Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

O kadar süre bekledim bu an için bir hafta mı beklenmez 😂 yok istemedi tekrardan test yapmamı.Bir hafta beklerim hepsini tek seferde görürüm. Şimdi devlet kalabalık oluyor ayrı ayrı doktor gezmeye gerek yok☺️ Biraz daha sabır edicem 🙏🏻
benim de 3 aralık kontrol günüm nasıl geçecek diye düşünüyorum ben de 😁😁😁

8 kasımda transfer oldum 8.güne denk geliyor ilk yaptığım test 16 kasımda ilk kan verdim.
8.gun için değer çok çok iyi.
O zaman son verdiğin kan cuma miydi?
Ayy umutlamdirmak da istemiyorum ama bence bölündü 😍
Kesin olarak kalp atışıyla beraber belli olur canım
Bana mutlaka haber ver çatlarım🤣
Cumartesi yaptırdım 26,59 çıkmıştı epeyce düşük. Pazartesi birdaha yaptırcam bakalım ama midem çok kötü bişey yiyemiyorum :KK43:
Dur bakalım kuzum gebelik var sonuçta tutunmuş bebişin
Hiç belli olmaz o bi bakmışsın artıvermis
Kacinci gün sonucuydu bu?
İnşallah dualarınızı bekliyorum transfer sonrası başımızda eşimizden sonra üçüncü bir kişiye gerek oluyor mu ne kadar dinlendirip gönderiyorlar tecrübesi olan var ise paylaşabilir mi🙏🏻🤲
Hayırlı olsun canım inşallah senden de pozitif haberi alalim😍
Kimseye gerek yok hatta eşine bile gerek yok.
Idrara sıkışık olman lazım transferden önce
Benim yaptırdığım merkezde altıma ped sermişlerdi ama yine de tutmuştum
Şimdiki aklım olsa yapardım acımazdım kirlenirse kirsensin
Bir saat falan dinlenip çıkıyorsun
Ilaclarina çok dikkat et düzenli kullan.
Ilk gün duş yok ikinci gün ılık duş alabilirsin
Kahve çay bitki çayı içme

İnşallah dualarınızı bekliyorum transfer sonrası başımızda eşimizden sonra üçüncü bir kişiye gerek oluyor mu ne kadar dinlendirip gönderiyorlar tecrübesi olan var ise paylaşabilir mi🙏🏻🤲
Eşinden başkasına ihtiyacın yok canım. Ben transfer sonrası 5 dk uzanıp yatagıma geldim hatta ilk olarak tuvalete bile gitmiştim sonra uzandım yarım saat kadar. Sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tabi gittiğin hastanenin uyguladığı prosedürü nasılsa onlar da söylerler sana.

12 .gün kan testi vermiştim canım

Kasım ayı transfer olacaklar burda mı 🤗
Bu gün transfer gününü saymazsak 5 inci günüm ilk iki dakika hiçbir şey yoktu eminim iki dakikadan sonra çok hafif silikleşti yanımdakilere de gösterdim cok dikkatlice bakınca görünüyordu buda yarım saat sonra ki hali kameram da kötü biraz inşallah vardır

Eklentiler

• Screenshot_20211121-221836_Gallery.webp
    Screenshot_20211121-221836_Gallery.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 49
Bu gün transfer gününü saymazsak 5 inci günüm ilk iki dakika hiçbir şey yoktu eminim iki dakikadan sonra çok hafif silikleşti yanımdakilere de gösterdim cok dikkatlice bakınca görünüyordu buda yarım saat sonra ki hali kameram da kötü biraz inşallah vardır
Bence de var gibi 😍 5.gün için silik olması normal, hergün daha koyulaşır inşallah, çatlatma iğnesi vurulmadınız değil mi?

Bence de var gibi 😍 5.gün için silik olması normal, hergün daha koyulaşır inşallah, çatlatma iğnesi vurulmadınız değil mi?
Hayır dondurulmuş embriyo canım insallah vardır ya 2 buçuk senelik evliyim şimdiye kadar çok test yaptım hiç biri yarım saate böyle olmamıştı bir gün beklediğim bile olmamıştı inşallah kan testim de pozitif çıkar 🤲😍

Eşinizin olması yeterli. Transfer işlemi çok kolay zaten. 5 dk bile sürmüyor. Sonrasında bir 40-45 dk hareket etmeden uzanın. İdrarınızı tutabileceğiniz kadar tutun. Olmadı hasta beziyle hastane gidin. İşk iki üç gün günde 30-35 dk yürüyüş dışında kalkmamakta çalışın. Eğilip kalkmayın, ağır kaldırmayın, yükseğe uzanmayın. Bu süreçte günde bir avokado ve bir dilim ananas tutunmayı kolaylaştırıyor. İlk gün duş almayın sonraki gün Ilık su ile duş almaya çalışın. İlaçlarınızı saati saatine almaya çalışın. ☺️
Benım kı normal muayene transfer bıtınce ıdranızı boşaltın dedı direk lavobayA hoturxu benı hemşire sonra da giyinip hastaneden çıktık

Yok canım en son verdiğim kan cumartesiydi. Umarım kontrole gittiğim de kalp atışını da duyarım🙏🏻 Kesin haber vericem ikiz mi diye aklıma koydun bilmek hakkındır 🤗
Bu arada bu güne kadar lekenmem olmadı ama bugün akşam üzeri 2 3 damla lekelenme oldu koyu renk normal mi

Yok canım en son verdiğim kan cumartesiydi. Umarım kontrole gittiğim de kalp atışını da duyarım🙏🏻 Kesin haber vericem ikiz mi diye aklıma koydun bilmek hakkındır 🤗
Bu arada bu güne kadar lekenmem olmadı ama bugün akşam üzeri 2 3 damla lekelenme oldu koyu renk normal mi
Yerleşme kanaması olabiliyor kahverengi lekelenme seklinde
Bende de olmuştu test gününden önce
Adet olcam diye ağlamıştım 🤣
Oksapar ve coraspin birlkte kullanıyorsan doktorunu bilgilendir yine de
Belki coraspin keser

Back
X