- 28 Eylül 2021
- 193
- 212
- 53
- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
Kızlar selam, transfer öncesi sizden de coraspin kestiler mi? İçim hiç rahat değil
Oksapar vuruyoruz ama ikisi sanki farklı işlevlere sahip.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ılk tup denemesı sonra 2 dondurulmus vardı onla denendı 3 bıdaha tüp bebek denemesı 2018 bunlarKaçıncı denemeniz
Bana transfer sonrası verdi sabah coraspirin akşam iğne ama aklınız karışmasın kişiye göre değişiyor tedavi şekline göreKızlar selam, transfer öncesi sizden de coraspin kestiler mi? İçim hiç rahat değilOksapar vuruyoruz ama ikisi sanki farklı işlevlere sahip.
transfer oncesı de kullanıodum benBana transfer sonrası verdi sabah coraspirin akşam iğne ama aklınız karışmasın kişiye göre değişiyor tedavi şekline göre
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Transferleriniz hayırla sonuçlansın.Kasım ayı transfer olacaklar burda mı![]()
Benimde dondurulmus 5 gün tek transfer oldu ilk denememnasıldı embrıyonuz benım dondurulmus 4.gun embrıyosu idi
Bana da transfer sonrası coraspin verdiler ama hap şeklinde herkesin tedavisi kendine özgü bi bildikleri vardır elbet stres yapmayın benceKızlar selam, transfer öncesi sizden de coraspin kestiler mi? İçim hiç rahat değilOksapar vuruyoruz ama ikisi sanki farklı işlevlere sahip.
Ben ilk bakalım hayırlısı karamsarlığa kapılmayın çok yıpratıcı zor bir zaman evet ama her şeyin vakti zamanı vardır ya Allah hepimize sağlıklısını hayırlısını nasip etsin1 ılk tup denemesı sonra 2 dondurulmus vardı onla denendı 3 bıdaha tüp bebek denemesı 2018 bunlar
4 2021 temmuz da bıdaha basladık donduruldu ıkıgun önce transfer oldum
sızın
çok teşekkür ederizAllah hepinizin yardımcısı olsun. Transferleriniz hayırla sonuçlansın.![]()
Bana transfer sonrası verdi sabah coraspirin akşam iğne ama aklınız karışmasın kişiye göre değişiyor tedavi şekline göre
transfer oncesı de kullanıodum ben
Bana da transfer sonrası coraspin verdiler ama hap şeklinde herkesin tedavisi kendine özgü bi bildikleri vardır elbet stres yapmayın bence![]()
yok öle aman aman üzülmuyorum. çünku bılıorum kı Rabbım ıstedıkten sonra zamanı geldıyse hıcbısy engel deıl bun bılıorumBen ilk bakalım hayırlısı karamsarlığa kapılmayın çok yıpratıcı zor bir zaman evet ama her şeyin vakti zamanı vardır ya Allah hepimize sağlıklısını hayırlısını nasip etsinmoralinizi yüksek tutun
çok teşekkür ederiz![]()
Hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunur bebişMerabalar kızlar :) benımde yarın transferim var çok heycanlıyım inş güzel sonuclar alırız hepımızz![]()
Olumsuz düşme artar inşallah sıkma canını herşeyin hayırlısıbu transfere hiç umutlu başlamadım ama iki gün önce 233 görünce sevindim açıkcası.ama bugün yükselmemiş maalesef 292 geldi.doktorumda kongredeymiş dönmedi.kimyasaldır demi kesin kızlar .artar mı yine sizce
İnşallah ya insan umutlanmak istiyo .hayırlısı ama tabi sonuçtaOlumsuz düşme artar inşallah sıkma canını herşeyin hayırlısı![]()
İnşallah güzel haberler alırsınızMerhaba bana da bir aksilik olmaz ise 22 sinde dondurulmuş transfer yapılacak. Martta dondurulmuştu ancak 3 kez progesteron yüksekliğinden transfer iptal oldu. 3 kez lucrin iğne ile geçici menepoza geçildi. Umarım tutunurlar.
benimde aynen böyle ilk denemem 5 gün donduruldu 1 adet kalmıstı zaten tek konulacakBenimde dondurulmus 5 gün tek transfer oldu ilk denemem
Benim de ilk denemem 2 embriyodan tek kalanı transfer oldu 3. Gün dondurulmuş. Güzel haberler alcaz inşallah kasım ayında hepimizbende bugun gittim progestan hem iğne hem hap verdi asprn verdi vitaminlere devam dedi kısmetse çarşamba günü transfer olcam bende ilk denemem olucak 1 tane emrbyo olustu zaten onuda 5. günde dondurlar bugun sordum şansınız %60 dediler