Valla ben de dondurulmuş alıyorum napiim yiyor muyuz yiyoruzBende dondurulmuş kullanıyorum ya bir şey olmaz benceay iyi yaptın valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben de dondurulmuş alıyorum napiim yiyor muyuz yiyoruzBende dondurulmuş kullanıyorum ya bir şey olmaz benceay iyi yaptın valla
Yaa bilmiyordum neden acabaResveratrol u opu ya kadar kullanıyorsunuz. Sonra bırakıyorsunuz. Transfer zamanı ve sonrası önerilmiyor. Bana doktorum o şekilde kullandırmıştı. Hayırlısı olsun inşallah
HoşgeldinBende yumurta olgunlaştırma sürecindeyim büyük ihtimalle kasım sonu gibi
Resveratrol, antioksidan ve anti-inflamatuvar etkileri nedeniyle özellikle yumurta gelişimi ve endometriyumun hazırlanma döneminde tercih edilir.Yaa bilmiyordum neden acaba
Bende ilk reglimi oldum pgt sonucu bekliyorum 20 eylülde 5. Gündü o gün göndermiş olduk sonucu bekliyoruzBende şükür ilk reglimi oldum. Benim gibi pgt bekleyen var mı peki
Ya çok yakınmış süreçlerimiz benimde 5. Gün 24 eylülde gönderildi. Sonuç için süre verdiler mi bana 2-3 hafta dedilerBende ilk reglimi oldum pgt sonucu bekliyorum 20 eylülde 5. Gündü o gün göndermiş olduk sonucu bekliyoruz
Yani 15 iş günü denildi bakalım yani aynı yerde yaptırıp bir hafta içinde de gelen varmış 21 günde de çıkan yani her an gelebilir sonuç bekliyoruz bakalım kaç adet gönderdinizYa çok yakınmış süreçlerimiz benimde 5. Gün 24 eylülde gönderildi. Sonuç için süre verdiler mi bana 2-3 hafta dediler
Ben ankara memorialde tedavi görüyorum istanbula gönderiyoruz dediler de yoğunluğa göre değişiyormuş. 3 tane gönderdik. Siz?Yani 15 iş günü denildi bakalım yani aynı yerde yaptırıp bir hafta içinde de gelen varmış 21 günde de çıkan yani her an gelebilir sonuç bekliyoruz bakalım kaç adet gönderdiniz
Bende Şişli Memorial deyim bizde 3 adet gönderdik inşallah sizinkiler bizimkilerde sağlıklı gelir kaçıncı denemenizBen ankara memorialde tedavi görüyorum istanbula gönderiyoruz dediler de yoğunluğa göre değişiyormuş. 3 tane gönderdik. Siz?
Ya öyle peki pgt ‘ ler o hastanede oluyor acaba bilginiz var mı? Yoksa başka laboratuvara mı Gönderiyorlar.Bende Şişli Memorial deyim bizde 3 adet gönderdik inşallah sizinkiler bizimkilerde sağlıklı gelir kaçıncı denemeniz
Benim daha önce bir deneme iki transferim oldu ikisinde sonuç alamadım bu merkezde ilk kez olacak laboratuvar hakkında bilgim yok sormadım açıkçası yani aslında bu ara yoğunum biraz o yüzden günler nasıl geçiyor anlamıyorum geçen saydım baya gün olmuş inşallah güzel sonuçlar gelir de en azından bu sefer transfer edilebilecek embriyo daha fazla olur 3 tanesi de sağlıklı gelsin diye çok dua ediyorum bakalım inşallah öyle olur 2 tane 6. Gün embriyom var onlara pgt yaptırmadıkYa öyle peki pgt ‘ ler o hastanede oluyor acaba bilginiz var mı? Yoksa başka laboratuvara mı Gönderiyorlar.
İlk denememiz olacak. Sizin?
