarımı falan verdim tekrar muayene ettiler ve çok şükür bebeğim iyiydi). gelişme geriliği olup olmadığı iki muayene arasındaki gelişim farkını gözlemleyerek anlıyorlar. Mesela benim bebeğim sat a göre üç gün geriydi hala üç gün geri ama muayeneler arası gelişimi normal hatta çok güzel. Bu şekilde açıklama yapmayıp sadece ihtimal diye kötü şeyleri söyleyerek anneleri strese sokan doktorlara sinir oluyorum. Kadın doğum dediğin insanı rahatlatacak. İnşallah seni de beni korkuttukları gibi gereksiz korkutmuşlardır. Güzel haberlerini bekliyorum Sevgiler...
merhaba arkadaslar bende 2 aylık hamıleyım bulantılarım cok fazla zayıflamaya basladım yemek felan da almıyor ıcım hep cıkarıyorum ne yersem korkuyorum bebek besınsız kalırsa dıye ama doktor dedı bı sey yemesen bıle bebek senden beslenır dedı bende merak ettım dogrumudur cevap yazarsanız cok sevınırım bıde hamıle oldugumu ogrenınce cınsıyet olarak aklıma ılk gelen erkek anneler onceden hıssedermı acaba
ben hiçbi testi yaptırmayı düşünmüyorum ikili üçlü neyse sonuç ne olursa olsun değiştirebilecepim bi şey olmayacak zatewn Allah korusun kötü çıksa sonuç canına mı kıyacağım yavrumun Allaha emanet inş. sağlıklı sıhhatli olur hepimizin yavrusu
gecmis olsun canm allah yasatmasin bidahaKızlar dün gece bebeğimi düşürdürm çok zordu Allah kimseye yaşatmasın. Sabahta kürtaja aldılar kalan parçaları temizlemek için.. Yarın ikili teste randevum vardı ama bebeğimin kalbi duralı 3 hafta olmuş 3 haftayı öyle yaşamışım bilmeden.. Hayırlısı böyleymiş.. Doktor 4 ay hamileliği yasakladı nasipse o zamana inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?