- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
Transfer olanlat özellıkle bısyler yıyomusunuz tutunmasına destek için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun inşallah tutunur bebiş sağlıklabende bugun gittim progestan hem iğne hem hap verdi asprn verdi vitaminlere devam dedi kısmetse çarşamba günü transfer olcam bende ilk denemem olucak 1 tane emrbyo olustu zaten onuda 5. günde dondurlar bugun sordum şansınız %60 dediler
Ben nar, avokado ve kabak çekirdeği tüketiyorum.Transfer olanlat özellıkle bısyler yıyomusunuz tutunmasına destek için
balkabagı badem kabak çekırdegı baklagıller önerıolar. önceden ananası da duymustumBen nar, avokado ve kabak çekirdeği tüketiyorum.
Evet ananası ve bademi ben de duydum. Ben natural transfer oldum. Rahim için en iyi olan şey nar, avokado ve çiğ kabak çekirdeğiymiş. Öyle okudum. 1 aydır her gün yemeye çalışıyorum. Umarım faydasını görürümbalkabagı badem kabak çekırdegı baklagıller önerıolar. önceden ananası da duymustum
natural transfer derken ??Evet ananası ve bademi ben de duydum. Ben natural transfer oldum. Rahim için en iyi olan şey nar, avokado ve çiğ kabak çekirdeğiymiş. Öyle okudum. 1 aydır her gün yemeye çalışıyorum. Umarım faydasını görürüm![]()
Yani ilaç kullanılmadan yapılan transfer.natural transfer derken ??
İlk defa duydum ben kutu kutu ilaç kullandım halada devam ediyorumYani ilaç kullanılmadan yapılan transfer.![]()
Yumurta toplama esnasında ilaç kullandım, transferden önce ilaç kullanmadımİlk defa duydum ben kutu kutu ilaç kullandım halada devam ediyorum![]()
Bende olmadıKızlar yerleşme kanaması olan var mı
6 gün önce yaptım benKızlar siz de transfer öncesi ovitrelle vurdunuz mu, bana gelmeden yapın dediler. Tutunmayla mı ilgisi var yoksa içerde yumurta kalmasın falan diye mi acaba? Bir de yaptıysanız transferden kaç saat önceydi?
prosedürleri farklı demekki ama saati önemli değil diye düşünüyorum o zaman6 gün önce yaptım ben
Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. Sizin taze transfer ise belki o yüzdendir.prosedürleri farklı demekki ama saati önemli değil diye düşünüyorum o zaman![]()
Yumurta toplama esnasında ilaç kullandım, transferden önce ilaç kullanmadımAdeti düzenli olan çoğu kişiye uygulanıyo
Ben yapmadım öncekılerde de yapmadımKızlar siz de transfer öncesi ovitrelle vurdunuz mu, bana gelmeden yapın dediler. Tutunmayla mı ilgisi var yoksa içerde yumurta kalmasın falan diye mi acaba? Bir de yaptıysanız transferden kaç saat önceydi?
Sigara en büyük düşman. Tutunmazsa kendinizi çok suçlarsınız. Ben de tam bir tiryakiydim. Bıraktım. Siz de bırakın.Size bi soru günde 1 ad sigara tutunmasına engel olurmu
Ben öle tıryakı falan deıl 2 3 gunde o kadar. Transfer olaldır hıc içmedım vicdanen rahatsız olaçagm yoksaSigara en büyük düşman. Tutunmazsa kendinizi çok suçlarsınız. Ben de tam bir tiryakiydim. Bıraktım. Siz de bırakın.