Ah canım ya Allah'ım yardımcın olsun tez vakit sağlıkla yüzünü güldürsün. Ben de aynı durumdayim seninle sadece benim yaşım senden fazla. Neredeyse benzer şeyleri yaşamışız bu zamana kadar zaten onu da yapalım bunu da yapalım ile geçti zamanımın coguda inan ben de sen gibi artık güvenemiyorum kimseye. Ben kendim romatoloji doktoruna gittim bağışıklık yönünden onlara yorumlattim bu düştüklerimden tüp bebek tedavimden bahsettim yorumlattim hemotolojiye gittim oda bir sürü ayrıca testler baktı yorumladi. Dedi ki heterozigotta kan sulandırıcı bile gerek olmadığı bir soruna yol açmadığı ortaya çıktı yapılan çalışmalarla. Yani yastan dolayıdır diyorlar ama ben hep 42 yaşında değildim 30 yaşımda da düşük yaşadım 32 yaşımda da kimyasal yaşadım bu yaşımda da o acıyı biliyorum Allah'ım bir daha yaşatmasın bize de hiç kimseye de sağlıklı hamilelikle kucağımıza afiyetle almayı nasip etsin. Benim yapışıklık rahim girisin az üst tarafı demişlerdi. Histereskopi ameliyatı oldum işe yaramadı dediler kaç kez balon jel spiral öyle zordu ki

ama romatoloji doktoru prednol önerdi deltacortil kullan prograf yerine dedi bakalım tüp bebek doktoru ne diyecek. Uzun oldu kusura bakma