• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Sana sunu diyeyim Tek cocuk da zorlaniyordum, smdi ikiz olunca bende Sen gibi yim, ama sezeryan agrinla 1 hafta evil kalk yapamazsn kolay kolay, esinden baska Annen ablan bari olsun bir hafta Bari, cok yorulursun agri sizing uykusuzluk iki bebek
Anladm canm eşim olacak yanımda ablam belki onunda çocuk var onun dışında tek sorunum tabiki yardımcı olmak isterler ama işte ben uyumaya çalışırken biri tuvalete gitse mutfağa gitse yine uyuyamam ne pis bir huy inan nefret ediyorum her sesi duyarim uyanırım bakalım inşallah çok güzel geçer hepimiz içinde küvese girmeden saglikla eve geliriz 🙏

Acı eksiğim çok iyi histereskopi oldum anestezi almadan çizik atıldı doktor girip girip ikinci bebek için mi daha önce doğum yaptım mi felann diye sordu ama dayanırım tabiki çok canım yandı ama dışarı belli etmedim
Insallah gonlunce olur jersey canim,
Anladm canm eşim olacak yanımda ablam belki onunda çocuk var onun dışında tek sorunum tabiki yardımcı olmak isterler ama işte ben uyumaya çalışırken biri tuvalete gitse mutfağa gitse yine uyuyamam ne pis bir huy inan nefret ediyorum her sesi duyarim uyanırım bakalım inşallah çok güzel geçer hepimiz içinde küvese girmeden saglikla eve geliriz 🙏
Ama cok uykusuzluk basliyacak😃😃minnaklar uyutmaz😀😀

Insallah gonlunce olur jersey canim,

Ama cok uykusuzluk basliyacak😃😃minnaklar uyutmaz😀😀
Heyecanla bekliyoruz beklemesi bile güzel evet uyutmazlar biri dursa biri Durmaz senin yine tecrübe var benim oda yok bakalım birlikte öğreneceğiz bizde eşimle acaba biri ağlayıp biri susacak sonra biri uyuyup biri mi uyanacak genelde öyle yazmışlar 🐣🐣

Heyecanla bekliyoruz beklemesi bile güzel evet uyutmazlar biri dursa biri Durmaz senin yine tecrübe var benim oda yok bakalım birlikte öğreneceğiz bizde eşimle acaba biri ağlayıp biri susacak sonra biri uyuyup biri mi uyanacak genelde öyle yazmışlar 🐣🐣
Evet benim oglum masallah cok uysaldi ama simdi kök söktürüyor bize, ikizleri dusunemiyprum😄😄

Hayirli haber lerle gel canim
Sabah yine açık Pembe lekelenme yaşadım dün alerjim tuttu çok hapsirdim ondan mı diye sonra açık kahveye döndü Yolda kontrole giderken 🙄tek kese ile devam ikinci olusamamis onun da lekelenmesi olabilir dediler ..kalp atışını ekranda gördüm ama küçük diye dışarı duyulmadi

Sabah yine açık Pembe lekelenme yaşadım dün alerjim tuttu çok hapsirdim ondan mı diye sonra açık kahveye döndü Yolda kontrole giderken 🙄tek kese ile devam ikinci olusamamis onun da lekelenmesi olabilir dediler ..kalp atışını ekranda gördüm ama küçük diye dışarı duyulmadi
Saglikli olsunda canim 1,2 Allahin, sonra fan kaybetmekse basta kaybetmen daha iyi, Rabbim saglikla buyutecegimiz evletlar nasip etsin hepimize

Saglikli olsunda canim 1,2 Allahin, sonra fan kaybetmekse basta kaybetmen daha iyi, Rabbim saglikla buyutecegimiz evletlar nasip etsin hepimize
Amin aynen 🙏 hafif kanama alanı oluşmus hoca pıhtılaşma sorunun yoksa tamamen bırak dedi kan sulandiriciyi bende bildiğim kadarıyla yok dedim .. progestan kalçadan olana devam dedi sonra göbekten e devam edecekmisim .
Su lekenmelerden dolayı sevincimi yaşayamadım 🙄 herşey güzel ilerlesin 🙏

Amin aynen 🙏 hafif kanama alanı oluşmus hoca pıhtılaşma sorunun yoksa tamamen bırak dedi kan sulandiriciyi bende bildiğim kadarıyla yok dedim .. progestan kalçadan olana devam dedi sonra göbekten e devam edecekmisim .
Su lekenmelerden dolayı sevincimi yaşayamadım 🙄 herşey güzel ilerlesin 🙏
Bebegin iyi buna Odaklan canim, bak banada ozel biri yasamaz dedi, pazartesi devlet ikisi saglikli dedi hayat surprizlerle dolu, bugun ozel e gidecem bakalim ne dicek, guzel dusun guzel olsun

Evet Antalya ıvfde benim doktorum Murat hoca
Merhaba bende Antalya IVF de Murat bey'in hastasıyım. 2 kez opu yapıldı 2 sinde de düşük kaliteli embriyo çıktı. (2bc ve 1bc), yumurta rezervim az ve yaşım 35. Bundan dolayı mı düşük kalite çıkıyor yoksa laboratuar / embriyolog kaynaklı mı diye düşünüyorum. Sizin yaşınız / yumurta rezerviniz ve embriyo kaliteleriniz nasıldı? Rabbim sağlıkla evlat sahibi olmamızı nasip etsin :anneadayı:

Merhaba bende Antalya IVF de Murat bey'in hastasıyım. 2 kez opu yapıldı 2 sinde de düşük kaliteli embriyo çıktı. (2bc ve 1bc), yumurta rezervim az ve yaşım 35. Bundan dolayı mı düşük kalite çıkıyor yoksa laboratuar / embriyolog kaynaklı mı diye düşünüyorum. Sizin yaşınız / yumurta rezerviniz ve embriyo kaliteleriniz nasıldı? Rabbim sağlıkla evlat sahibi olmamızı nasip etsin :anneadayı:
Amin İnşaAllah. Ben pcosum. Yumurta rezervimle veya sayısıyla ilgili bir sorun yaşamadık çok şükür. Sadece transfer edilenlerin kalitesini biliyorum diğerlerini bilmiyorum 1. Transferde 5Ab 2. Transferde 5Bb transfer edildi. Yaşım 28 🤗 Bende daha öncesinde Memorialda tedavi görmüştüm 5. Güne 1 embriyom bile ulaşmamıştı transfer olamamıştım.

Amin canim insallah, valla Ben 2.ye ikizlere hamileyim, 1 oglumda var, Rabbim Sana da nasip etsin insallah

Gittim canim masallah iyilerdi, kalp atislari net duydum, kan sulandiri ci igne coraspin kullanma kanama furnishings dedi. Tup bebek de kullan diyo, arada kaldm
Sevindim çok şükür 🙏Kanama alanı varsa kan sulandiriciyi hiç kullanma diyorlar bana bıraktırdi dedigim gibi .seni ikilemde bırakmışlar

Back
X