• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

İnşallah şaşırtır beni predictorda hiç silik çizgi gören var mı acaba
Ya idrar test yaniltci, ve psikolojini bozuyo, gunu geldiyse aksam git kan her daha iyi, ama oldu olmadiyla kendini yipratma, belki tuttu yavrun seninle, stress giriyon, uzuleceksen en son uzulursun simdi degil

Ya idrar test yaniltci, ve psikolojini bozuyo, gunu geldiyse aksam git kan her daha iyi, ama oldu olmadiyla kendini yipratma, belki tuttu yavrun seninle, stress giriyon, uzuleceksen en son uzulursun simdi degil
Evet haklısın günüm yarın sabahtan gidip kan vereceğim inşallah sağol 🤍

Evet haklısın günüm yarın sabahtan gidip kan vereceğim inşallah sağol 🤍
Sana bisey diyeym 5 senedir su forum day I'm herkese idrar yapma diyor um, iki gebeligimdede yapmadm neden mi tup bebek oncesi 6,7 yil normal yolla asilamayla olmadi her gunum gectiginde test alirdim kac tane sonra kendime gelemezdim, O yuzden kan ver sonuc insallah iyi olacak, kotu olursa ki Allah korusun beraber uzuluruz simdi ,degil.yarin guzel haberlerle haberlesrz insallah canim❤❤

Sana bisey diyeym 5 senedir su forum day I'm herkese idrar yapma diyor um, iki gebeligimdede yapmadm neden mi tup bebek oncesi 6,7 yil normal yolla asilamayla olmadi her gunum gectiginde test alirdim kac tane sonra kendime gelemezdim, O yuzden kan ver sonuc insallah iyi olacak, kotu olursa ki Allah korusun beraber uzuluruz simdi ,degil.yarin guzel haberlerle haberlesrz insallah canim❤❤
İnşallah canım sorma pişman oldum zaten ama bir gün kala varsa çıkar diye düşündüm bende ama kesinlikle direkt kanda görmek mantıklı en azından şüphe kalmaz

İnşallah canım sorma pişman oldum zaten ama bir gün kala varsa çıkar diye düşündüm bende ama kesinlikle direkt kanda görmek mantıklı en azından şüphe kalmaz
Kana bile son iki gunlerde geciyor, idrara da daha sonra, hevesleniyorz ondan canim, insallah canim kucagin dolu haberlerle gelirsn

Bendede inanır mısın hiç kasık agrısı yok gögüslerim davul gibi oldu ama agrı sıfır arada sızlıyor oda nadir sizde ?
Bende ilk başlarda kaşık ağrısı vardı şimdi geçti, göğüslerim ağrılı ve şişti ama şimdi oda hafifledi az ağrıyor. Sabah kalkınca ağrıyor gün içinde geçiyor

Evet canım 23 kasım
T+8 de çok normal ki çıkmaması kendini üzme ben mesela hiç idrar testi yapmadım🙈, benim 3. Gün embriyosu olduğu için de 12 gün sonra kan testi yap dedi hemşireler o günü de sabırla bekledim.. sonunda şükür pozitif ..5. gün embriolari 10 gün sonra test diyorlar senin doktor 9. Günde istemis hadi güzel haberler inşallah 🙏 stres yapmamak en önemlisi

T+8 de çok normal ki çıkmaması kendini üzme ben mesela hiç idrar testi yapmadım🙈, benim 3. Gün embriyosu olduğu için de 12 gün sonra kan testi yap dedi hemşireler o günü de sabırla bekledim.. sonunda şükür pozitif ..5. gün embriolari 10 gün sonra test diyorlar senin doktor 9. Günde istemis hadi güzel haberler inşallah 🙏 stres yapmamak en önemlisi
Allah razı olsun canım yazdıkların için ama ben kabullendim sanırsam belirtimde yoktu çünkü tabiki yarın kan vericem yine pgtliydi 5.gün embriyosuydu glueda yapmıştık ama gerçekten nasip kısmet işiymiş rabbime bıraktım tevekkül etmekten başka çarem yok inşallah sende bebişi sağlıkla hayırla kucağına alırsın çok güzel bir hamileliğin olsun 🥰

Back
X