- 29 Ocak 2021
- 12
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
İnşallah canım hepimizinş ilk güzel haberi senden alırız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hepimizinş ilk güzel haberi senden alırız
5 günden itibaren bel agrısı olduTransfer yapman arkadaşlar durumlar nasıl bi şikayetiniz var mı ilaçlar mide bulantısı baş ağrısı yapıyor bende
Ayy gözün aydın canımm sağlıkla kucağına alKızlar 6. Günüm kan verdim 111 çıktı benim![]()
Kızlar 6. Günüm kan verdim 111 çıktı benim![]()
İnşallah canım hep dualarımda olcaksınızAyy gözün aydın canımm sağlıkla kucağına aldarısı da bizlere inşallah
![]()
Tebrik ederimİnşallah canım hep dualarımda olcaksınız![]()
Tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar 6. Günüm kan verdim 111 çıktı benim![]()
Ben de bugün başladım fitil olarak kullanıyorum. Mide bulantısı ve hafif baş dönmesi yaptı. Estrofem de ruh halimi alt üst ettiAma dayanıyoruz mecbur. Herkesin gönlünden geçen olsun inşallah
![]()
Sol kasığımda ayaktayken batmalar oldu bide 2 gündür adet ağrım var şuan halada varTebrik ederim çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBizlere de böyle sonuçlar nasip olur inşallah
Benimde 3. Gün. sizin herhangi bir belirtiniz oldu mu.
Benim henüz bir ağrım olmadı 3. Gün normal mi bilmiyorum endişe de ediyorum ilk denemem olduğu için açıkçası korkumda var.Sol kasığımda ayaktayken batmalar oldu bide 2 gündür adet ağrım var şuan halada var
MaşallahKızlar 6. Günüm kan verdim 111 çıktı benim![]()
Antalya ıvfKızlar sorun olmayacaksa herkes yaptırdığı merkezi de yazabilir mi
Normal hiç ağrınızda olmayabilir belirtisiz öğrenende çok benimde ilk denememdi sakın kendinizi strese sokmayın bence en önemlisi oBenim henüz bir ağrım olmadı 3. Gün normal mi bilmiyorum endişe de ediyorum ilk denemem olduğu için açıkçası korkumda var.
AmiiiinMaşallahsaglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim
merhaba ,Ankara Anatolia benim. Şuan estrofem ve vitamin kullanıyorum sadece. Ek olarak avokado ve nar tüketiyorum. 22-23' ü gibi dondurulmuş embriyo transfer olacak inşallah heyecanla bekliyorum. Bu süreçte cinsel ilişki perhizi var mı hanımlar bilginiz var mı ben sormadım hiç![]()
Tesekkur ederimmerhaba ,
evet perhiz var demişlerdi bana.