Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben transferden önce süpürgenin ucumu bulamadım diye evde cinnet geçirip ağlama komasına girmiştim hahah. Bence şu an hormon alan tüm kardeşlik bir öyle bir böyle
Hakkımızda hayırlısı olsun bir gün olacak elbet.... Ben ilk tüp bebek tedavimi devlette yapmıştım orada 2 saat içinde çıkıyordu hep sonuçlar bilseydim özele giderdim akşama kaldı o zaman bunda da bir hayır vardır
Benim doktorum istedi canm emin olalım rahimde birşey var mı görelim dedi histereskopi yapıldı yaparken de çizik atıldı ama çok pahalı bir işlem ben kabul etmedim devlette doktorumun arkadasi varmis Bilkent şehir hastanesinde yapıldı özelde yaptıramazdm ben 75-120 bine kadar fiyat verdiler
Çok iyi yaptırmışsn benim doktor sağolsun beğenmiyor benim istediğim gibi olacak rahim özel diyo bide aradı görüntülü video istedi öyle devam etti işlemlere
Sabahları c vitamini portakal suyu ve protein olan yumurta vs. ile güne başlıyorum sonrasında bol su ara ara ceviz ,çiğ badem , çiğ kabak kuru dut falan filan meyve , akşamlari balık , kırmızı et sebzelerden ıspanak , brokoli yararlı diyorlar .iki basarisiz transferde yapıp şu anTek yapmadığım şey avokado yemiyorum bu sefertotem yaptım dediğin gibi olacağı varsa olur yine de zararlı şeyleri vücudumuza almamamiz lazım ..7 gün oldu kahve içmiyorum