• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Olabilir her zaman da aynı şeyleri yaşamıycaz ya kendini strese sokma.Benim ancak iki üç gündür göğüslerim hassaslasti mesela önceden hiç yoktu .Sana bir sorum olacak aynı gün transfer olduğumuz için kesin kaç haftalıksin biliyor musun 🙈 doktora sormayi unutuyorum şu an net değilim 😏😁
Geçen Salı 6 dedim canım şimdi 6+5 oluyor işte ama benim 5. Gğn embriyosuydu farkediyor mu bilmiyorum :) kalp atışı duydunuz muuu

Geçen Salı 6 dedim canım şimdi 6+5 oluyor işte ama benim 5. Gğn embriyosuydu farkediyor mu bilmiyorum :) kalp atışı duydunuz muuu
Benim de herhalde 6+3 oluyor o zaman 🙂kalp atışını 4 gün önce gittiğimde ultrasonda gördük🙏 ama dışarı veremediler erken olduğu için dışarı ses çıkmadı yani senin duyuldu mu

Evet bende ediyorum kaçıncı haftaya kadar edeceksiniz ?
Valla estrofem duphaston progestan 10 hafta dedi. Promester kabadan igne yarin son, coraspin hap ic de kanama oldugu icin Ara verildi carsamba baslansin dendi, kan sulandiri ci igne de iptal oldu, kadin dogum Dr, hayir dedi tup bebek Dr. Gonulsz tamam dedi, coraspin e de hayir diyiry tup bebek kullan man gerek diyo arada kaldm

Valla estrofem duphaston progestan 10 hafta dedi. Promester kabadan igne yarin son, coraspin hap ic de kanama oldugu icin Ara verildi carsamba baslansin dendi, kan sulandiri ci igne de iptal oldu, kadin dogum Dr, hayir dedi tup bebek Dr. Gonulsz tamam dedi, coraspin e de hayir diyiry tup bebek kullan man gerek diyo arada kaldm
Promester ben de kalp atışı duyunca bıraktı fitil kullanıyorum sadece

Onun dışında estrofem, duphaston, coraspin, folbiol, oksapar kullanıyorum keşke tüp bebek doktoru belli bir haftaya kadar takip yapsa

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var tüp bebek ile hamile kaldım 5. Gün embriyosu 25 kasımda transfer oldum Allah’a bin şükür pozitifi gördüm ama kese etrafında fazlasıyla kanama alanı var onunla birlikte bende sürekli kanama görüyorum çamur gibi kahve rengi bugün 5+6 yım keseyi gördüm göbekten bakıldığında sadece keseyi görüyoruz bebek ve kalp atışı dinletmedi korkuyorum acaba boş gebelik mi diye başından böyle birşey geçen varsa bana yardımcı olabilir mi

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var tüp bebek ile hamile kaldım 5. Gün embriyosu 25 kasımda transfer oldum Allah’a bin şükür pozitifi gördüm ama kese etrafında fazlasıyla kanama alanı var onunla birlikte bende sürekli kanama görüyorum çamur gibi kahve rengi bugün 5+6 yım keseyi gördüm göbekten bakıldığında sadece keseyi görüyoruz bebek ve kalp atışı dinletmedi korkuyorum acaba boş gebelik mi diye başından böyle birşey geçen varsa bana yardımcı olabilir mi
Göbekten bakılmış ama canım göbekten zaten geç görülür vajina yoldan bakılsaydı belki de görürdün. Ama genelde 6. Haftada duyuluyor sanırım kalp atışı az kalmış

Back
X