- 3 Mart 2025
- 244
- 176
- 18
Bendede inanır mısın hiç kasık agrısı yok gögüslerim davul gibi oldu ama agrı sıfır arada sızlıyor oda nadir sizde ?En iyisi o aslında İnşaAllah gönlünüzce olsun başka belirtiniz var mı ? Kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti vb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede inanır mısın hiç kasık agrısı yok gögüslerim davul gibi oldu ama agrı sıfır arada sızlıyor oda nadir sizde ?En iyisi o aslında İnşaAllah gönlünüzce olsun başka belirtiniz var mı ? Kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti vb
Tabiki cok sukur halimize, guzelce ilerler gebeligimiz insallah❤Artık tutarsa of bile demiycem diye büyük laf ettim onun için katlanıcaz :)
Hayirli haberlerle gel canim insallah❤Benim negatif çıktı maalesef ilk sonra çok silik bir çizgi çıktı ama aşırı silik yarında kan vericem
İnşallah canım ben kabullendim ama belki rabbimin mucizesi olurHayirli haberlerle gel canim insallah❤
Allah tan ümidini kesme, kan testi yapmadan negatif sanmaİnşallah canım ben kabullendim ama belki rabbimin mucizesi olur![]()
İnşallah şaşırtır beni predictorda hiç silik çizgi gören var mı acabaAllah tan ümidini kesme, kan testi yapmadan negatif sanma
Ya idrar test yaniltci, ve psikolojini bozuyo, gunu geldiyse aksam git kan her daha iyi, ama oldu olmadiyla kendini yipratma, belki tuttu yavrun seninle, stress giriyon, uzuleceksen en son uzulursun simdi degilİnşallah şaşırtır beni predictorda hiç silik çizgi gören var mı acaba
Evet haklısın günüm yarın sabahtan gidip kan vereceğim inşallah sağolYa idrar test yaniltci, ve psikolojini bozuyo, gunu geldiyse aksam git kan her daha iyi, ama oldu olmadiyla kendini yipratma, belki tuttu yavrun seninle, stress giriyon, uzuleceksen en son uzulursun simdi degil
Sana bisey diyeym 5 senedir su forum day I'm herkese idrar yapma diyor um, iki gebeligimdede yapmadm neden mi tup bebek oncesi 6,7 yil normal yolla asilamayla olmadi her gunum gectiginde test alirdim kac tane sonra kendime gelemezdim, O yuzden kan ver sonuc insallah iyi olacak, kotu olursa ki Allah korusun beraber uzuluruz simdi ,degil.yarin guzel haberlerle haberlesrz insallah canim❤❤Evet haklısın günüm yarın sabahtan gidip kan vereceğim inşallah sağol![]()
İnşallah canım sorma pişman oldum zaten ama bir gün kala varsa çıkar diye düşündüm bende ama kesinlikle direkt kanda görmek mantıklı en azından şüphe kalmazSana bisey diyeym 5 senedir su forum day I'm herkese idrar yapma diyor um, iki gebeligimdede yapmadm neden mi tup bebek oncesi 6,7 yil normal yolla asilamayla olmadi her gunum gectiginde test alirdim kac tane sonra kendime gelemezdim, O yuzden kan ver sonuc insallah iyi olacak, kotu olursa ki Allah korusun beraber uzuluruz simdi ,degil.yarin guzel haberlerle haberlesrz insallah canim❤❤
Kana bile son iki gunlerde geciyor, idrara da daha sonra, hevesleniyorz ondan canim, insallah canim kucagin dolu haberlerle gelirsnİnşallah canım sorma pişman oldum zaten ama bir gün kala varsa çıkar diye düşündüm bende ama kesinlikle direkt kanda görmek mantıklı en azından şüphe kalmaz
Amin inşallah canımKana bile son iki gunlerde geciyor, idrara da daha sonra, hevesleniyorz ondan canim, insallah canim kucagin dolu haberlerle gelirsn
Bende ilk başlarda kaşık ağrısı vardı şimdi geçti, göğüslerim ağrılı ve şişti ama şimdi oda hafifledi az ağrıyor. Sabah kalkınca ağrıyor gün içinde geçiyorBendede inanır mısın hiç kasık agrısı yok gögüslerim davul gibi oldu ama agrı sıfır arada sızlıyor oda nadir sizde ?
Senin transfer günün 23 Kasım değil miydi yanlış mı baktimEvet haklısın günüm yarın sabahtan gidip kan vereceğim inşallah sağol![]()
Evet canım 23 kasımSenin transfer günün 23 Kasım değil miydi yanlış mı baktim
T+8 de çok normal ki çıkmaması kendini üzme ben mesela hiç idrar testi yapmadımEvet canım 23 kasım
Allah razı olsun canım yazdıkların için ama ben kabullendim sanırsam belirtimde yoktu çünkü tabiki yarın kan vericem yine pgtliydi 5.gün embriyosuydu glueda yapmıştık ama gerçekten nasip kısmet işiymiş rabbime bıraktım tevekkül etmekten başka çarem yok inşallah sende bebişi sağlıkla hayırla kucağına alırsın çok güzel bir hamileliğin olsunT+8 de çok normal ki çıkmaması kendini üzme ben mesela hiç idrar testi yapmadım, benim 3. Gün embriyosu olduğu için de 12 gün sonra kan testi yap dedi hemşireler o günü de sabırla bekledim.. sonunda şükür pozitif ..5. gün embriolari 10 gün sonra test diyorlar senin doktor 9. Günde istemis hadi güzel haberler inşallah
stres yapmamak en önemlisi