Hoşgeldinnice pozitiflere inşallah
İnşallah bu sefer güzel haberler alırsınız, birlikte belki güzel haberleriz alırız. Benim 3 tane oldu toplamda hepsini göndermek istedik. Diğer denemelerinizde pgt yapılmış mydı?Benim daha önce bir deneme iki transferim oldu ikisinde sonuç alamadım bu merkezde ilk kez olacak laboratuvar hakkında bilgim yok sormadım açıkçası yani aslında bu ara yoğunum biraz o yüzden günler nasıl geçiyor anlamıyorum geçen saydım baya gün olmuş inşallah güzel sonuçlar gelir de en azından bu sefer transfer edilebilecek embriyo daha fazla olur 3 tanesi de sağlıklı gelsin diye çok dua ediyorum bakalım inşallah öyle olur 2 tane 6. Gün embriyom var onlara pgt yaptırmadık
Bir de şeyi soracağım siz ödeme yaptınız mı bize ödemeyle alakalı bir şey söylemediler opudan sonra da tekrar gitmeyince yapamadık ödemeyi birkaç yerde ödeme yapılmadan rapor çıkarmıyorlar ama bilgi de verilmiyor birisi sorup öyle öğrenmiş bende yarın arayıp bilgi almayı düşünüyorum öyle bir şey varsa yapalım ödemeyi diyeYa öyle peki pgt ‘ ler o hastanede oluyor acaba bilginiz var mı? Yoksa başka laboratuvara mı Gönderiyorlar.
İlk denememiz olacak. Sizin?
Hayır diğer denememde 2 embriyo oluşmuştu yaşla veya genetikle alakalı bir sıkıntı yoktu testlerde benim sorunum tüplerde tüplerim alındı bu yüzden tüp bebek yaptırıyorum doktor gerek duymamıştı hatta tutacağına çok inanıyordu olmadı iki embriyo da farklı zamanlarda transfer edildi onlar tutmayınca merkez değiştirdikİnşallah bu sefer güzel haberler alırsınız, birlikte belki güzel haberleriz alırız. Benim 3 tane oldu toplamda hepsini göndermek istedik. Diğer denemelerinizde pgt yapılmış mydı?
Bizi aradılar hatta fiyatıda söylediler, ıban paylaşacağız dediler dönmediler. Bir kaç kez aradım ve danışma size döncek dediler. Hatta dün şişli memorialdan aramışlar ben sonra fark ettim ve ödemeyle ilgili sandım ve aradım. Bu sefer bizde böyle bilgi yok dediler. Tekrar ankara memorial aradı danışma yoğunluk olduğunu ve döneceklerini söylediler. Yani süreçle ilgili sorun yok demi dedim hayır dediler. Anlamadık bizde. Şişli neden aradı bilmiyorum.Bir de şeyi soracağım siz ödeme yaptınız mı bize ödemeyle alakalı bir şey söylemediler opudan sonra da tekrar gitmeyince yapamadık ödemeyi birkaç yerde ödeme yapılmadan rapor çıkarmıyorlar ama bilgi de verilmiyor birisi sorup öyle öğrenmiş bende yarın arayıp bilgi almayı düşünüyorum öyle bir şey varsa yapalım ödemeyi diye
İyi yapmışsınız çalışılan labaratuvarda önemli oluyormuş sanırım. Valla bende tüp bebek garanti sanıyordum ama buradan edindiğim bilgilerle çok da garanti olmadığını anladım. Benimde iki düşüğüm oldu bizimde genetikte problem yok ama doktor önerdi bize pgt yaptırmak istedikHayır diğer denememde 2 embriyo oluşmuştu yaşla veya genetikle alakalı bir sıkıntı yoktu testlerde benim sorunum tüplerde tüplerim alındı bu yüzden tüp bebek yaptırıyorum doktor gerek duymamıştı hatta tutacağına çok inanıyordu olmadı iki embriyo da farklı zamanlarda transfer edildi onlar tutmayınca merkez değiştirdik
Evet yani garanti değil pgt ama en azından başarıyı artırıyor diye bir istatistik var yani bu farklı bir süreç ne yaparsak yapalım tutmayadabilir en azından biz elimizden geleni yapalım her yolu deneyelim başka çaremiz yokİyi yapmışsınız çalışılan labaratuvarda önemli oluyormuş sanırım. Valla bende tüp bebek garanti sanıyordum ama buradan edindiğim bilgilerle çok da garanti olmadığını anladım. Benimde iki düşüğüm oldu bizimde genetikte problem yok ama doktor önerdi bize pgt yaptırmak istedik